230
MED1D9B0D3C7F4C43379E967BD41A72FF79

Unik lägenhet om 121 kvm - Accepterat pris!Vendelsömalmsvägen 104 Vendelsö

Vendelsö

Vendelsömalmsvägen 104


PRIS (accepterat pris)3 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

121 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

302

MÅNADSAVGIFT

8 506 kr

BYGGÅR

2005

PRIS

3 495 000 kr Accepterat pris

Unik lägenhet om 121 kvm - Accepterat pris!

Nu erbjuds en unik och ljus 4:a om hela 121 kvm, här bor du i omtyckta och populära Vendelsömalm med bekväm närhet till såväl vackra naturomgivningar runt Tyresta reservatet som service, affärer och kommunikation.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, full maskinell utrustning i kök. Ljust vardagsrum präglas av ljus med många och stora fönster samt utgång till rymlig och inglasad balkong i bästa läge med eftermiddags och kvällssol! Vidare erbjuder lägenheten ett duschrum med tvätt utrustning samt ett rymligt badrum med badkar. Rymliga sovrum med fint hörnläge och hörnfönster för bra ljusinsläpp. Nära till kommunikationer som tar dig till bl.a. Sthlm C och Haninge C. Nära till bekvämligheter som Ica Maxi och Port 73.

Varmt välkommen på visning!

Bilder

MED1D9B0D3C7F4C43379E967BD41A72FF79
MEDA428694665BB4F749EF965FFC8F5FE7B
MED5BBDDFAA022F4BD996DFB42A09164034
MEDA4F245699A8F4EADB694667FAEA343E2
MED2B1363A1596C43C8BD61D488853499CA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

121 kvm

LÄGENHETSNUMMER

302

VÅNING

2 av 3, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

8 506 kr

BYGGÅR

2005

PRIS

3 495 000 kr Accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

I mysiga Vendelsömalm erbjuds nu denna unika lägenhet, socialt planerad 4.a med stor inglasad balkong! Genomgående fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en öppen trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum. Närhet till mataffär med Lidl och restaurang/café precis mittemot samt även ICA Maxi, Port 73, busshållsplats och fina naturområden inom bekvämt avstånd.

- Hall
Välkomnande hall med parkettgolv och stilrena väggar i vit. Plats för kappavhängning och en vita fristående garderober för ytterligare förvaring. Hallen öppnar upp mot kök och vardagsrum med direktanslutning till bostadens första sovrum/arbetsrum.

- Sovrum 1/Arbetsrum
Mysigt sovrum med enhetligt ekparkettgolv och vita väggar samt ett generöst ljusinsläpp från fönster. Plats för säng och förvaring.

- Duschrum
Helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med skjutbara glasdörrar. Handdukstork, spotlights, wc, handfat och kommod.

- Badrum
Rymligt badrum med kakel och klinker samt golvvärme. utrustat med badkar, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt spotlights i tak.

- Kök
Vidare in i bostaden nås köket i en luftig social planlösning mot vardagsrummet. Skåpluckor i vit l och kakel satt ovan arbetsbänk i massiv ek. Utrustning i form av spis och ugn, hel kyl och frys, diskmaskin samt rostfri ho. Plats för matbord invid fönster som tillför köket fint ljus. Den öppna luftiga planlösningen mot vardagsrummet sammanväver de båda rummen och skapar en social trevlig sällskapsyta.

- Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum som välkomna dig med en väl tilltagen yta med gott om utrymme för soffgrupp och tillhörande möblemang. Fönster längs väggen och utgång till den inglasade balkongen tillför generöst med ljusinsläpp.

- Inglasad balkong
Från kök och vardagsrum nås en mycket rymlig inglasad balkong. Här finns gott om plats för loungesoffa och matbord och solen värmer från eftermiddag till kväll. En perfekt plats att njuta på!

- Sovrum 2
Från vardagsrummet nås bostadens andra rymliga sovrum där golvet är belagt med enhetligt ekparkett och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fönster i vinkel som ger ett fint ljusinsläpp. Två garderober för förvaring

- Sovrum 3
Identiskt med sovrum två. Rymligt sovrum med fint hörnläge och hörnfönster för bra ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa väggar.

Lägenhet

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

4,27522 %

Ekonomi

EL

6 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning, årstid och antal personer i hushållet. (siffrorna är baserade på schablon).

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

57 621 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras enbart på den senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Uträkningen är eventuellt baserad på fel andelstal och kan därför vara felaktig.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flervåningshus

BYGGNADSÅR

2005

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-04-24

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

140 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

På entréplanet finns lägenhetsförråd samt barnvagnsförråd.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

BRF Lärljungen i Mårtensberg

FÖRSÄKRING

Föreningen har TILLÄGGS-försäkring via Folksam.

OM FÖRENINGEN

Välkommen till Brf Lärjungen

Huset består av 42 lägenheter på 4 våningar med etagevåningar högst upp och på markplanet lägenheter med uteplats på mark.

Huset har tre portingångar och cykelförråd i port 102. Till huset hör ett mindre hus på gården för sopor och trädgårdsförråd.

Utanför finns en mindre uteplats med sandlåda och grill.

Allt finns på gångavstånd, såsom affärer, förskolor, grundskola och direktbussar till Gullmarsplan och bussar till pendelståg i Handen.

Huset byggdes 2005 i det lugna området Mårtensberg, som har nära till allt.

Området har både affärer,förskolor, grundskola och kommunikationer som direktbussar till Gullmarsplan och med pendelståg från Handen till Centralen.

Föreningen anordnar två städdagar på året (höst o vår) då vi rensar ogräs, klipper häckar och planterar. Vi brukar avsluta med korvgrillning. Dessa dagar meddelas på anslagstavlorna. Det är viktigt att alla bidrar dessa dagar. Det är viktigt att alla hjälps åt med det vi kan, plocka upp skräp, ta in cyklar för vintern i vårt cykelförråd i port 102, hör med ansvarig i styrelsen.

För varje år utvärderar styrelsen skötseln av gräsklippningen och beslutar om vi ska göra detta själva eller köpa denna tjänst. Föreningen har ingen anställd fastighetsskötare.

Till huset och föreningen hör ett separat litet hus för sopor och trädgårdsförråd. Fyra sopkärl finns för hushållssopor och ett för metallsopor. Det är viktigt att inga sopor ställs utanför kärlen eller inte sorteras rätt. Närmaste plats för tomflaskor, tidningar m.m. finns vid ICA Maxi. Återvinningsstation finns i Jordbro industriområde. Hit krävs passerkort, lättast beställer du detta på webben ; http://www.srvatervinning.se

TV OCH BREDBAND

Fiber-dragning
Brf Lärjungen har erbjudits fiber-indragning i huset,så styrelsen har upprättat avtal med Öppna Stadsnät. Indragningen av fibern är nu klar att nyttjas för samtliga i huset för bredband och TV kanaler. Kostnaden för detta står Brf Lärjungen för under de närmaste åren.TV-box ingår inte.

Nytt avtal med Com Hem för TV´s basutbud ingår också i hyran för samtliga.

PARKERING

Varje boende anmäler till SBC om parkeringsplats.
Det finns platser utan el o med el för kupé’-värmare och laddplatser för elbilar.
Föreningen kommer bygga ut platser för laddstolpar under våren 2023. Elen debiteras var en efter förbrukning varje månad.

Pris: 200 kr utan el
275 kr vanlig elstolpe
550 kr Laddstolpe

Efter nyinstallationen av de nya laddstolparna kommer priset justeras.

Karta

Haninge Vendelsö

Vendelsömalmsvägen 104

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg