230
MEDA9066C7E6171446AACE132F796E5A06A

Ett fantastiskt kedjehus med garage på populära Tuve Kyrkväg! Med bra läge och grönska på baksidan.Tuve kyrkväg 120 Tuve, Göteborg

Tuve, Göteborg

Tuve kyrkväg 120


PRIS (utgångspris)4 700 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Kedjehus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

134 kvm

BIAREA

4 kvm

TOMTAREA

451,3 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

3 292 kr/månad

PRIS

4 700 000 kr utgångspris

Ett fantastiskt kedjehus med garage på populära Tuve Kyrkväg! Med bra läge och grönska på baksidan.

Välkommen till Tuve Kyrkväg 120, en perfekt bostad för familjen beläget på en lugn gata. Entréplan erbjuder sociala ytor för hela familjen. Här finner ni en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I anslutning till hallen finner ni en praktisk tvättstuga som har separat ingång. Köket är rymligt och har fönster ut mot framsidan och dess altan. Här finns plats för en stort matbord som rymmer hela familjen. Välutrustat kök med det mesta en familj kan behöva. I anslutning till hallen finner ni ett helkaklat badrum med dusch. Vardagsrummet är stort och ljust tack vare alla fönster ut mot baksidan och dess altan. Vardagsrummet rymmer enkelt en stor soffa och övrigt möblemang. Bredvid finner ni ett av bostadens alla sovrum, det går enkelt att ta bort detta och göra ett stort vardagsrum om så önskas. Kliv ut på altanen och njut av solen och grönskan ni har framför er, här är verkligen en plats för avkoppling. Ta trappan upp till det övre och lite mer privata planet. Här finner ni idag 3 sovrum och ett rum som kan nyttjas som kontor/allrum. Ett renoverat helkaklat badrum med härlig stil. Det finns även en praktiskt klädkammare som rymmer hela familjens förvaring.

Garaget finner ni i anslutning till huset, här finns plats för en bil och ytterligare förvaring i ett förråd med egen ingång bakom. Det finns laddare installerad för er som har elbil.

Varmt välkommen att höra av er för mer information!

Bilder

MEDA9066C7E6171446AACE132F796E5A06A
MEDD38699E57595445C9E0FEEC971A89CFA
MEDC3B74E9C463E4D82AD5F9666B29BEFDD
MEDB5408A0ED8BB4BD9810CD47D9F87F9A0
MED564526E785CD4119BCFE521D14C4165B

Planritningar

Entréplan

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Kedjehus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

134 kvm

BIAREA

4 kvm

TOMTAREA

451,3 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

3 292 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4-5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

ENTRÉ

Ni välkomnas in i en trevlig och ljus hall. Här är det klinker på golvet som sedan övergår i parkett. Det finns plats för förvaring till höger vid entrén. Väggarna är ljusa.

Framför entrén finner ni ett stort trädäck som erbjuder härlig kvällssol. Den perfekta platsen att grilla middagen på.

KÖK

Köket är stort och flödar av ljus tack vare det stora fönsterpartiet ut mot framsidan. Här är det gott om ytor och utrustningen består av, kyl, frys, spis, ugn, diskmaskin och diskho. Här finns plats för ett större matbord intill köket som rymmer hela familjen. parkett pp golvet och ljusa väggar.

TVÄTTSTUGA

Rakt fram från entrén finner ni tvättstugan. Här har ni allt ni behöver och även en separat ingång, praktiskt för familjen,

VARDAGSRUM

Kliv in i det rymliga och ljusa vardagsrummet. Här finns plats för en större soffa och tillhörande tv möblemang enkelt. Idag är det uppdelat och gjort ett extra sovrum intill, det går enkelt att ta bort igen om ni önskar ett större vardagsrum. Här är det utgång till altanen och baksidan. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett.

ALTAN

Kliv ut på det stora trädäcket på baksidan. Här finns plats för ett stort matbord som rymmer hela familjen. På gräsmattan som sträcker sig runt huset finns plats för studsmattan enkelt. Här har ni fri och grönskande vy ut mot skogen på baksidan.

SOVRUM 4

I anslutning till vardagsrummet finner ni det första sovrummet. Här finns plats för en större säng och förvaring. Fönster ut mot den grönskande baksidan.

*ÖVRE PLAN*

Ta trappan upp till det mer privata planet som rymmer tre sovrum, klädkammare och ett nyligen renoverat badrum. Väl uppe möts ni av en möblerbar hall.

SOVRUM 1

Det första sovrummet ligger med fönster ut mot framsidan. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande förvaring. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet ligger med fönster ut mot baksidan. Här ryms en större säng med tillhörande möblemang enkelt.

SOVRUM 3

Det sista sovrummet ligger också det med fönster ut mot baksidan. Här ryms en större säng med tillhörande förvaring utan problem.

ALLRUM/KONTOR

Detta rum gör sig perfekt som mindre sovrum eller kontor. Jobbar du hemifrån? Perfekt då har du ditt kontor här, fönster ut mot baksidan.

BADRUM

Kliv in i det nyligen renoverade badrummet. Här är det stilrent i vit, svart och grått. Det finns dusch, wc, handfat med kommod och vägghängt spegelskåp. Även ett praktiskt vädringsfönster.

KLÄDKAMMARE

Här uppe finner ni även denna rymliga klädkammare som enkelt löser det mesta av familjens förvaring.

GARAGE OCH FÖRRÅD

På tomten finner ni även garaget. Med sin automatiska dörr är detta ett praktiskt utrymmet för såväl bil som annan förvaring efter behov. bakom garaget finns ett stort förråd med separat ingång. Garaget har en installerad laddare för elbil!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor Albatross GK samt St Jörgen GK som även innefattar en fantastisk SPA anläggning.

KOMMUNIKATION

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

NÄRSERVICE

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek m.m. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Numera finns även en nybyggd sporthall samt att gymkedjan Nordic Wellnes öppnat upp en ny anläggning i Tuve.

ÖVRIGT

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6, Tångenskolan F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Ekonomi

EL

20 000 kr

RENHÅLLNING

3 500 kr

VÄG, SAMF

12 000 kr

FÖRSÄKRING

4 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

39 500 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på leverantörsavtal och förbrukning. I samfälligheten kostnader för V/A, områdets skötsel, basutbud tv-kanaler, vägar, allmän belysning och en gemensamhetslokal. Vatten beräknas genom á conto.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans Kedjehus

BYGGNADSÅR

1980

UPPVÄRMNING

Direktverkande El, Frånluftsvärmepump för tappvatten

VENTILATION

Mekanisk frånluftsventilation

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-09-21

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

122 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Träreglar

FASAD

Trä

FÖNSTER

Isolerglaskassetter

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Tuve 101:26

ÖVRIGT

Kök med efterhand förbättrad standard
Dusch/Wc entréplan okänt dock innan 2006
Dusch/Wc övervåning 2021
Tvättstuga byggåret
Kommunalt VA där invändiga ledningar är delvis utbytta i samband med
renoveringar
El från byggåret. Ny elcentral 2019.
Tak inkl garage 2021
Fasad löpande underhåll.
Fönster mot baksida byggåret
Fönster övervåning mot framsida 2021
Dränering byggåret
Ny värmepump 2008
Ny garageport 2019

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 307 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 807 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 060 510 kr

Tomt

AREAL

451.3 kvm

TOMTTYP

Trädgård

PLANBESTÄMMELSER

Tomtindelning (1980-09-08) Stadsplan (1978-12-19)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Stor altandäck på baksidan

PARKERING

Garage med plats för bil och laddare för elbil

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tuve GA:31 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tuve GA:32 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Karta

Göteborg Tuve

Tuve kyrkväg 120

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg