MEDA014A99851F14811AC19774F0AFB2EDC

Kistahöjden, Kista

Västfjordsgatan 13

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,073 inkl. Yttre Underhåll
Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea130 kvm
Lägenhetsnummer4
Byggår2015
Driftskostnad905 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,800,000

Ny bostadsrättsvilla från 2015 med plats för 2 bilar! 2 vardagsrum samt 4-5 möjliga sovrum i denna flexibla planlösning som huset erbjuder. Privat baksida i högt österläge med utsikt över Kistahöjdens idylliska radhus och grönska samt Victoria Tower. Barnvänligt område med mycket familjer och grönområden samt Kistahöjdens nybyggda förskola. Bygglov finns för att göra en trädgård eller altan med jacuzzi på tomten bakom huset!

Golvvärme i hela entrévåningen genom vattenburet system och stora fönsterpartier i hela bostaden! Vitt kök med alla vitvaror du önskar dig från kvalitétsmärken. Stor matplats i köket samt möjlighet till matplats i vardagsrummet. Stort badrum på entréplan med golvvärme och badkar samt ett större duschrum på övre plan - båda i modern layout med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar samt spotlights. Huset erbjuder även en separat tvättstuga samt klädkammare och gott om förvaring i förråd. 3 sovrum samt 2 vardagsrum med möjlighet att göra om planlösningen för den som önskar.

Kistahöjden är ett modernt område som byggts upp år 2014-2020 med lyxiga radhus och villor. Här finns en nybyggd förskola samt egen busshållplats och promenadavstånd till Kista centrum med tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter. I närheten finns naturreservatet Järvafältet med sina sjöar, friluftsliv, bondgårdar och mycket mer! Närhet till kommunikationer samt E18 och E4 samt Bromma och Arlanda flygplatser som har sina flygbussar från Kista C.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

2017 öppnades Kistahöjdens förskola. I närheten finns även grundskolor och Internationella Engelska skolan på promenadavstånd.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hela entréplanet är utrustat med vattenburen golvvärme, förutom badrummet. Samtliga rum på övre plan är utrustade med vattenburna element.
Vinden har relativt högt i tak och har en golvyta som är lika stor som de andra 2 planen, dvs ca 60 kvm.
Utanför huset finns ett förråd om ca 6 kvm som är utrustat med eluttag samt belysning.
Ägaren har installerat en glasdörr som är bra för barnsäkerhet och gör terrassen mer privat.
Uppfarten har plats för 2 bilar. Gästparkeringar finns i området.
Antal rum
5 rum
Boarea
130 kvm
Areakälla
föreningens information
ENTREPLAN
-
Hall
Välkomande hall som inbjuder till huset genom vit säkerhets dörr men små fönster. Vitmålade väggar samt inbyggad garderob med skjutdörrar. Grått klinkergolv i entrén med golvvärme.
Badrum
Ljust och luftig badrum som består av mörkgrått klinkergolv med golvvärme samt vita helkaklade väggar. Vidare är badrummet utrustat med wc, badkar, spegelskåp med belysning samt ett vitt kommodskåp. Belysning består av spotlights med dimfunktion.
Tvättstuga
En praktiskt och funktionell tvättstuga som består av tvättmaskin och torktumlare från kvalitetsmärket Husqvarna. Vita överskåp samt praktiska arbetsbänk med ett tvättho. Mörkt klinkergolv och vitmålade väggar samt ett fönster.
Kök
Vitt kök med stilrena luckor från kvalitétsmärket Marbodal Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med matplats för ca 6-10 personer. Vidare består köket av vitmålade väggar samt parketgolv. Vitt kakel ovanför arbetsbänken. Vitvaror i form av inbyggd diskmaskin, varmluftsugn med pyrolytisk rengöringsfunktion, microvågsugn, spishäll, köksfläkt samt full size kyl och frys i vitt.
Vardagsrum
Stort och luftig vardagsrumm med fönster i två väderstreck samt panoramafönster mot terrassen. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar med härligt ljusinsläpp. Möjlighet att dela upp vardagsrummet till ett sovrum vid behov.
Terrassen
Lyxig terrasbalkong med utsikt över Kistahöjdens grönska och Victoria Tower. Vidare är balkongen utrustad med trägolv , belysning samt eluttag.
ÖVRE PLAN
-
Övre hall
Ljus och luftig hall med mycket ljusinsläpp från allrummets fönster. Vita väggar samt trappa betsånde av ek. Klädkammare i hallen samt förråd under trappan på nedre plan.
Duschrum
Stort duschrum som är utrustad med duschplats med dubbla glasdörrar. Vidare består duschrummet av vita helkaklade väggar samt grått klinkergolv och ett vädringsfönster. Här finns även wc, handfat med kommodskåp samt spegelskåp med belsyning. Spotlightbelysning i taket.
Sovrum 1
Master bedroom med plats för dubbelsäng och tillhörande sidobord. Genomgående parkettgolv med vita väggar. Inbyggda garderober med skjutdörrar.
Sovrum 2
Det perfekta barnrummet med plats för enkelsäng alternativ våningssäng samt skrivbord och lekyta. Parkettgolv samt vitmålade väggar.
Sovrum 3
Medelstort sovrum med fönster i 2 väderstreck samt plats för en dubbelsäng eller enkelsäng. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Fönster i högt läge med bra utsikt över Långjökelgatans grönska och Victoria Tower.
Allrum / Sovrum 4
Rymligt vardagsrum med genomgående parkett golv av ek samt vita väggar. Möjlighet att dela av rummet till ett sovrum för den som önskar. Fönster i högt läge med bra utsikt över Långjökelgatans grönska och Victoria Tower.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 4,800,000 Utgångspris
Avgift
SEK 4,073 inkl. Yttre Underhåll
Driftskostnad
SEK 10,856 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,052
VA
SEK 2,604
Renhållning
SEK 3,200
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
2.8992 %
Tillträde
Enligt Överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättsvilla
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Luftvärmepump
Ventilation
Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Preliminär kallvattenavgift på 217 kr/månad. Kallvatten har en beräknad förbrukning som årligen stäms av mot den faktiska förbrukningen och kan medföra tilläggsfakturering.

Frånluftsvärmepumpen (NIBE F750) förser bostaden med värme och varmvatten.

Bostadsrättsinnehavaren betalar för sophämtning ca 800 kr/kvartal.

Elkostnad är för uppvärmning samt hushållsel.

Det finns bygglov för att bygga en trappa från husets framsida till tomten på baksidan. Där kan du göra en gräsmatta, trädgård, stenlagd uteplats eller träaltan med jacuzzi. Låt fantasin flöda!
Förening
Namn
Brf Snöfjället
Om föreningen
http://www.brfsnofjallet.se/

Karta

Kistahöjden Kista

Västfjordsgatan 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg