MED54F1BC023AA145F1B3161ADC4518CDAE

Kalix-Nyborg

Västra Båtöholmen 26, 28

Fakta

TypFritidshus
Antal rum4 rok
Tomtarea6,857 kvm
Byggår1967
Driftskostnad1,279 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,145,000

Sommarstuga i Kalix-Nyborg skärgård. Stor friköpt tomt i söderläge, 6 857 kvm med avskilt läge, endast 800 meter från hamn. Rymlig huvudstuga med dubbla kaminer och effektiv luftvärmepump, stugan lämplig att bruka vintertid. På holmen finns skog, friområden, strövstigar och goda bärmarker.

Huvudstuga, ca 76 kvm med inredningsbar vind. Rymlig, inglasad altan med skjutdörrar och sjöutsikt i sydvästläge. Flera stora fönster ger ljusa rum och utsikt mot tomt och hav. Stugan har öppen planlösning och är fördelad på ett stort allrum med matplats, vardagsrum, kök, ett mindre genomgångsrum och sovrum. Från matplatsen utgång till inglasad altan i sydostläge, perfekt för morgonkaffet. Kök med spis, fläkt, kyl och frys (ej indraget vatten, diskotek finns nere vid stranden). Allrummet har helvägg fönster med sjöutsikt och braskamin. Intill allrummet finns ett vardagsrum med parkettgolv (oljad ek) och braskamin.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Västra Båtöholmen 26, 28

Inglasad altan

Västra Båtöholmen 26, 28

Västra Båtöholmen 26, 28

Allrum med matplats

Planeringsverktyg

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Sommarstuga i Kalix-Nyborg skärgård. Stor friköpt tomt i söderläge 6 857 kvm med avskilt läge, endast 800 meter från hamn. Rymlig huvudstuga med dubbla kaminer och effektiv luftvärmepump, stugan lämplig att bruka vintertid. På holmen finns skog, friområden, strövstigar och goda bärmarker.

Huvudstuga, ca 76 kvm med inredningsbar vind. Rymlig, inglasad altan med skjutdörrar och sjöutsikt i sydvästläge. Flera stora fönster ger ljusa rum och utsikt mot tomt och hav. Stugan har öppen planlösning och är fördelad på ett stort allrum med matplats, vardagsrum, kök, ett mindre genomgångsrum och sovrum. Från matplatsen utgång till inglasad altan i sydostläge, perfekt för morgonkaffet. Kök med spis, fläkt, kyl och frys (ej indraget vatten, diskotek finns nere vid stranden). Allrummet har helvägg fönster med sjöutsikt och braskamin. Intill allrummet finns ett vardagsrum med parkettgolv (oljad ek) och braskamin. Vintertid har stugan varit uppvärmd.

Genomgångsrum mellan kök och sovrum med garderober. Sovrum med plats för dubbelsäng, parkettgolv (oljad ek), väggar och tak med träpanel.

Sovstuga med altan i sydvästläge. Allrum/sovrum, kökspentry (utan vatten), sovrum med våningssäng. Uppvärmning med el-element. Paneltak, tapet och linoleummatta. Utvändigt plegeltak. Byggår 1988.

Bastu, vedeldad (fd lekstuga). Förråd och boda med isolerat golv, går att inreda till sovstuga. Torr wc. Vidbyggt förråd till huvudstugan. Diskotek vid stranden med förrådsdel. Kontakta mäklaren för mer information och visningsanmälan, 070-45 45 790.
Antal rum
4 rum varav 1-2 sovrum
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med inredningsbar vind
Byggnadsår
1967
Byggnadsår kommentar
tillbyggd 95-09
Uppvärmning
El (direktverkande), luftvärmepump, 2 eldstäder
Ventilation
Självdrag (S)
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Plintar
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plegel & plåt
Fastighetsbeteckning
Nederkalix Kyrkobord 1:210
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 15,348 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,000
Uppvärmning
SEK 7,000
Försäkring
SEK 1,348
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 3,000 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 400,000
Taxeringskod
213
Tomt
Areal
6857 kvm
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut Kraftledning
Avtalsservitut Transformatorstation
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 25-IM2-76/2655.1
Last: Avtalsservitut: Transformatorstation, 25-IM2-93/7357.1

Karta

Kalix-Nyborg

Västra Båtöholmen 26, 28

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg