Robin Lindqvist

Hemma överallt i Kalix

Din mäklare i Kalix

Kontakta mig

Robin Lindqvist

Robin Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kalix

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

" Robin har sålt hus åt oss tidigare och därför ett självklart val till vår nuvarande försäljning som pågår just nu. Robin är ett proffs och jag tror få slår honom på fingrarna i den här branschen. Vi är mycket nöjda. Mvh/ Camilla och Johan Frohm "
Eva Camilla F3 veckor
Verifierad kund
"Professionell, hjälpsam, och lugn "
Daniel W4 veckor
Verifierad kund
"Vi kan varmt rekommendera Robin. Han har ett trevligt bemötande och är snabb på återkoppling, vilket är mycket viktigt. Genom hans kunskap och erfarenhet har vi känt oss trygga genom hela processen."
Kristina B6 veckor
Verifierad kund
"Allt har varit smidigt och enkelt, väldigt professionellt. Väldigt professionellt. "
Eva Anneli W6 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd med Robin Lindqvist som mäklare.Det enda jag är mindre nöjd med är att det var svårt att få kontakt med honom, innan jag kunde ge honom uppdraget att sälja min lägenhet i Kalix. Tänker mig att det berodde att Husman Hagberg Kalix hade just då många uppdrag, sen förut."
Lena L6 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Seriös mäklare, återkommer snabbt om han inte är anträffbar. Ger goda råd och lever upp till förväntningarna. Har anlitat en superduktig fotograf så bilderna visade huset från sin bästa sida."
Ivanka S6 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kunnig, snabba svar."
Simon S7 veckor
Verifierad kund
"Robin är vänlig, lyssnar bra, svarar snabbt både i telefon o mail. Han finns alltid tillgänglig. Vi har både träffat honom som köpare o säljare o han är i båda fallen mycket trevlig, kunnig o lätt att prata med. Vi anser han är en stjärna i sitt jobb, vi rekommenderar honom till alla som söker hus eller säljer hus. Mvh Pia o Johnny Lejon "
Pia Kristina L8 veckor
Verifierad kund
"Veldig trivelig og dyktig mekler. "
Erling H8 veckor
Verifierad kund
"Toppen bra säljare vilken fin beskrivning av lägenheten "
Håkan N8 veckor
Verifierad kund
"Robin har ett trevlig bemötande och inger förtroende. Kunnig och svarar alltid snabbt om man skickar en fråga. "
Mona M14 veckor
Verifierad kund
"Bra: snabb och professionell, trevligt bemötande. Kan bli bättre: lite mer drivande och informerande om förslag på nästa steg när det går mer trögt."
Anders G14 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett trevligt bemötande.Han var snabb och effektiv. Vi är nöjda och kan lätt rekommendera mäklaren Robin Lindqvist till andra."
Nils Åke M15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig bemötande, bra telefonkontakt och ordning och reda. "
Lena L17 veckor
Verifierad kund
"Robin gav ett intryck av lugn och trygghet där jag kunde slappna av och lita på hans erfarenhet i förvissning om att han skulle göra sitt bästa för en lyckad försäljning. "
Kerstin Irene L20 veckor
Verifierad kund
"Toppen! 😁 Hjälpsam och snabb på att återkoppla vid frågor. "
Matilda N24 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Robin, den bäste mäklaren. Lätt att få tag vid funderingar. Jag har absolut inget att klaga på. Tusen tack för all hjälp"
Kristina Anneli Maria B24 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, han har gjort allt och lite till för att vi skulle få vårt hus sålt! "
André H25 veckor
Verifierad kund
"Världsklass! Finns det verkligen en bättre mäklare i landet!?? Har mycket svårt att tro det!! Bemötande var grymt bra! Han krossade alla förväntningar! Borde få minst 6 stjärnor av 5 möjliga. Finns nog inte så stort utrymme här för att skriva ner allt men kort sammanfattning: Ett riktigt proffs som mäklare Har man sökt han så ringer han ALLTID upp!! Otroligt noggrann och förklarar hur läget ser ut under resans gång och alltid glad och positiv till mig som kund! Så som sagt VÄRLDSKLASS👏👏👏"
Kent Göran S25 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och fint bemötande med kunden . "
Pirjo P25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, Robin Lindqvist heter jag. Efter en tidigare karriär inom idrottsvärlden har jag sedan flera år hittat hem och blivit mäklare. Under åren som mäklare har jag förmedlat allt från bostadsrätter till villor, fritidshus och gårdar. Det varierande arbetet där varje affär är unik ger mig en bred kunskap och stor erfarenhet kring olika typer av försäljning. Som tidigare elitidrottare vet jag att ett personligt engagemang, noggrannhet och höga ambitioner skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Jag arbetar hårt för att få nöjda kunder och för att hitta den bästa modellen för just din försäljning. Jag vill skapa en trygg och smidig process för både köpare och säljare när det är dags för en av livets största affärer.

Mina försäljningar

Robin Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

070-202 55 25

robin.lindqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Robin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg