190
MED8466B0AE589C43F08A5C4467216D2CF5

Nyproducerad vindsvåning!

Kommande®

Vasastan - Sibirien, STOCKHOLM

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,000 inkl. värme, VA, tv- basutbud, bredband och hushållsel.
Antal rum2 rok
Boarea48 kvm

Ansvarig mäklare

Låt oss presentera denna moderna och exklusiva vindsvåning om 48 kvm boyta och 5 kvm biyta. En nyproducerad vindsvåning (2020) med exklusiva tillval och hög standard. Öppen planlösning i kombination med fönsterkupor och takfönster som ger ett generöst ljusflöde i hela våningen. Här bor du med en härlig rymd och ljus med ca 5 meter till taknock där entréplan utgörs av de sociala ytorna samt ett helkaklat badrum. Övre plan består av ett sovrum med en magisk utsikt från takfönstret och ett praktiskt utrymme för skrivbordshörna alternativt klädkammare.
Genomgående ljus parkett och vattenburen golvvärme på entréplan för extra komfort. Modern inredning i färgen Pebble grey på snickerier samt köks- och badrumsdetaljer präglat i Honey gold från Tapwell.

Trevligt belägen med närhet till grönområden som Hagaparken och Humlegården men även centralt belägen med promenadavstånd till Stureplan och Odenplan.

Förening som äger marken. I avgiften ingår förutom värme och VA även bredband (1000/1000 mbit/Sek), tv-basutbud och hushållsel. Källarförråd nås via direkt access från hissen ned till källarplan.

Ett boende utöver det vanliga som bör upplevas på plats!

Om området

Här bor ni i gränsen mellan Östermalm och Vasastan och erbjuds allt man kan tänkas önska från både grönska och stadsliv. Till fots har man ca 5 min till Hagaparken och Lill-Jansskogen eller ca 10-15 min till Stureplan och Odenplan. Matbutik finns så nära som på andra sidan gatan, öppet till 23.

Du har dessutom närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, caféer, restauranger och systembolag.

Kommunikation

För pendlare är läget ypperligt med smidigheten att ta sig ut på motorvägen. Buss trafikeras även utanför porten. Närhet till högskolor såsom Kungliga tekniska högskolan, Handelshögskolan samt Stockholms universitet. På ett fåtal minuter når man goda kommunikationer i form av ett flertal busslinjer samt tunnelbanan och pendeltåg från Odenplan.

Parkering

Boendeparkering finns i området. Tillstånd utfärdas av Stockholms stad, information finns på deras hemsida.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg