190
MED7CB13309169744579337091BE8384380

Trea som lätt kan bli fyra, inglasad väst-balkong, två toaletter, billig p-plats

Kommande®

Tuve, GÖTEBORG

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,321 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Antal rum3 rok
Boarea86 kvm

Ansvarig mäklare

Stor trea om hela 86 m² som lätt kan göras om till fyra vid behov. Här erbjuds ett bra läge i området nära parkering och knappt någon insyn alls och med närhet till både garage, parkering och busshållplats. Planlösningen är kanon och erbjuder två toaletter, tvättrum och pricken över i:et är den härliga inglasade balkongen om hela 8 m² i västerläge. Brf Gunnesgärde är en av Hisingens stabilaste föreningar ekonomiskt sett med endast 702kr/m² (2019) i belåning. Dessutom äger de marken de är belägna på så ingen risk för höjning av avgifter pga. tomträttsavgäld. Parkering erbjuds med kort kö för 100 kr/månad, garage för 350 kr/månad. Dessutom finns även tvättstugor, bastu och samlingslokal i området. Hör av dig om detta är din framtida drömbostad!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor Albatross GK samt St Jörgen GK som även innefattar en fantastisk SPA anläggning.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek m.m. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Numera finns även en nybyggd sporthall samt att gymkedjan Nordic Wellnes öppnat upp en ny anläggning i Tuve.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6, Tångenskolan F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Härligt grönskande Brf Gunnesgärde!

Balkongutsikt

17 bussen tar cirka 20 minuter till Nordstan

Skridskor eller fotboll Tuve erbjuder båda!

Tuve Torg med mataffärer, pizzeria, bageri, apotek

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg