190
MED2C2884A7368F413AA929B276B2338FE1

Tomt med havsutsikt- här har ni möjlighet att bygga er dröm!

Kommande®

Kolvik, Värmdö

Vasavägen 19

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea126 kvm
Biarea28 kvm
Tomtarea2,320 kvm
Byggår1930

Utgångspris: SEK 6,950,000

Optimalt tillfälle att förvärva en av de sista byggbara tomterna i vackra Kolvik! På stor insynsskyddad tomt, högt och vackert belägen mot Torsbyfjärden i bästa sydvästliga läge, kan ni nu förverkliga en dröm. Byggrätten är generös och för tomten gäller en våning 200kvm eller två våningar 120kvm samt garage/ uthus 60 kvm fördelat på högst två komplementsbyggnader.
Huset som står på tomten idag är beboeligt och håller okej standard. Kommunalt vatten och avlopp är indraget och betalt.
Åk gärna förbi och bekanta er med området. Vill ni veta mer eller beträda tomten, klicka då läs mer hos mäklare och anmäl ert intresse under objektet så kontaktas ni av ansvarig mäklare.

Om området

Kolvik är ett av Värmdös snabbt växande framtidsområden. Det ligger vackert inbäddat mellan Hemmesta sjö i norr och Torsbyfjärden i väst. Området är tryggt och barnvänligt med närhet till flertal bad och båtbryggor, förskola och skola, köpcentrum samt kommunikationer. Det har en mysig uppväxt karaktär med harmonisk balans av hus och natur. Området har nyligen kopplats till det kommunala V/A-nätet vilket ger fastighetsägarna möjligheten att utveckla tomterna i form av större hus. Fritidshus görs om till permanentbostäder. Påkopplingen till det kommunala V/A-nätet bidrar också till en bättre närmiljö med färre enskilda avlopp.

Busshållplats ligger vid Alkällevägen och därifrån går direktbuss in till Slussen vilket tar ca 25 min. Närservice i Hemmesta centrum eller Värmdö Köpcentrum. I Grisslinge ligger känt havsbad samt systrarna Delselius goda bageri.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se eller www.visitvarmdo.se

Välkommen att trivas i Kolvik

Bilder

Torsbyfjärden ett stenkast från fastigheten

Utsikt från mitten av tomten

Närheten till havet

Fastighetskarta

Vasavägen 19

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Huset har enkel standard men är fullt beboeligt. Säljaren kommer inte att göra någon förhandsbesiktning av huset. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.
Antal rum
7 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
126 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
28 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1930
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/4/2012
Energiprestanda
128 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Torpargrund, källare
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas och 3-glas
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Hemmesta 11:356
Övriga byggnader
Två förråd som delvis kan nyttjas som gästhus.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,452,000
Byggnadsvärde
SEK 1,397,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,877,500
Tomt
Areal
2320 kvm
Tomttyp
naturtomt
Tomtbeskrivning
Relativt platt lättbyggd tomt med lång trevlig infart. Ligger högt med vy över Torsbyfjärden.
Uteplats
Finns uteplatser både invid huset och på plan klipphäll.
Parkering
Stort utrymme för uppställning av bil/båt.
Planbestämmelser
Detaljplan
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Värmdö Hemmesta GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Grönområden, Kvartersanläggning, Bad- och/eller båtanläggning

Karta

Kolvik Värmdö

Vasavägen 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg