230
MEDB14F166E6A104B6BA8CBB3E5B15A38A8

Vårflodsgatan 21 Tyresö Centrum, TYRESÖ

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Vårflodsgatan 21


PRIS (utgångspris)2 595 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

54 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

3201

MÅNADSAVGIFT

3 478 kr

BYGGÅR

2018-2019

PRIS

2 595 000 kr utgångspris

Modern nyproduktion i Brf Steget, om 54 kvm disponerad som en 2:a med tidlösa materialval, stilfullt kök med integrerade vitvaror samt ett rymligt badrum. Fint belägen med rymlig uteplats mot grönskande innergård. Stort sovrum. Huset ligger precis vid Tyresö centrum med bl.a. matbutik, restauranger, butiker och kommunikationer.

Bilder

MEDB14F166E6A104B6BA8CBB3E5B15A38A8
MED68884B28E37140F48946D36FFA1B54F0
MED1633715C61864731933FB8A3F428B989
MED9F56D00AB654498CBC96D39DE8B3EF0B
MEDCCC562C952734F3B85003499705811D9

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

54 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3201

VÅNING

2 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 478 kr

BYGGÅR

2018-2019

PRIS

2 595 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

Ekonomisk plan

Varmt välkomna till en läcker, modern 2:a med uteplats, belägen ett stenkast från Tyresö centrum! Lägenheten har tilltalande ytskikt med ett komplett kök av hög kvalitet. Vardagsrum i öppen planlösning mot kök och mysig uteplats mot vacker innergård. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ett bekvämt badrum med tvättmaskin och dusch.

- Mycket hög standard, allt i toppskick.
- Öppen planlösning.
- Fullutrustad lägenhet med egen tvättavdelning.
- Helkaklat badrum.
- Bokstavligt talat ett stenkast från Tyresö centrum.
- Ca 5 min promenad till hållplats med direktbuss till Stockholm C på ca 30 minuter, Gullmarsplan på ca 20 minuter.
- Närhet till skog och natur.
- Promenadavstånd till bl.a. stor livsmedelsbutik (Ica kvantum), simhall, ishall, golfbana och fotbollsplaner.

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till handa. Modern nyproduktion från 2018-19 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade parkettgolv och mörkgrå klinkergolv vid entrédörr. Här erbjuds även ett helkaklat badrum med tvättmaskin som har kombinerad torkfunktion. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och radio finns att tillgå, samt Wi-Fi i lägenheten. Välkommen att flytta in!

Fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdel och matplats. Köket är från Vedum i varmgrå ton, och har bl.a. mjuk stängning. Mellan bänkskiva i antracitgrått och väggskåp sitter ett kakel med carraramarmor-utseende. Under väggskåp finns LED-belysning, som tänds via strömbrytare på vägg, samt eluttag. Vitvaror med inbyggd ugn med kombinerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och integrerad kyl/frys.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och här finns plats för soffgrupp och tv-möblemang. Stora fönster ger rikligt ljusinsläpp till lägenheten.

Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och utgång till en rymlig uteplats belägen mot grönskande innergård, med plats för balkongmöblemang. Här finns både belysning och eluttag.

Helkaklad wc/dusch med elegant känsla och högklassiga materialval. Wc/duschen är utrustad med duschhörna med rundade glasväggar i klarglas och blandare med takdusch. Badrummet har väggar i stilrent ljusgrå kakel med liggande sättning och klinkergolv liknande carraramarmor. Badrummets utrustning består av vitvaror med wc, kommod med två lådor och handfat, förvaringsskåp och spegel med LED-belysning, samt eluttag. Här finns även tvättmaskin med kombinerad torktumlare, med arbetsbänk i laminat ovan.

Entréhall med plats för avhängning på hatthylla och garderober. Närmast entrédörren ligger ett grått klinkergolv.

Lägenheten har stabil säkerhetsdörr i stål för extra lugn och trygghet.

Säljaren har önskemål om tillträde i början av oktober 2023.

Huset ligger precis vid Tyresö centrum med bl.a. matbutik, restauranger och mycket med, samt på promenadavstånd till idrottsanläggningar som t ex golfbana, simhall tennishall, fotbollsplan och ishall. I Tyresö centrum går bussar mot bl.a. Sthlm city, Gullmarsplan, Haninge och Nacka.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

KOMMUNIKATION

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

NÄRSERVICE

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank och postservice.

ÖVRIGT

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

2 tr upp mot entrésida och på bottenvåning mot innergård

ANDEL I FÖRENINGEN

1,4948 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,49483 %

Ekonomi

ÖVRIGT

2 748 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

2 748 kr / år

KOMMENTAR

Spec: driftskostnad:

- Föreningen har anslutits till Telia fiber för bredband 100/100 Mbit, digital-tv (kanalpaket "Lagom") och ip-telefoni. Kostnad: 229 kr/mån (läggs på samma avi som månadsavgift, och står under övrigt i driftskostnader.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2018-2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX-system mekanisk till-/frånluft

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Steget

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

72

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

2

OM FÖRENINGEN

Brf Steget är en nybyggd förening med Riksbyggen som byggherre och ligger beläget mitt i hjärtat av Tyresö Centrum. I närområdet finns bl.a. Tyresö centrum med shopping, restauranger, busstorg, matbutiker och mycket mera.

Boendet är utformat för gott om utrymme för socialt umgänge, med två stora takterrasser och en grönskande innergård med fjärilshotell, som delas med grannföreningen Brf Grönskan.

Föreningen består av 72 st lägenheter, varav 3 st bokaler samt 2 st lokaler. Lägenheterna byggs med ett modernt tänkt och anpassningsbarhet, från 1 rum och kök - 4 rum och kök. Inflyttning har upplåtits på alla lägenheter.

Föreningens fastighet har fastighetsbeteckningen Regnbågen 1 och ligger belägen på adresserna: Regnbågsgatan 20-24, Rimfrostgränd 5-7 och Vårflodsgatan 15-23, med postnummer 135 40 Tyresö.

Enhetsmätning av el samt avläsning av varmvatten sker och varje bostad är utrustad med individuella mätare.

Uppvärmning via miljövänlig fjärrvärme.

Föreningen har anslutits till Telia fiber för bredband 100/100 Mbit, digital-tv (kanalpaket "Lagom") och ip-telefoni. Kostnad: 229 kr/mån (läggs på samma avi som månadsavgift.

I föreningen finns även:
- Gemensamhetslokal utrustad med pentrykök och handikappanpassad wc med dusch.
- 1 st soprum med källsortering och återbruk.
- 5 st cykelrum + 1 st rum för lådcyklar.
- 5 st barnvagsrum/rullstolsförvaring.

Föreningen delar garage med grannföreningen Brf Grönskan och fördelades 28 st platser initialt. Kostnad för garageplats: 1250 kr/mån.

Föreningen har tecknat avtal för bilpool där 2 st bilar från Our Green Car står i föreningens garage och är tillgängliga för alla medlemmar i samfälligheten. Bokning sker via Our Green Cars bokningssystem. Alla medlemmar ansluts vid första inflyttning (1 st anslutning/hushåll). Anslutningen varav fr o m första inflyttning och varar i 5 år. Kostnaden står Riksbyggen för i 5 års tid, därefter tecknar respektive medlem eget abonnemang.

Föreningen har även en gemensam cykelpool med lådcyklar och en gemensam cykelverkstad på bottenvåning.

Trapphusen är utrustade med postfack för medlemmarna och utanför lägenheterna finns fack för morgontidningen.

Alla lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr med tittöga och ringklocka.

Rumshöjden är generellt sett 2,5 m, men vissa lägre partier kan finnas p g a installationer.

Bostadsrättstillägg är tecknat via bostadsrättsföreningen.

Riksbyggen ger fem års garanti på bostäderna. När du flyttat in finns de kvar och sköter om föreningen i minst fem år efter inflyttningen. Riksbyggens kundservice håller öppet Dag&Natt så att du kan få hjälp när du behöver den.

Karta

Tyresö Tyresö Centrum

Vårflodsgatan 21

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg