230
MEDE1BC68BF407F442487D8AFDD277A1BD1

Hörntvåa - Högt läge - Balkong - Garage i husetUlriksborgsgatan 7, vån 12 Kungsholmen Lindhagen, STOCKHOLM

Kungsholmen Lindhagen, STOCKHOLM

Ulriksborgsgatan 7, vån 12


PRIS (accepterat pris)4 975 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

59,5 kvm

VÅNING

12 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1122

MÅNADSAVGIFT

3 174 kr

BYGGÅR

2006

PRIS

4 975 000 kr Accepterat pris

Hörntvåa - Högt läge - Balkong - Garage i huset

Accepterat pris.
Med högt och fritt läge ligger denna välplanerade och trivsamma hörntvåa i genomgående mycket gott skick och med stor inglasad balkong! Bostaden har en mycket genomtänkt planlösning med ett stort kök som passar den som gillar att laga mat samt ha stora middagsbjudningar, ett rymligt vardagsrum, generöst sovrum, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaring.

Stabil och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter.

Goda kommunikationer med tunnelbanans blåa och gröna linje samt bussar inom 5 minuters gångavstånd. Här bor du även några minuter från både Hornsbergs Strand, Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand. På bekvämt promenadavstånd (500 m) finns Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker.

Bilder

MEDE1BC68BF407F442487D8AFDD277A1BD1
MED0B199D48B49D424797F617427F62042F
MED8D02C9463D0B46768C6EEF3245F21314
MEDB69E8188ACC0491E99C4C54C42F96829
MEDBCD46E8223A44BA6A193A00A8FE58DBD

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

59,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1122

VÅNING

12 av 18, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 174 kr

BYGGÅR

2006

PRIS

4 975 000 kr Accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet som präglas av ljus och luftig arkitektur och gedigna materialval. Den generösa balkongen och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar härliga sällskapsytor.

HALL

Inbjudande hall med gott om förvaring. Här finns en garderob, ett städskåp och möjlighet att hänga av sig ytterkläder och skor. Vita väggar och snyggt klinkergolv i grå ton. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Den lagom öppna planlösningen mot köket ger gott om plats för både soffgrupp och matsalsdel samt inbjuder till socialt umgänge och trevliga middagar, även för stora sällskap. Vita väggar med en fondvägg i lila ton samt ekparkett.

BALKONG

Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som kan nyttjas året runt. Det finns belysning och eluttag på balkongen samt gott om utrymme för balkongmöbler och växter.

KÖK

Stilrent och funktionellt kök med bra skåpsutrymme och arbetsytor. Gott om plats för mindre matplats i köket samt rejält matbord i angränsande vardagsrumsdelen. Båda matplatserna vid fönster med grönskande utsikt och insynsfritt läge. Vit skåpinredning, ljusgrått kakel, rostfri diskbänk och bänkskivor i massiv ek. Vita väggar och ekparkett. Utrustat med kyl/frys, spishäll samt inbyggd ugn och mikrovågsugn i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin och diskret utdragbar fläkt.

SOVRUM

Trivsamt sovrum med fönster i två väderstreck. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Ljust målade väggar i syrenlila ton och ekparkett.

BADRUM

Stort och trivsamt badrum med fina materialval. Helkaklade väggar i vitt och grå klinker med skön golvvärme. Vägghängd WC, handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork och duschhörna med fällbara duschväggar. Badrummet är dessutom utrustat med en tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk samt överskåp.

Om området

I närområdet finns affärer, caféer, service och restauranger. Nära till Fridhemsplans puls och Västermalmsgallerian med än större utbud av butiker. Natursköna promenad- och joggingstråk finns runt stora delar av Kungsholmen såsom Kungsholms Strand, Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. För sol och bad finns Smedsuddsbadet, Fredhälls badklippor och bryggorna vid Hornsbergs och Kristinebergs strand.

KOMMUNIKATION

Bra kommunikationer med endast några minuters promenad till både T-bana Thorildsplan (grön linje) och Stadshagen (blå linje). Ett flertal bussar trafikerar området och för dig som pendlar med bil är det nära till Essingeleden.

NÄRSERVICE

På bekvämt promenadavstånd finns nya Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker. Bra träningsmöjligheter med Friskis & Svettis som granne och kort promenad till Puls & Träning och SATS m.fl.

PARKERING

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,6128 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

473 331 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2006

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-08-21

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

110 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Lindhagensterrassen 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

161

EKONOMI

Inga planerade avgiftsändringar.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Brf Lindhagensterrassen 1 består 2 fastigheter med 161 st lägenheter. Föreningen förvärvade fastigheterna 2005 och färdigställdes i december 2006 av Skanska. God ekonomi där man sänkte avgifterna 2021.

För mer information se föreningens årsredovisning och hemsida: www.brflindhagensterrassen.se

TV OCH BREDBAND

TV
Föreningen har ett basabonnemang hos ComHem där SVT1, SVT2 och TV4 erbjuds. Det går givetvis teckna sig för fler kanaler antingen via ComHem eller via Bahnhof.

Bredband
Föreningen har ett avtal med Bahnhof som innebär att varje lägenhet har bredband på upp till 1 000 Mbit/s. Kollektiva anslutningen kostar 64 SEK/mån/lgh.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Tvättstuga (kostar 2400 SEK/år om man vill ha access). I tvättstugan finns tvättmaskiner (en grovtvättmaskin), torktumlare och torkskåp.
Rum speciellt avsedda för barnvagnar, rollatorer och rullstolar finns vid entréerna.
Rum för cyklar finns på plan 2 med ingång från Ulriksborgsgatan. Där finns även cykelställ utomhus. Inga cyklar får förvaras i barnvagns och rullstolsförråden.

PARKERING

Föreningen har tillgång till parkeringsplatser i angränsande parkeringshus på Ulriksborgsgatan 5. En kommitté utsedd av styrelsen sköter turordning mm i garaget. Föreningens garagekommitté nås via e-post: garage@brflindhagensterrassen.se
Kostnad: 2125 kr (Bil), 367 kr (MC)

RENOVERINGAR

Inga större renoveringar är planerade, huset är fortfarande relativt nytt. Fastigheten färdigställdes Q1 2007.
2022: Målning av fasaden på de övre våningsplanen där det är trä (resterande del av fasad är puts) har utförts hösten
2017: Målning av träpanel i entré
2015: Stamspolning

ÖVRIGT

Föreningens ekonomi är i bra balans och någon avgiftshöjning är inte planerad eller beslutad.
Sista justeringen av avgiften skedde i Januari 2021, då avgiften sänktes med 6%.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Undersökningsplikt och felansvar
Årsredovisning 2022 Brf Lindhagensterras
Bostadsbeskrivning

Karta

Stockholm Kungsholmen Lindhagen

Ulriksborgsgatan 7, vån 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg