190
MEDCB448E29612C462AA0CFAEA91888FC89

Smart planerad etta på tredje våningen

Kommande®

Uddevalla centrum, UDDEVALLA

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,615 Inkl. VA, kabel-TV basutbud ComHem.
Antal rum1 rok
Boarea37.9 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Sällsynt möjlighet att snart kunna köpa en modern och perfekt planerad etta på Lilla torget! Här erbjuds en väldisponerad och ljus lägenhet där varje detalj är uppdaterad till det senaste. En ovanligt fin lägenhet som passar de allra flesta.

Välkommen med er förfrågan!

Om området

Gillar du att ha naturen och havet nära men ändå önskar närheten till stadskärnan? Då är Uddevalla centrum nåt för dig. Här finner du en mängd, caféer, restauranger och butiker. Du slås av lugnet, växtligheten och närheten till havet. Den vackra Byfjorden rinner genom staden och mynnar ut i hamnen. Att bo i Uddevalla centrum ger dig en bekväm närhet till den vackra strandpromenaden och all tänkbar service samtidigt som salta bad och långa skogspromenader är bara ett par minuter bort.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg