190
MEDA38396F6175B4EFA82DAD8412173E8D9

Kommande försäljning!

Kommande®

Västra Sorgenfri, Malmö

Fakta

Antal rum1 rok
Boarea31 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart ges det möjlighet att förvärva en härlig etta som lämpar sig utmärkt för exempelvis studenten eller förstagångsköparen. Bostaden bjuder på ett luftigt allrum med generöst ljusinsläpp och takhöjd. Lägenheten är perfekt för dig som vill sätta din egen prägel. Här bor ni även med närhet till St.Knuts torg och de mysiga caféerna där omkring. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Västra Sorgenfri ligger på bra läge precis intill S:t Knut.
I området kan man strosa omkring bland lummiga kulturkvarten och njuta av grönska och vackra byggnader. Eller varför inte ta en fika på mysiga S:t Knuts torg. Om sommarhalvåret lockar picknick i Folket Park. Det är endast en kort promenad både till folkminglet på Möllevången och Malmö city.

Kommunikation

Bra kommunikationer med kommunaltrafiken. Goda bussförbindelser med hållplats på Nobelvägen och Amiralsgatan. Man har också närhet till knutpunkten Södervärn och citytunneln vid Triangeln vilket innebär kommunikationsmöjligheter både inom Malmö stad, övriga Skåne samt Köpenhamn och Danmark.

Närservice

Kring Västra Sorgenfri, S:t Knut och Nobelvägen finns flera butiker och caféer. Vid Folkets park ligger matvaruaffären Coop och på 1km avstånd ligger ett större matvaruhus Willys. Inte långt från ligger Möllevången där myllrande torghandel kan erbjudas. På en kort promenad når man ner till Malmös shoppinggata.

Parkering

Parkeringar längs gatorna i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg