190
MED2F71E4F9A8F543FAB7ACC4D6F56DA849

Modernt hus med lugnt, otrafikerat och barnvänligt läge

Kommande®

Hålta

Vävra 297

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea161 kvm
Biarea55 kvm
Tomtarea1,587 kvm
Byggår2014

Välkommen till detta hus som rymmer 161 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett ljust boende vars öppna ytor ger bostaden en behaglig atmosfär.

Ett relativt nybyggt och ljust hus med stor, trevlig och underbar altan, dubbelgarage med golvvärme och lägenhet ovanpå för exempelvis uthyrning eller tonårsboende.

Här välkomnas du av en fin och inbjudande hall med hatthylla och säkerhetsdörr. Därefter finns ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum, fyra sovrum och ett stort, fräscht och öppet kök med bra förvaringsmöjligheter, en trevlig köksö, bänkskiva i laminat, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har två badrum – ett fräscht, stilrent och funktionellt med toalett, badkar, kommod och handfat samt ett lite mindre, fräscht och trevligt med toalett, handfat, kommod och duschhörna.

Här ingår en tomt om 1587 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora, trevliga och underbara altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Social Video
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
161 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
55 kvm
Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett rymligt, socialt och lättmöblerat rum med ekparkett och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.
Kök
Det stora, fräscha och öppna köket har mönstrad tapet och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kyl, frys, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, en trevlig köksö, bänkskiva i laminat, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet.
Badrum 1
Badrummet är fräscht, stilrent och funktionellt och har toalett, badkar, kommod och handfat.
Groventré/tvättstuga
Huset har även en stor, fräsch och praktisk groventré med diskho, garderob och Tvättmaskin och torktumlare.
Hall
Den fina och inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom hatthylla och säkerhetsdörr.
Badrum 2
Detta lite mindre, fräscha och trevliga badrum har väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett.
Allrum
Detta välplanerade, mysiga och sociala rum har plats för soffgrupp. Ett allrum med vitmålade väggar och laminatgolv.
Sovrum 1
Stort, ljust och harmoniskt sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Vita väggar och ekparkett.
Sovrum 2
Ett lite mindre, rogivande och lättmöblerat sovrum med plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Vitmålade väggar och har ekparkett. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.
Sovrum 3
Ett mysigt, fint och rogivande sovrum med plats för säng och nattduksbord. Detta rum med vitmålade väggar och laminatgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.
Sovrum 4
Det fjärde sovrummet har plats för säng och nattduksbord. Rummets laminatgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en rogivande känsla.
Uteplats 1
En stor, trevlig och underbar altan med nedsänkt spabad från Folkpool för upp till sju personer. Här är finns även lättmöblerade ytor, trädäck och sol hela eftermiddagen och kvällen. Härifrån har du utsikt mot skogen. Nås via vardagsrummet.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
2014
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 2017
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Vävra 1:78
Övrigt
2018 - Öppnades planlösningen upp mellan kök och vardagsrum samt en köksö installerades i köket.
2017 - Byggdes garaget och lägenheten ovanpå.
2015 - Inreddes ovanvåningen.
Övriga byggnader
Garaget byggdes 2017 med en lägenhet ovanpå med egen frånluftsvärmepump (Nibe F370). Garaget har golvvärme i plattan och helklinklat.

Lägenheten är på ca 56 kvm golvyta och disponeras med ett sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Golvvärme i hela lägenheten. Alla väggar är vitmålade och på golvet ligger ett snyggt laminatgolv. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, fläkt, kyl/frys (60/40) och diskmaskin. Köksluckorna är vita och bänkskivan är i massiv ek. Badrummet är helkaklat med toalett, tvättmaskin, handfat och duschhörna.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,068,000
Byggnadsvärde
SEK 2,356,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,511,000
Tomt
Areal
1587 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Parkering
Parkering för minst 6 bilar.
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om (Djupborrad brunn). Enskilt avlopp (minireningsverk gemensamt för 4 fastigheter)
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kungälv Vävra GA:3
Nyttjanderätt D-2018-00075477:1
Förmån: Officialservitut Väg, 1482-1620.3

Karta

Hålta

Vävra 297

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg