KarriärOm oss
230
MEDB05DA32CEE34443FB9DAA62C7F06C61A

Superfin 1-plansvilla med pool!Varehögsvägen 7 Magnarp, Vejbystrand

Magnarp, Vejbystrand

Varehögsvägen 7


PRIS (utgångspris)4 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

104 kvm

TOMTAREA

749 kvm

BYGGÅR

1976

DRIFTSKOSTNAD

5 278 kr/månad

PRIS

4 395 000 kr utgångspris

Superfin 1-plansvilla med pool!

Otroligt trevlig 1-plansvilla med en fantastisk insida som är totalrenoverad av nuvarande ägare. Ett steg in i bostaden och man märker med en gång av den härliga atmosfären som finns i detta hem! Man kommer in i en rymlig hall med bra plats till klädförvaring. I hallen finns ingången till en gästtoalett och till vänster i hallen har man badrummet. Badrummet är helkaklat i snygga materialval med både badkar och dusch. Vidare finns tre sovrum i bra storlekar. Köket är snyggt renoverat med svarta moderna luckor och bra förvaringsytor. Man har en öppen trevlig yta mot matplatsen som sedan skiljer av med en halvvägg mot vardagsrummet. Halvväggen ger en perfekt yta för möblering av tv i vardagsrumsdelen. Längs med matplats och vardagsrum är det stora fönsterpartier ut mot den härliga trädgården på baksidan! Där har man ett insynsskyddat och fantastiskt läge med flera uteplatser där man kan njuta av solen vid olika tidpunkter på dagen! Baksidan är en riktig oas med de olika uteplatserna och att sedan kunna ta ett dopp i den härliga poolen. Dessutom finns det gräsyta för barnens lek och som ger en fin kontrast till trädäcken och poolen.

Här bor man med några minuters gångväg från Magnarps strand med bad och hav som sätter extra guldkant på tillvaron. I näromgivningarna finns fina cykelvägar som leder genom området. För barnfamiljen bor man med behändigt gång- och cykelavstånd till Magnarps skola.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Bilder

MEDB05DA32CEE34443FB9DAA62C7F06C61A
MED300E9B0B083E4170B642B0A1D042CC49
MED5F4AB0463F3F46DD816D783EA9B2D85B
MED594B90E6C588451D85BA434C861FA6D8
MED90E1BCC45CF248368F0898C9C7A2C90C

Planeringsverktyg

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

104 kvm

TOMTAREA

749 kvm

BYGGÅR

1976

DRIFTSKOSTNAD

5 278 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Varehögsvägen 7 - Otroligt trevlig 1-plansvilla med en fantastisk insida som är totalrenoverad av nuvarande ägare. Ett steg in i bostaden och man märker med en gång av den härliga atmosfären som finns i detta hem! Man kommer in i en rymlig hall med bra plats till klädförvaring. I hallen finns ingången till en gästtoalett och till vänster i hallen har man badrummet. Badrummet är helkaklat i snygga materialval med både badkar och dusch. Vidare finns tre sovrum i bra storlekar. Köket är snyggt renoverat med svarta moderna luckor och bra förvaringsytor. Man har en öppen trevlig yta mot matplatsen som sedan skiljer av med en halvvägg mot vardagsrummet. Halvväggen ger en perfekt yta för möblering av tv i vardagsrumsdelen. Längs med matplats och vardagsrum är det stora fönsterpartier ut mot den härliga trädgården på baksidan! Där har man ett insynsskyddat och fantastiskt läge med flera uteplatser där man kan njuta av solen vid olika tidpunkter på dagen! Baksidan är en riktig oas med de olika uteplatserna och att sedan kunna ta ett dopp i den härliga poolen. Dessutom finns det gräsyta för barnens lek och som ger en fin kontrast till trädäcken och poolen.

Här bor man med några minuters gångväg från Magnarps strand med bad och hav som sätter extra guldkant på tillvaron. I näromgivningarna finns fina cykelvägar som leder genom området. För barnfamiljen bor man med behändigt gång- och cykelavstånd till Magnarps skola.

Välkomna in!

Hall
Man kommer in i en rymlig hall med gott om plats att hänga ytterkläderna till höger. Det är målade väggar och det ligger ett tåligt mörkt klinker på golvet. I hallen har man ingången till toaletten.

Badrum
Till vänster i hallen har man dörren till badrummet. Stort badrum med modernt fint kakel och klinker. Badrummet är utrustat med wc, dubbelkommod, duschhörna, badkar och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Toalett
Mindre toalett med wc och tvättställ. Målade vita väggar och klinker på golvet.

Kök
Riktigt snyggt modernt kök med gott om förvaring i skåpen och bra arbetsyta på diskbänken. Utrustat med häll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, vinkyl och kyl och frys i rostfritt. Köket är öppet mot matplatsen. Där finns utgången till uteplatsen, trädgården och poolen. I den öppna ytan finns en kamin som är centrerad i huset. Perfekt för myseldning eller som ett komplement till uppvärmningen.

Vardagsrum
En halv vägg skiljer vardagsrummet från matplatsen. Perfekt hörna för att ha tv och soffa. Stora fönster som vetter ut mot trädgården på baksidan av huset. Väggarna är målade och det ligger ett ljust laminatgolv.

Sovrum 1
Det första sovrummet som ligger efter badrummet med fönster som vetter ut mot trädgården på framsidan av huset. Väggarna är målade och det ligger ett ljust laminatgolv. Plats för säng och annan möblering. Perfekt barnrum eller ett hemma-kontor.

Sovrum 2
Här är det andra sovrummet. Även detta rum har fönster ut mot trädgården på framsidan. Väggarna är målade och det ligger ett ljust laminatgolv. Plats för säng och annan möblering.

Sovrum 3
Det sista sovrummet är det största av dem. Här får det plats dubbelsäng och annan möblering. Väggarna är målade och det ligger likadant ljust laminatgolv likt resten av huset. Även detta rum med fönster som vetter ut mot trädgården på framsidan av huset.

Om området

I vackra Magnarp bor man när man vill bort från centrums stress och bo i rofylld miljö med havet runt knuten. Byn är genuin och erbjuder en mysig och harmonisk atmosfär med knappa 1000 invånare. Skola årskurs F-9, fritids samt förskolor.

KOMMUNIKATION

Busslinje 2 mot Vejbystrand varje hel och halvtimme vardagar och helger varje hel timme. Mer info. se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 15 min bilväg.

NÄRSERVICE

Matvarubutik finns närmast i Vejbystrand där också restauranger, bibliotek, butiker, frisör mm finns. Lokalt i Magnarp finns Bjäre fisk & skaldjur samt Sandgårdens skafferi, en butik med närproducerade produkter.

ÖVRIGT

Magnarp skriver lång historia. Namnet går att härleda tillbaka i tiden så långt som 1500-talet. Ursprungligen en fiske- och lantbrukarbyggd. I början av 1900-talet började människor av andra intressen att bosätta sig här, förmodligen på grund av Magnarps rofyllda och vackra natur. Mer info finns att läsa på magnarps intresseförenings hemsida. www. magnarp.com

Ekonomi

EL

45 159 kr

VA

7 711 kr

RENHÅLLNING

3 540 kr

FÖRSÄKRING

6 922 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

63 332 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

1976

UPPVÄRMNING

Direktverkande el, luft/luftvärmepump och kamin

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2015-09-14

ENERGIKLASS

F

ENERGIPRESTANDA

105 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

16 764 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark

STOMME

Trä

FASAD

Tegel och träpanel

FÖNSTER

3-glas

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Magnarp 2:96

ÖVRIGT

Renoveringar:

2016
- Huvudsovrum (Sovrum 1) - gjordes större, lister & foder, målat, golv, dörr & karm, fönsterkarm
- Gästtoalett - kaklat golv, toalettstol, kommod, spegelskåp, blandare, målat, dörr & karm, foder
- Sovrum 3 - golv, gips, målat (ommålat 2018), lister & foder, fönsterkarm, dörr & karm
- Sovrum 2 - golv, gips målat (ommålat 2020), lister & foder, fönsterkarm, dörr & karm

2017
- Badrum - byggdes större, kakel & klinker, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, omdragning av avlopp, dusch, kommod, blandare, spegel, dörr & karm, dimbara spotlights
- Hall - gjordes mindre (till förmån för större kök), klinker, golvvärme, lister & foder, ytterdörr & sidoljus, OSB & gips, målat (ommålat 2020), dimbara spotlights, luftvärmepump
- Vardagsrum - luftvärmepump (2016), OSB & gips, golv, nya isolerglas (3-glas) i fönster, kamin, lister & foder
- Kök - stommar, luckor, spishäll, kyl, frys, ugn, vinkyl, diskmaskin, köksfläkt, diskho, blandare, dimbara spotlights

2018:
- Kök - nytt fönster & fönsterdörr
- Vardagsrum - ny fönsterdörr
- Utomhus - "lilla" trädäcket i hörnan

2019-2020:
- Utomhus - stora trädäcket, pool, pumprum

2020:
- Utomhus - staketen på trädäcket

2022:
- Garage (tidigare carport) rivet och nybyggt uterum och förråd
- Panel gavel mot uppfart bytt

All el är nydragen, ny elcentral (2017-2018)

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 417 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 552 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 844 500 kr

Tomt

AREAL

749 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan Ändring Av Dp

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Väldigt trevlig insynsskyddade tomt på baksidan av huset. Stort trädäck intill huset och kring poolen. Tillhörande poolhus. Trädgårdsyta med gräsmatta samt en uteplats på trädäck i bakre delen av trädgården. På framsidan av huset har man gräsmatta.

PARKERING

Man får plats med en bil på uppfarten.

Karta

Ängelholm Magnarp

Varehögsvägen 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg