190
MEDDD0BCB90442C44FF9FAF566557959D53

Väldisponerad stor tvåa i fint skick med en av Tuves bästa balkonger!

Såld!

Tuve, Göteborg

Västra Gunnesgärde 43

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,279 inkl. V, VA, kabel-TV, avsättning inre fond (109kr/mån) samt avbetalning för balkonginglasning
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea65 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer42
Byggår1968
Driftskostnad333 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,070,000

Ansvarig mäklare

Genomgångstvåa på andra våning i populära Brf Gunnesgärde. Bostaden har under de senaste åren genomgått totalrenovering med allt från kök till badrum, givetvis utfört av fackmän. Det bästa i denna bostad är nog trots det fina skicket den stora inglasade balkongen (8m²) i rakt västerläge. Bostaden är bra placerad i området med närhet till den stora gröna allmänna ytan med lekplats, närhet till parkering och kollektivtrafik.
Brf Gunnesgärde är en väldigt välskött förening med otroligt låg belåning om endast 727kr/kvm (2018) Dessutom äger de även marken de är belägna på. Parkering med kort kö för 100 kr/månad, garage för 350 kr/mån, tvättstugor, bastu och samlingslokal finns även här. Hör av dig om detta är din framtida drömbostad!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Västra Gunnesgärde 43, ett boende i toppklass!

Stilrent kök med matplats

Läckra detaljer

Stora fönsterpartier i hela bostaden

Rymlig balkong åt väst om hela 8 kvm

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Västra Gunnesgärde 43 är en bostad för den kräsne som vill ha det gött från dag ett. På våning två endast två korta trappor upp har vi denna rymliga kanontvåa i toppskick. Hela bostaden har under de senaste åren genomgått renovering.
Antal rum
2 rum
Boarea
65 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Ljus och rymlig hall som erbjuder möbleringsytor och förvaringen löses via stor skjutdörrsgarderob. Laminatgolv med ljusa väggar.
Kök
Generöst kök med yta för matbord om 6-8 personer. Härifrån flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna åt väst samt att bostadens balkong nås härifrån. Köksinredningen går i vitt med genomgående rostfria vitvaror. Mellan arbetsbänk och överskåpen sitter ett läckert stänkskydd bestående av stora rostfärgade kakelplattor som bryter av snyggt mot det ljusa, detta går snyggt upp till tak vid spis/fläkt. Bänkskivan är i laminat och har en nedsänk dubbelho. Maskinparken består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro samt helintegrerad kyl/frys. Väggarna är ljusa och på golvet ligger matchande laminat.
Balkong
Den inglasade balkongen är kanske denna bostads pärla och är en plats som kan nyttjas stora delar av året. De hela 8 kvadratmeterna är inglasade och går att skjuta bort om det blir för varmt. Här går att möblera med stor loungegrupp eller matplats, upp till er! Läget är åt väster så här finns solen från eftermiddagen till kväll.
Vardagsrum
Vardagsrummet är stort och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här ryms soffa av större modell med tillhörande tv-möbel utan problem, vill man får man även in ett matbord här om man kan tänka sig lite mindre soffa. Väggarna är vita och på golvet ligger laminat.
Sovrum
Sovrummet är även det stort och här erbjuder kanonförvaring i form av klädkammare. Här får även en garderobsvägg eller skrivbord plats om man har behov för det. Även här är det ljusa väggar och laminat på golvet.
Badrum
Badrummet är även det såklart snyggt renoverat. Helkaklat med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av duschhörna med vikväggar i rökfärgat glas, tvättställ med kommod, belyst spegel, toalett och handdukstork. Här finns även en tvättmaskin och ett stort förvaringsskåp. Badrummet är renoverat av föreningen utsedd hantverkare (våtrumsintyg finns) och här är utfört relining så stambyte är inte aktuellt.
*
Varmt välkomna att boka in er för en visning av den läckra bostad! Passar inte visningstiden så hör ni av er så löser vi en annan tid!
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Beskrivning av våningsplan
Två korta trappor upp.
Avgift
SEK 4,279 inkl. V, VA, kabel-TV, avsättning inre fond (109kr/mån) samt avbetalning för balkonginglasning
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer. Prata med Jonas Lindquist för mer information!
Andel i föreningen
0.45571 %
Andel av årsavgiften
0.46 %
Reparationsfond
SEK 3,580
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration
Utförd 5/12/2019
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
170 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong/Uteplats
Stor inglasad balkong (8kvm) mot gården i västligt läge (kvällssol). Här finns eluttag samt belysning.

-Förråd
Finns i källaren om 4x2 meter. Det finns även ett mindre förråd tillhörande bostaden (matkällare).

-Tvättstuga
Finns i vartannat hus. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkrum, mangel.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 100 kr/månad. Separat kö. Föreningen har även garage för 350 kr/mån. Separat kö.

-Bra att veta

I månadsavgiften ingår avbetalningen för den inglasade balkongen på 287 kr. Den är slutbetald 31/12 2029.

I månadsavgiften ingår även en avsättning till den inre reparationsfonden på 109 kr/mån. Pengar som sparas och kan användas för renoveringar i bostaden.

Rabatten utanför huset sköts av de boende i föreningen. Så vill man odla växter går det bra.

Cykelrum finns på gaveln i samma hus.

Barnvagnsrum finns i entrén.

På gården utanför finns grillplats att nyttja av föreningens medlemmar.
Förening
Namn
Brf Gunnesgärde
Om föreningen
Brf Gunnesgärde Göteborg består av 211 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Fastigheten innehas med äganderätt och bebyggdes 1968.

I avgiften ingår värme, vatten, avbetalning på inglasning av balkong, kabel-TVs grundutbud samt avsättning till bostadsrättens inre fond. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
211
Antal lokaler i föreningen
5
Tv och bredband
Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften och fler kanaler finns att beställa om så önskas. Bredband levereras via ComHem med olika hastigheter och priser. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.
Parkering
Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 100 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 350 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser - 3 kr /timme.
Renoveringar
Stambyte genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.
Intrimning av fjärrvärmesystemet har skett de senaste åren.

Planerat underhåll 2019-2020
Byte/komplettering lekutrustning
Målning av källare, källarfönster, källargolv
Målning tvättstugor
Planerat underhåll 2020-2021
Byte piskställ
Oljning av entrépartier
Planerat underhåll 2021-2022
Beskärning av träd
Byte av soprumsdörrar
OVK-besiktning inkl åtgärder
Planerat underhåll 2021-2022
Foglagning tegel
Oljning av entrépartier
Ekonomi
Föreningen har sin avgift uppdelad i olika poster. 1 juli 2020 höjs avgifterna med 1,5%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Via föreningen har man tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar.

Karta

Tuve Göteborg

Västra Gunnesgärde 43

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg