230
MEDEAEB77BECD8148478012F4B1046B2256

Vallavägen 15 Centrala Handen, Haninge

Centrala Handen, Haninge

Vallavägen 15


PRIS (accepterat pris)1 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

90,5 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

448

MÅNADSAVGIFT

6 661 kr

BYGGÅR

1965-1968

PRIS

1 995 000 kr Accepterat pris

Accepterat pris! Välkommen upp till en denna rymliga 3a (möjlig 4a) i centrala Handen. Bostaden har en perfekt genomgående planlösning med rymliga sovrum, stort vardagsrum och stor balkong! Möjlighet finns att kunna skapa ett ytterligare sovrum. I lägenheten finns det gott om förvaring i form ett flertal garderober i bostaden samt ett källarförråd.

Ljust och rymligt kök med bra arbetsytor och matplats invid stora fönsterpartier med plats för flera personer. Vid större middagar finns även plats för matbord i vardagsrummet.

Fina ytskikt i hela lägenheten och väggarna går i ljusa nyanser i samtliga rum. Dem ljusa kulörerna, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och den genomgående planlösningen ger en märkbar rymd i hela lägenheten. Två rymliga och stambytta våtrum med dusch och badkar.

Optimalt belägen i centrala Handen. En barnvänlig boendemiljö med närhet till Slätmossens populära naturpark med dess fina natur och grönområden som ligger precis runt knuten. Ett stenkast till bra skolor, förskolor, friluftsområde Rudan med dess badsjöar, belysta löparspår och vacker natur. Goda busskommunikationer till övriga Haninge samt pendeltåg och promenadavstånd till trevligt centrum med matvaruaffär och annan service. Bekvämt avstånd till motorvägsförbindelser in till Stockholm och mot Nynäshamn.

Bilder

MEDEAEB77BECD8148478012F4B1046B2256
MED330C5E209F074F02ADE945CACBA564E3
MED7ACA4C56E3624C90A000B05D1B1439F5
MED0FC4E4A5D8AB4205B136E34A0DDF5B57
MED703E2CBB5FB145A78629131AE9B31CE6

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

90,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

448

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

6 661 kr

BYGGÅR

1965-1968

PRIS

1 995 000 kr Accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL
Välkomnande rymlig hall med plats för kappavhängning och hallmöblemang. Stilrent vita väggar och parkettgolv. Hallen öppnar upp bostaden mot vardagsrum och mot en inre hall med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Vidare ansluter den inre hallen mot kök, duschrum och badrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet som nås både från hall och kök har en öppen luftig yta. Här finns plats för såväl större soffgrupp och tv-möbel samt sällskapsdel med utrymme för middagsbord. Stora fönsterpartier längs med vägg bjuder på en trivsam vy och ger rummet ett fint ljus. Utgång till den trevliga balkongen. Här är väggarna vitmålade i vitt och golvet är belagt med parkett. Utgång till stor balkong.

BALKONG
Med trevlig vy kan denna balkong erbjuda dig härliga stunder och fina sommarkvällar! Här finns plats för loungegrupp, krukor och växter.

DUSCHRUM
I den inre hallen når du ett ljust duschrum (stambytt). Kaklade väggar och klinkergolv. Utrustning bestående av wc, handfat med kommod, spegel och dusch.

BADRUM
Förutom duschrum med wc finns även ett separat badrum (stambytt). Kaklade väggar och klinker. Utrustat med badkar, tvättmaskin, wc, spegel, handdukstork samt ett praktiskt förvaringsskåp.

KÖK
Stilrent och tidlöst kök med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här samspelar vita skåpluckor fint med vitt kakel ovan arbetsbänk. Ljust och mycket rymligt kök med plats för stort middagsbord invid den fönsterbeklädda väggen. Bra skåpförvaring och goda arbetsytor. Vidare är köket utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spis och ugn med fläkt. Väggarna är stilrent vita och kökets golv är belagt med parkett.

SOVRUM 1
Från hallen nås ett rymligt sovrum som erbjuder gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Stora fönster mot framsidan som bidrar med ett behagligt ljus. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Stort och luftigt sovrum med fönster mot framsidan. Här finns gott om plats för säng med tillhörande möblemang. Vitmålade väggar och parkettgolv. Praktiska garderober längst med väggen för goda förvaringsmöjligheter.

Välkomna till ett boende att trivas i!

Om området

Efter att Öster- och Västerhaninge kommuner slogs samman år 1971, blev Handen det naturliga kommuncentret. I dagsläget har Handen ca 11 500 invånare och är den centrala stadsdelen i Haninge kommun.

I centrala Handen finns bland annat kommunhus, kulturhus med bibliotek och konsthäll, Handens pendeltågsstation, Kungliga Tekniska Högskolan (Skolan för Teknik och Hälsa samt Skolan för Arkitektur och Samhällsbyggnad), S.t Eskils kyrka, Najdaden (två större kontorshus som bland annat rymmer hiotell- och konferensanläggning) samt inomhusgallerian Haninge Centrum.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna i Handen består dels av Pendeltåg som går fyra gånger i timmen under dagtid från Handenterminalen. Det tar 25 min att åka till Stockholm City och drygt 40 min till Nynäshamn. Med bil tar det ca 20 min till Stockholm City. Vidare finns Bussterminalen som ligger vid pendeltågsstationen. Här finns en rad olika busslinjer som både täcker in närområdet och grannkommunerna. Handen har för i övrigt ett väl utbyggt system av gång- och cykelvägar.

NÄRSERVICE

Haninge Centrum är ett ljust och fint köpcentrum med ett 60-tal butiker såsom post, bank, polis, apotek, systembolag, huvudbibliotek, restauranger etc. Inom gång- och cykelavstånd finns också ett handelsområde som ligger i anslutning till Handens trafikplats. Här finns t ex Port73, Coop Forum och Ica MAXI Stormarknad.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,166307 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,166307 %

Ekonomi

EL

6 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 000 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och antal personer i hushållet. (siffrorna är baserade på schablon). Försäkring tillkommer.

Byggnad

BYGGNADSTYP

3-våningshus

BYGGNADSÅR

1965-1968

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-11-08

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

137 kWh/m² (Atemp) och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Tillhörande förråd finns i källarvåning.

Förening

NAMN

HSB BRF Loke

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

634

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN


Välkomna till trevliga och stabila HSB BRF LOKE!

Loke är en stor förening med stora och öppna ytor om ca 130 000 kvm. Bostadshusen byggdes mellan 1965 och 1968. Det är 28 fristående eller sammanhängande byggnader.

BRF Loke har 634 lägenheter varav 85 är ettor, 73 tvåor, 395 3-4:or (treor som kan göras om till fyror och tvärtom), 63 femmor samt 18 lägenheter med sex rum. Det finns även uthyrningsbara lokaler varav en affär/butik - idag ICA Nära.

TVÄTTSTUGA
Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis småmattor, filtar, täcken och överkast.

SOPHANTERING
På gårdarna finns sopsortering för hushållssopor/brännbart avfall samt för metall och annat ej brännbart avfall. För sortering av återvinningspapper, glas och kartong finns containrar vid parkeringen vid infarten till Vallavägen 87-117 samt vid ICA-butiken på Sleipnervägen 109.

GÅRDEN
Inom de stora grönområden finns lekplatser. Här finns också två fotbollsplaner samt två mindre bollplaner. Det finns även en boulebana på gården bakom Sleipnervägen 81-83. Inom området finns fem grillplatser De är belägna på innergårdarna vid Sleipnervägen 5-15, 33-49, 61-75, 83-95, i rondellen vid Sleipnervägen 83-95 samt vid Vallavägen 19-23 i skogsdungen nedanför fotbollsplan.

ÖVRIGT
Låsta barnvagnsrum finns vid de flesta portar och minst ett låst cykelrum finns i varje huskropp. Till lägenheten hör ett källarförråd.

PANSÄTTNINGSAVGIFT OCH ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5 % av ett prisbasbelopp som betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 1,5% av ett prisbasbelopp per pant.

För mer info: www.brfloke.se

TV OCH BREDBAND

Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Ownits och ComHems (Tele2) tjänster. Föreningen har ett avtal med Ownit om bredbandsuppkoppling på 1000/1000 Mbit som du betalar 39 kr/månad för som en obligatorisk avgift på din hyresavi varje månad. ComHems TV Small ingår i din månadsavgift till föreningen. En eventuell anslutningskostnad bekostar man själv. För anslutning kontakta respektive bolags kundtjänst.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Förråd

Alla lägenheter i BRF Loke ska ha tillgång till varsitt förråd. En del av bottenvåningslägenheterna har dock sitt lägenhetsförråd inne i lägenheten och har således inget gallerförråd i källaren.

PARKERING


Inom föreningens område finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser och ca 500 uppställningsplatser. Kontakta HSB kundtjänst om du vill hyra en parkeringsplats för bil, husbil/husvagn eller ett garage. Notera parkeringspolicyn för uthyrning.

RENOVERINGAR

Information gällande utförda renoveringar och kommande renoveringar finns att läsa om i den senaste årsredovisningen.

ÖVRIGT

Föreningen kräver att man har ett medlemskap eller blir medlem i HSB Stockholm.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Haninge Centrala Handen

Vallavägen 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg