230
MED5CCDFF3DDAE84817BC2B195D6952456A

Drömpris! Radhus byggt 2022 - Hög kvalitet - Stor altan på baksidan - egen parkeringVega allé 30 Haninge Vega, HANINGE

Haninge Vega, HANINGE

Vega allé 30


PRIS4 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

BIAREA

3,2 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4

MÅNADSAVGIFT

4 880 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 395 000 kr

Drömpris! Radhus byggt 2022 - Hög kvalitet - Stor altan på baksidan - egen parkering

Ta chansen till att köpa detta drömradhus byggt 2022, helt i nyskick med plan gräsmatta och altan till ett attraktivt pris på kr 4 395 000 eller högstbjudande. Mycket välplanerat i 2 plan med fina materialval. Egen P-plats som ingår i avgiften. Här erbjuds ett riktigt fint 2 plans radhus byggt 2022 med allt i nyskick. Förening med god ekonomi. Huset genomsyras av kvalitet och hållbarhet med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar.

- PLAN TOMT/GRÄSMATTA
- LÅG AVGIFT 4880 KR PER MÅNAD.
- ÖPPEN PLANLÖSNING.
- VEDUMKÖK MED KÖKSÖ.
- 2 HELKAKLADE VÅTRUM MED GOLVVÄRME.
- GOLVÄRME I HELA BOTTENVÅNINGEN.
- UTEPLATS BÅDE PÅ FRAM & BAKSIDAN.
- EGEN P-PLATS PÅ INNEGÅRDEN SOM INGÅR I AVGIFTEN.
- NÄRA TILL STOR MATAFFÄR, GYM, FÖRSKOLOR/GRUNDSKOLOR.
- CA 450M/5 MINUTERS GÅNGAVSTÅND TILL PENDELTÅG/BUSSAR I VEGA.
- FÖRENING MED MILJÖCERTIFIERING ENLIGT SVANEN VILKET OCKSÅ KAN GE RÄNTERABATT FÖR BOLÅN.

Vega är en helt ny och modern stadsdel i Haninge och ett hållbart, barnvänligt område. Du tar dig lika smidigt in till citypulsen som ut i skärgården och den lugna naturen ligger precis runt husknuten.

Ansvarig mäklare

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Nyproduktionsansvarig

sven

Bilder

MED5CCDFF3DDAE84817BC2B195D6952456A
MEDD35DFD40DAEF465E944C0268A1398780
MED3959A45B310D441F8C1079E4E8D8C108
MED16B52C2214C24B0D9030FE7CF8165F91
MED22B7EC7C33D54188A463ACF8F18770A4

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

BIAREA

3,2 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4

MÅNADSAVGIFT

4 880 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 395 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Föreningen har totalt 26 parkeringsplatser och alla bostäder är tilldelade 1 parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

HALL:
I hallen finns kappavhängning och ett praktiskt och slitstarkt mörkt klinkergolv med grå fog. Teknikrummet till höger i hall har klinkergolv. I teknikrummet finns möjlighet till förvaring

KÖK MED KÖKSÖ:
Till vänster om hallen ligger det öppna & välkomnande köket. Här finns flera sittplatser med mycket plats för att umgås på. Matplatsen är ljus och luftig med stort fönster mot framsidan. Härliga arbetsytor och vita luckor och skåp samt kakel satt ovan arbetsytorna, snygg bänkskiva i trä, parkettgolv och ljusa väggar
Köket är utrustat med kyl/frys ugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, micro, köksfläkt, samt dubbelho. Härlig matplatsdel med öppen planlösning ut mot vardagsrummet. Här finns plats för hela familjen invid stort fönsterparti mot den trevliga framsidan som ger ett trevligt ljusinsläpp samt stor köksö med goda arbetsytor.

VARDAGSRUM:
Rymligt vardagsrum med stort ljusinsläpp via stora fönster och altandörr som leder ut till uteplatsen. Plats för möblemang och stor soffa. Ljust parkettgolv med tidlöst vita väggar.

WC/DUSCH PÅ ENTRÈPLAN:
Golvklinker i ljusgrått med grå fog. Väggar med ett blankt vitt kakel med grå fog. Tvättställspaket från Vedum med 2 lådor och handfat i vitt porslin. Grepplister i krom och mjukstängande lådor. Spegel med vit ram och belysning. Taket är vitmålat och har dimbara spotlights. Duschväggar med raka dörrar i klarglas med runda grepphandtag och tillvalsgjord takdusch. Badrummet har även elektrisk handdukstork. Vattenburen golvvärme i badrum.

BADRUM/TVÄTT PÅ ÖVRE PLAN:
I badrummet ligger ett mörkt klinkergolv med grå fog. Väggar med ett blankt vitt kakel med grå fog. Tvättställspaket från Vedum med 2 lådor och handfat i vitt porslin. Grepplister i krom och mjukstängande lådor. Eluttag finns i låda. Tillvalsgjort Vitt spegelskåp med speglar på både in- och utsida och med glashyllor invändigt. Belysning ovan spegelskåp, ej dimbar. Eluttag finns invändigt i spegelskåp. Taket är vitmålat och har dimbara spotlights. Tillvalsgjort badkar ifrån Westerbergs. Badrummet har även vattenburen handdukstork och elpatron. Tillvalsgjorda, uppgraderad tvättmaskin och torktumlare och ovan maskinerna ligger en bänkskiva. På vägg ovan bänkskiva finns skåp med vita luckor. Elektrisk komfortgolvvärme i badrum.

SOVRUM:
På övre plan finns tre sovrum varav två mot baksidan och ett mot entrésidan. Tillvalsgjort 2-stavs parkettgolv, vita väggar och fönsterbänkar i grå kalksten. I det större sovrummet finns bra utrymme för förvaring i form av en stor klädkammare med fönster. Skjutdörrsgarderob i sovrum mot framsidan.

UTEPLATS/ FÖRRÅD:
Framsidans uteplats är stenlagd med avskiljare mellan husen och grind med hasp som tillval. På baksidan finns en träaltan med avskärmande träplank samt gräsyta, morgon/förmiddagssol på baksidan och husets kallförråd finns på baksidans altan och har el och belysning.

Om området

Baksidans uteplats inbjuder till skönt umgänge och på den gemensamma gården finns det förutom parkeringsplatserna även utrymmen för lek och aktiviteter. Husen genomsyras av kvalitet, hållbarhet och är genomtänkta för att kunna skapa ett unikt hem med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar. Här byggs det för att det ska hålla över tid. För att du ska må bra här, både nu och i framtiden. Alltid i harmoni med miljön men aldrig på bekostnad av den.

SKOLOR

I dagsläget finns här två förskolor, och för att kunna möta behoven som den stora inflyttningen innebär, planeras mellan 6-8 nya förskolor att byggas. En helt ny F-6-skola byggs i Vega, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

FRITID

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Kolartorps naturreservat är ett vackert skogsområde med berghällar och gles tallskog, perfekt för spännande utflykter med familjen. Tack vare att reservatet ligger på hög höjd kan ni ha picknick och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt.
Centralt beläget i kommunen finns gym så som SATS Haninge, Nordic Wellness, Jumping Haninge, Friskis och Svettis, Vega CrossFit och många fler, och 2020 får Vega ett eget Puls & Träning.

SHOPPING

I närheten finns Port 73. Ett Köpcentrum med två stora mataffärer samt 40 olika butiker och restauranger samt Haninge Centrum som är Haninges största mötesplats med butiker, restauranger, sportaktiviteter och service.

På kort avstånd ligger även Länna köpcentrum, en riktig shoppingdestination med brett utbud av butiker, lekland och över 1000 parkeringsplatser.

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett boende med närhet till allt. Här är närheten till Stockholms innerstad lika självklar som närheten till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.

KOMMUNIKATION

Oavsett om du vill åka kommunalt, ta bilen eller cykla, är det enkelt att ta sig till och från Vega. Den nya pendeltågsstationen, busstorget, gång och cykelvägarna samt en ny trafikplats är en del
av utvecklingen av Vega, och för stadsdelen ännu närmare Stockholm. Med pendeltåget tar det bara 20 minuter till Stockholms central, och direktbussen till Gullmarsplan tar bara 15 minuter. Det finns även andra busslinjer som tar dig till Farsta och Haninge Centrum.

För dig som tar bilen har Vega fått en egen avfart från riksväg 73, vilket gör bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.

Närmast pendeltågstationen blir det höga flerfamiljshus och i utkanten av stadsdelen består bebyggelsen främst av villor och radhus. Totalt planeras cirka 3 300 bostäder för ungefär 10 000 invånare.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Bostadsrättsradhus.

ANDEL I FÖRENINGEN

3,3311 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,33 %

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse.

Ekonomi

EL

6 000 kr

VA

3 600 kr

UPPVÄRMNING

12 000 kr

FÖRSÄKRING

2 640 kr

ÖVRIGT

3 600 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

27 840 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning samt övriga avtal.
Försäkring tillkommer på driftkostnaden. Övrigt avser bredband/fiber

Byggnad

BYGGNADSTYP

Bostadsrättsradhus i 2 plan

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump och varmvattenberedare.

VENTILATION

Frånluft med återvinning

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-12-15

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

69 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Vårtriangeln

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

Viktiga dokument & länkar

Ekonomisk Plan
Energideklaration
Stadgar 2022-05-23
Stadgar Brf Vårtriangeln
Social Video
Bostadsbeskrivning

Karta

Haninge Haninge Vega

Vega allé 30

Boendekalkyl

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Nyproduktionsansvarig

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg