MED8D3782840D1247B39C388EFDEB454179

Välplanerad och ljus hörnlägenhet med balkong i högt läge i området!

Boka visning

Ektorp/Saltängen, Nacka

Ugglevägen 34A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,387 inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband & förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea83.5 kvm
Våning-1
Lägenhetsnummer99-2604-1-5-6
Byggår1953
Driftskostnad934 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,450,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 11:00 - 11:30
Välkommen! Välj gärna ankomsttid via ”Boka visning” på mäklarens sida.

Välplanerad och ljus hörnlägenhet med snyggt Puustelli-kök och balkong i högt läge i området. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fönster i två väderstreck. Två rymliga sovrum, båda med gott om förvaring i stora garderober med skjutdörrar. Även i hallen finns praktisk förvaring, samt i externt källar- och matkällarförråd. Stambytt helkaklat badrum, förberett för tvättmaskin. Nära till föreningens gemensamma tvättstuga och bastu.

Området är fantastiskt vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 15-30 minuter från city. Här finns badsjöar (endast 10 min promenad till Långsjön), Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café/restaurang m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. Nära även till shopping och service i Nacka Forum och Sickla köpkvarter. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Nära till busshållplats med mycket täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen till visning av denna fina lägenhet!

Om området

Ektorp/Saltängen är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 10 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevligt café och restaurang på nära avstånd är "Kerstin & Britt" (fd Koloni).

Parkering

Gratis parkering längs gatorna i Saltängen (observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter).

Viktiga dokument & länkar

Skurudal stadgar 2018
Energideklaration
Skurudal årsredovisning 2019
Social Video
SL
Föreningens hemsida
Info Nacka kommun

Bilder

Balkong i högt läge i området

Ljust luftigt vardagsrum med utgång till balkong och öppen planlösning till kök

Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök

Snyggt renoverat kök från Puustelli

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Trevlig hall med plats för avhängning av kläder och gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Målade väggar och klinkergolv.

KÖK
Modernt kök från Puustelli (2012) i öppen planlösning med vardagsrummet och med plats för stort matbord. Vita köksluckor, kakel ovan bänkskiva i laminat samt bred diskho från Blanco med praktiskt diskställsskåp ovanför. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, fläkt (självdrag), integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Målade väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM
Stort ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till BALKONG med förmiddagssol. Målade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 1
Rum med målade väggar och ekparkettgolv. Garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

SOVRUM 2
Rum med bra förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Målade väggar och laminatgolv.

DUSCH/WC
Helkaklat badrum från stambytet (ca 2002) utrustat med dusch, vägghängd wc, handfat, väggspegel, väggskåp, handdukstork och golvvärme. Förberett för tvättmaskin.
Antal rum
3 rum
Boarea
83.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
-1 av 2
Beskrivning av våningsplan
1 trappa ner från gatuplan, souterränghus.
Pris
SEK 3,450,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,387 inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband & förråd
Driftskostnad
SEK 11,205 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,813
Försäkring
SEK 5,392
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.
Andel i föreningen
4.3292 %
Andel av årsavgiften
4.3292 %
Reparationsfond
SEK 2,487
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1953
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 2/28/2019
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
178 kWh/m² och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd (ca 4 kvm) och ett mindre matkällarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
Brf Skurudal
Om föreningen
I föreningen finns det 23 lägenheter, vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Därutöver finns en bostadsrättslokal och sex uthyrningslokaler. En Montessori-förskola hyr en lokal och disponerar gården på vardagarna.

I källaren finns gemensam tvättstuga med två stora tvättmaskiner, en torktumlare, en liten mangel och torkrum, bastu, cykelförråd samt matkällare. På vinden finns större förråd. Till varje lägenhet finns dels ett matkällarförråd samt antingen ett källar- eller vindsförråd. Cykeln kan du ställa i cykelstället utanför A-porten eller i cykel- och barnvagnsrummet på husets ena gavel.

Överlåtelseavgift debiteras säljaren med högst 3,5% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med högst 1,5% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning. HSB-medlemskap betalas av köparen.

Mer information om föreningen hittar du på: http://www.hsb.se/stockholm/brf/skurudal/ och i föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration.
Tv och bredband
Kabel-TV via ComHem (basutbud ingår i månadsavgiften).
Bredband/telefoni: ComHems "Bredband 100 Mbit" och "Telefoni Bas" ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 14 p-platser för uthyrning (separat kö). På Ugglevägen gäller lokala trafik- och parkeringsbestämmelser.
Renoveringar
Under 2000-talet har en rad större renoveringar och underhållsåtgärder vidtagits:
2002-2004 Stambyte, tvättstuga och torkrum totalrenoverades, bastu installerades, 2006 Bergvärme installerades (fjärrvärme används idag), 2008 Fasad- och balkongrenovering, 2010 Taket mot Ugglevägen lades om, koppartaket byttes mot plåt, 2012 Värmekablar i fotrännor och stuprännor installerades, 2013 Fjärrvärme installerades i fastigheten, 2014 takarbeten utfördes samt gallring av träd på innergården.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Ektorp/Saltängen Nacka

Ugglevägen 34A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg