190

Vasastan Atlas, STOCKHOLM

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,999 inkl. Värme, VA och fiber bredband.
Antal rum2.5 rok
Boarea67 kvm

Ansvarig mäklare

Stilfull 20-talslägenhet med suverän planlösning i det populära bostadsområdet "Lilla Paris". Ett lugnt och grönskande område, centralt belägen i Vasastan.
En väldisponerad 2,5:a, stilfullt inredd i noggrant utvalda materialval bestående av designtapeter och vackra trägolv i samtliga rum. Lägenheten har bevarade tidstypiska attribut i form av öppen spis i marmor, speglade innerdörrar i original och fiskbensparkett. Hall med måttbeställd gallergrind i smide och nydragen el med tidsenliga strömbrytare i svart.
Lägenheten erbjuder rymliga och sociala rum med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Möjlighet att göra om till en 3:a med sovrum i fil mot innergården.

Här bor du 2 trappor upp från gata med en underbar grönska utanför och ett fritt läge mot Lokstallsgatan. Mycket lågt belånad förening och en låg avgift som även inkluderar fiber 1000 Mb.


Detta är en kommande försäljning - lämna gärna din intresseanmälan på annonsen så återkommer vi med mer information!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg