Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kalix

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalix

Drömmer du om ett liv där snön gnistrar och norrskenet sprakar på himlen? Det kan du få genom att köpa bostad i Kalix i Norrbotten. Orten med sina 16 000 invånare är tillräckligt stor för att erbjuda sina invånare skolor, sjukhus, butiker och allt som behövs för ett bekvämt liv.

Som erfarna mäklare i Kalix kan vi erbjuda hjälp när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad. I Kalix finns attraktiva objekt i trevliga områden såsom Djuptjärn, Stenbäcken, Näsby och Kalix skärgård. Även om du kommer att bo mitt i den storslagna naturen är det aldrig långt till storstaden. Till Stockholm går det buss, tåg och flyg från Luleå regelbundet och till Luleå flygplats tar du dig på knappt en timme.

Att bo i Kalix

Om du väljer att köpa hus i Kalix kommer du att få en unik närhet till naturen men även älvar och hav. Sol och bad kanske inte är det första man förknippar med Norrbotten men här kan du faktiskt njuta av havsbad i Nyborgs skärgård och Frevisören där du har hav i tre väderstreck och underbara sandstränder. Vill du bada vintertid finns simhallen som är öppen för alla. Friluftsliv och sport är också en stor del av Kalixbornas liv. Här finns klubbarna Kalix HC, Kalix Bandy och Assi IF. Detta ger dig möjlighet att både utöva sport själv och att få se spännande matcher.

Köpa, sälja eller värdera hus i Kalix

Som mäklare i Kalix har vi god lokalkännedom och kan stå till tjänst med värdering och försäljning av din bostad. Vi hjälper såklart även dig som önskar att köpa bostad i Kalix vare sig du vill ha nyproduktion eller ett charmigt hus med historia. Här kan du bo nära historiska platser som Fattenborg och Vassholmen och du kan bo intill Kalixälven med fantastiskt fiskevatten. Möjligheterna är många och priserna är en bråkdel av vad du får betala i Sveriges största städer.

I Kalix finns både grundskolor och gymnasium samt kulturskolan med estetiska ämnen. Här finns restauranger som serverar både husmanskost och mer internationella rätter. Kalix erbjuder även ett bra kulturutbud, konserter samt andra evenemang anordnas ofta. Välkommen till Kalix den lilla orten med det breda utbudet och nära till allt.

Omdömen från våra kunder

"Hej ! Hon är en bra professionell inom sitt område, väl förklarad och ger information. Jag är mycket nöjd. Mvh Anton "
Anton K6 dagar
Verifierad kund
"Lätt att prata med och mycket trevlig, svarar bra på frågor som jag har haft. Lite svår att få tag I när man ringer men hon ringer upp efter några timmar eller nästa dag. Hade hon varit lättare att få kontakt med så skulle jag ge 5 av 5 betyg."
Victor B6 dagar
Verifierad kund
"Robin har ett trevlig bemötande och inger förtroende. Kunnig och svarar alltid snabbt om man skickar en fråga. "
Mona M5 veckor
Verifierad kund
"Bra: snabb och professionell, trevligt bemötande. Kan bli bättre: lite mer drivande och informerande om förslag på nästa steg när det går mer trögt."
Anders G5 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett trevligt bemötande.Han var snabb och effektiv. Vi är nöjda och kan lätt rekommendera mäklaren Robin Lindqvist till andra."
Nils Åke M6 veckor
Verifierad kund
"Ett trevligt, och engagerat bemötande."
Anders G7 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig bemötande, bra telefonkontakt och ordning och reda. "
Lena L8 veckor
Verifierad kund
"Saklig, korrekt, serviceinriktad, tillgänglig. Helhetsintryck mycket bra."
Bo B10 veckor
Verifierad kund
"Robin gav ett intryck av lugn och trygghet där jag kunde slappna av och lita på hans erfarenhet i förvissning om att han skulle göra sitt bästa för en lyckad försäljning. "
Kerstin Irene L11 veckor
Verifierad kund
"Har sålt med Anne-may. Fantastiskt bra på att kommunicera med oss som säljare och hålla oss uppdaterade vilket jag uppskattar väldigt mycket. "
Per-Emil B12 veckor
Verifierad kund
"Toppen! 😁 Hjälpsam och snabb på att återkoppla vid frågor. "
Matilda N15 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Robin, den bäste mäklaren. Lätt att få tag vid funderingar. Jag har absolut inget att klaga på. Tusen tack för all hjälp"
Kristina Anneli Maria B15 veckor
Verifierad kund
"Hon har hjälp mig med både köp som försäljning av lägenheter i Kalix. Hon har agerat snabbt och gett mycket goda råd. Hon har varit till mycket stor hjälp för mig."
Robert E15 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, han har gjort allt och lite till för att vi skulle få vårt hus sålt! "
André H16 veckor
Verifierad kund
"Världsklass! Finns det verkligen en bättre mäklare i landet!?? Har mycket svårt att tro det!! Bemötande var grymt bra! Han krossade alla förväntningar! Borde få minst 6 stjärnor av 5 möjliga. Finns nog inte så stort utrymme här för att skriva ner allt men kort sammanfattning: Ett riktigt proffs som mäklare Har man sökt han så ringer han ALLTID upp!! Otroligt noggrann och förklarar hur läget ser ut under resans gång och alltid glad och positiv till mig som kund! Så som sagt VÄRLDSKLASS👏👏👏"
Kent Göran S16 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och fint bemötande med kunden . "
Pirjo P16 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, Bra återkoppling, Hjälpsam och kunnig!"
Laurine Sofie H16 veckor
Verifierad kund
"Professionellt, öppet och ärligt bemötande! Hjälpsam vid frågor. "
Johanna L16 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Engagerad mäklare. Försäljningen gick smidigt och enkelt. "
Leif Roger L18 veckor
Verifierad kund
"Positiv och Jätte hjälpsam, En helt underbar person "
Britt-Louise S20 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Köpmannagatan 17, 952 33 Kalix
Öppettider
  • Måndag-fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Köpmannagatan 17, 952 33 Kalix
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg