190
MED8D464D51B35A48108ABE65BF06E0AA41

Fin friköpt enplansvilla med garage i avskilt läge på populära Stockfallet!Vassmyrsgatan 3 Stockfallet, Karlstad

Kommande®

Stockfallet, Karlstad

Vassmyrsgatan 3Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

138 kvm

TOMTAREA

769 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

2 643 kr/månad

Fin friköpt enplansvilla med garage i avskilt läge på populära Stockfallet!

Välkommen hem till denna trevliga enplansvilla på populära Stockfallet!
Här bor du i ett fint och välskött hem där det bara är att flytta in och börja trivas. Husets boyta om 138 kvadratmeter disponeras över sex rum och kök varav möjligheten finns till hela fem sovrum – ett perfekt boende för hela familjen! Kök, matplats och vardagsrum är centralt placerat vilket blir hemmets centrum och hjärta. Vidare finns fyra sovrum, två badrum samt tvättstuga med groventré. På fastigheten finns förutom huset även ett rymligt garage samt tillhörande förråd.

På baksidan av huset angränsar tomten mot ett härligt och avskilt grönområde, här kan du njuta av lugnet från flera fina platser på gården. På husets baksida finns även en stor trälagd altan med gott om plats för möblering i olika former. Härifrån kan du njuta av solen i bästa söderläge!

På Stockfallet bor du i ett modernt och växande område som präglas av fina bostadsområden i grönskande miljö med bra kommunikationer. I närområdet finns Stockfallets skola och förskola, Karlstad Universitet, Välsvikens handelsområde, matbutik, lekplats och härlig natur med fina promenadstråk. På 10 minuter med bil tar du dig in till centrala Karlstad.
Det håller även på att byggas en ny skola (F-6) öster om Stormyrsgatan vars kapacitet är tänkt att möta områdets grundskoleplatsbehov.

Välkommen att anmäla ditt intresse till Joachim för att fortlöpande få uppdateringar och information om huset!

Bilder

MED8D464D51B35A48108ABE65BF06E0AA41
MEDDC54771977A8442C989FF5EAFC7C740E
MEDBF30C3EFCF47431D87EE3F5DD7CD4300
MEDA3AA8F8616B0491392D9241E9ED80ECF
MED9883DE80D79B42759B667219CCDCFDE1

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

138 kvm

TOMTAREA

769 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

2 643 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4-5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

ENTRÉHALL

Välkomnande entréhall med gott om ytor för avhängning direkt till höger vid ingången. Åt höger i hallen finns bostadens ena badrum och lite längre in finner du ett av sovrummen. På golvet i hallen ligger ett slitstarkt klinkergolv som sedan övergår till parkett, väggarna är vita.

DUSCHRUM/WC

Helkaklat duschrum med terrakottafärgat klinkergolv och ljust kaklade väggar. Här finns wc, handfat med underskåp samt dusch.

SOVRUM 1

Det första sovrummet är beläget direkt till höger efter hallen och badrummet. Rymligt sovrum med plats för både stor säng och annan förvaringsmöbel, här finns även en garderob. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är vita med en tillhörande mörk fondvägg.

KÖK OCH MATPLATS

Trevligt och arbetsvänligt kök med vita snickerier och vitt kakel över den mörka arbetsbänken. Maskinellt finns spishäll, spisfläkt, ugn, micro, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Från köket och in till vardagsrummet möts du först av en öppen yta att disponera efter önskemål. Här har man idag placerat matplats samt en fin portabel köksö. Perfekt för sällskapet under matlagningen.

VARDAGSRUM

Väl inne i vardagsrummet möts du av ljusa och rymliga ytor med fint ljusinsläpp tack vare tre stora fönsterpartier. Här finns även en utgång till husets altan och bakgård. I vardagsrummet får du plats med både soffgrupp och annan sällskaps- eller förvaringsmöbel. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

SOVRUM 2

Det andra och det tredje sovrummet är belägna längst in i bostaden och är likvärdiga i storlek och utformning. Detta sovrum är fint renoverat -21 med parkettgolv och grå väggar. Här finns dessutom en utgång till baksidans uteplats och den härliga trädgården.

SOVRUM 3

Detta sovrum rymmer yta för stor säng och annan möblering om så önskas. På golvet ligger ligger laminat och väggarna är delvis klädda i vit bröstpanel och annars vitmålade med en mörk fondvägg.

SOVRUM 4

Det sista sovrummet är rymligt och ger plats för stor säng och tillhörande möblemang. Gott om ljusinsläpp tack vare två fönsterpartier. På golvet ligger ett fint laminatgolv och väggarna är vita.

BADRUM

Helkaklat badrum med mönstrad klinker på golvet och delvis vitt och delvis blått kaklade väggar. Här finns wc, handfat med underskåp. spegelskåp samt badkar. Här finns även golvvärme.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ

Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin och arbetsbänk. Här finns även en groventré som tar dig ut på sidan av huset. På golvet ligger grå klinker där golvvärme finns (elektrisk) och väggarna matchar i grå ton.

Om området

Välkommen till Stockfallet!
Stockfallet är en växande stadsdel i nordöstra Karlstad som angränsar till bostadsområdena Kroppkärr och Lorensberg. Stockfallet är ett trevligt och familjevänligt område med närhet till skog och natur, sjön Alstern och Välsvikens handelsområde. Bebyggelsen i området består till stor del av nybyggda villor och bostadsrättsradhus. De minsta barnen har flera förskolor att välja på. Stockfallets skola finns en kort promenad bort och här finns årskurs F-6. För de större barnen är Kroppkärrsskolan eller Rudsskolan det närmaste alternativet. Även Universitet ligger på ett behagligt avstånd. Det kommer under 2023 stå klart en helt ny skola (F - upp till årskurs 6) i området.

KOMMUNIKATION

Bra kommunikationer i form av busslinje nr 3 och nr 4 som tar dig in till Karlstads stadskärna och övriga delar av Karlstad. Klarälvsbanan går förbi området där det erbjuds bra gång- och cykel kommunikation. Åker du bil svänger du enkelt upp på 63: an som leder dig snabbt in till stadens centrum eller påfarten till E18 i båda riktningar.

NÄRSERVICE

Välsvikens handelsområde ligger endast en kort biltur från området och erbjuder mataffärer, butiker och restauranger. Stockfallet ligger på cykelavstånd till Kronoparkens centrum där det finns butiker, vårdcentral, bibliotek, skolor och förskola. Karlstads Universitet ligger endast en kort bit från området och i närområdet finns också flera idrottsanläggningar.

Ekonomi

EL

2 131 kr

VA

5 200 kr

UPPVÄRMNING

14 228 kr

RENHÅLLNING

2 454 kr

VÄG, SAMF

2 700 kr

FÖRSÄKRING

5 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

31 713 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna utgår från uppgivna siffror från säljaren och kan komma att variera beroende på användning, avtal och familjekonstellation.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

1979

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-05-03

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

75 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

3 882 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Murverk

FASAD

Puts och trä

FÖNSTER

3-glas

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Karaffen 2

ÖVRIGA BYGGNADER

På fastigheten står ett rymligt garage med tillhörande förråd.

ÖVRIGT

ca 2019 - Tvättat och behandlat tak
2016 - Nya altandörrar
2011 - Ny papp på garagetak
2010 - Nytt kök
2010 - Ommålning fasad
2008 - Badrum renoverat
2008 - Installerat jordfelsbrytare
ca 2000 - Altan byggd
1998 - Duschrum renoverat

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 161 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 516 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 710 000 kr

Tomt

AREAL

769 kvm

TOMTTYP

Friköpt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Karlstad Stockfallet GA:1 ändamål: Radio- TV och/eller tele, Övrigt

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Kommande

Karta

Karlstad Stockfallet

Vassmyrsgatan 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg