MEDAC2BF2F3A9874D2AA8493797C0A87E9F

Toppfräsch 1:a (alt 2:a) högst upp i huset med balkong i underbart solläge!

Ektorp/Saltängen, Nacka

Ugglevägen 17E, 3 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,618 Inkl värme, vatten, bredband & basutbud kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea38 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer72
Byggår1946
Driftskostnad356 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,195,000

RING FÖR VISNING! - Välplanerad och fint renoverad 1:a överst i huset med balkong i härligt och soligt sydvästläge. Bra planlösning med möjlighet att enkelt skapa en 2:a genom att särskilja sovdelen från vardagsrummet. Snyggt renoverat och rymligt kök med bra arbetsytor och plats för matbord samt hall med garderobsförvaring. Stambytt badrum med tvättmaskin.

Varmt välkommen till visning av denna lilla pärla till bostad - här är det bara att flytta in!

Om området

Ektorp/Saltängen är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 10 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri/konditori Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevligt café och restaurang på nära avstånd är "Kerstin & Britt" (fd Koloni).

Parkering

Gratis parkering längs gatorna i Saltängen (observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter). Det finns även p-platser som kan hyras via föreningen (kö kan förekomma).

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Årsredovisning 2019
Stadgar från föreningens hemsida
Social Video
Nacka kommun - Detaljplanering Fasanvägen
Föreningens hemsida
Nacka kommun
SL

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder på ena väggen och gott om förvaring i två garderober med spegeldörrar. Ljusa målade väggar och laminatgolv. Säkerhetsdörr.

KÖK
Snyggt renoverat och rymligt kök med vita skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk i kompositmaterial. Köksö/matplats på hjul med bra extra förvaring i lådor samt med bordsskiva i komposit. Den maskinella utrustningen består av; Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys samt inbyggd mikrovågsugn. Ljusa målade väggar och laminatgolv.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Stort ljust rum med utgång till BALKONG i högt, fritt sydvästläge. Rummet kan delas av om man önskar ett mer avskilt sovrum. Ljusa målade väggar och parkettgolv. Två garderober med spegeldörrar.

DUSCH/WC
Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet (från stambytet). 2016 renoverades badrummet med ny duschblandare, ny wc-stol, nytt handfat med kommod, nytt badrumsskåp och vägghängt skåp med spegeldörr samt tvättmaskin installerades. Stort fönster som ger fint ljusinsläpp.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.
Antal rum
1 rum
Boarea
38 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 2,195,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,618 Inkl värme, vatten, bredband & basutbud kabel-TV
Driftskostnad
SEK 4,272 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,378
Försäkring
SEK 2,894
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal för alla medlemmar. Elen mäts individuellt och debiteras respektive lägenhet på månadsavin.
Andel i föreningen
0.52 %
Andel av årsavgiften
0.51889 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1946
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdragsventilation
Energideklaration
Utförd 3/31/2019
Energiklass
F
Energiprestanda
157 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
171 kWh/m² och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmaste åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Läs på kommunens hemsida och kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
Brf Nacka Hus nr 2 i Ekängen
Om föreningen
Huset byggdes 1946. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen består till stor del av 1:or, 2:or och 3:or. Rörstambyte skedde 1994-95. Förrådsutrymmen finns i källaren.

Övriga utrymmen: I föreningen finns tillgång till gemensam tvättstuga i port 23A, cykelrum, bastu i port 21D samt barnvagnsrum. Det finns även fina gemensamma grönytor med bland annat boulebana, utemöbler, grillplats och lekplats. I föreningens lokaler finns bland annat pizzeria samt en öppen förskola.

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning.

Alla lägenheter har fått nya elskåp, jordfelsbrytare och tre-fas. Elen avläses digitalt per lägenhet och debiteras tillsammans med månadsavgiften.

Föreningen arbetar med ett projektförslag gällande nybyggnation av bostäder på föreningens markyta mellan Fasanvägen och Ugglevägen, "projekt Ekbacken/Skogsbacken". Det är ett projekt som kan inbringa stora intäkter till föreningen. Läs mer på föreningens hemsida och på kommunens hemsida.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.nackahus2.com och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under "Viktiga dokument och länkar").
Tv och bredband
Bredbands-tv: Telenor, basutbudet ingår via föreningens gruppanslutning, men i övrigt lägger man till och betalar för eventuella tillval. På föreningens hemsida ser du vilka kanaler som ingår i basutbudet.
Fiber finns indraget, bredband via Telenor (100 Mbit ingår i månadsavgiften).
Parkering
Parkeringsplats finns att hyra (kö kan förekomma, det finns ca 80 platser). P-platserna med el, kostar 300:-/månad.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2018 och 2047. Se detaljerad lista i årsredovisningen över utfört och planerat underhåll.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Ektorp/Saltängen Nacka

Ugglevägen 17E, 3 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg