190
MED0B21F99D0CA94E588D1D61DAB1DFB2F5

Pampig familjevilla om 261 kvm i hjärtat av Vendelsö!

Kommande®

Vendelsö, Haninge

Fakta

Boarea165 kvm
Tomtarea870 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart har vi nöjet att få presentera denna sällsynta och pampiga familjevilla med en totalyta om hela 261 kvm! Detta är ett boende utöver det vanliga med dess storlek och läge. Central och ostörd hörntomt med sol hela dagen och barnvänliga gräsytor som bjuder in till lek och aktivitet. Öppna sociala ytor och relaxrum med bastu. Detta är bara några av ledorden i denna suveräna bostad.

Här är boendet för er som värderar en välplanerad bostad med möjlighet till många rum och väl tilltagna sällskapsytor.

Inglasat stort uterum, lummig inbjudande trädgårdstomt samt oslagbart centralt läge i området med närhet till bra kommunikationer som går direkt till Gullmarsplan och därifrån vidare in till Stockholm City. Även närhet till förskola, skola, matbutiker, badsjöar, centrum och vackra naturomgivningar.

Detta är det perfekta boendet för hela familjen!

För mer information eller intresseanmälan kontakta ansvarig mäklare.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg