MEDF0A39248E13044CC9C85BA2B24C38722

Modernt boende med vy mot Smögenbryggan!

Smögen, Smögen

Tunnbindarvägen 7 A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,432 Ink. V/A, renhållning, internet, tv, uppvärmning.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00321
Byggår2016
Driftskostnad362 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,695,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu finns möjligheten att förvärva ett boende med första parkett mot Smögenbryggan och Smögens hamn! I Smögens nyaste bostadsområde, på Klevens Udde finner ni bostaden på Tunnbindarvägen 7 A. Bostaden är belägen på våning två av fyra och har tilltalande planlösning samt balkong som vetter mot Smögenbryggan. Ni erbjuds här ett mycket bekvämt och lättskött boende i området med oerhört vacker miljö, där ni har närheten till salta klippbad, sandstrand och vackra promenadstråk. För den golfintresserade ligger Sotenäs golfklubb ca 15 minuter med bil från Smögen. Varmt välkommen att boka visning med mäklaren!

Om området

Smögen har sedan tidigt 1600-tal fram till idag varit och är ett starkt fiskesamhälle. Under början av 1900-talet kom turismen, Smögen såldes in till baroner och fabrikörer med slogans som "Smögen är synnerligen lämpligt för dem som genom några veckors friluftsvistelse vid hav och klippor ämna rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar" något som stämmer in bra även i dagens samhälle!
Idag är Smögen en exklusiv och fashionabel bad- och kurort året runt med en levande fiskenäring. Hit tar man sig om man vill njuta av det goda i livet så som äta en bit mat på någon av alla restaurangerna, bada på salta klippor, promenera längs Smögenbryggan och insupa atmosfären.
Är man mer aktivt lagd rekommenderar vi båtliv, sportfiske, tennis eller varför inte dykning?
På bekvämt båtavstånd finner ni några av Sveriges bästa dykplatser.

Kommunikation

Bussförbindelse.

Närservice

På Smögen har man året runt tillgång till ICA Ankaret som ligger vid broslutet. Vid torget finns Göstas Tobaks & Pappershandel. På bryggan återfinns bl.a. den kända fiskauktionen, Göstas Fisk & Skaldjur samt flera andra fiskgrossister.

Förskola med åldrar 0-6 år ligger på Hasselösund på Smögen, Smögens skola erbjuder klass F-6 ligger centralt strax innan torget på Smögen. I Kungshamn på cykelavstånd finns även högstadieskola.

Sommartid ringlar sig affärerna längs Smögenbryggan. Smögen har flera restauranger, bl.a. Musselbaren, Skäret och Göstas, m.fl.

Bilder

Vi tänker på dig och andras hälsa

Kök och allrum i social planlösning

Tunnbindarvägen 7 a

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Nu finns chansen att förvärva denna trevliga tvåa på Tunnbindarvägen 7 A. Ni erbjuds här en trevlig bostadsrätt om två rum och kök med balkong, där ni njuter av vyn över Smögens hamn och Smögenbryggan. Lägenheten är belägen på våning två av och ni tar er bekvämt till våningsplanet via hiss.

Ni välkomnas in via entréhallen. Direkt på er vänstra hand nås bostadens badrum. Vidare in i hallen når ni på höger hand sovrummet och rakt fram kök och allrum med utgång till balkong. Lägenheten har genomgående ljusa väggar samt parkettgolv.
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Areakälla kommentar
Föreningens information.
Entréhall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Här finns också en garderob bakom skjutdörrar som ger ytterligare förvaring. Klinker på golv, ljusa väggar.
Kök
Köket går i vitt utförande, har infällda spotlights i skåp ovan bänk, bänkskiva i snygg sten samt vitt kakel ovan i murarsättning. Maskinell utrustning i rostfritt: kyl, frys, spis/ ugn, fläkt, diskmaskin och vägghängd micro.
Vardagsrum
Vardagsrummet möter kök i en öppen social planlösning. Här finns plats för både soffmöbel och matgrupp. Invid fönstret blir en naturlig plats för matmöbeln, där ni samtidigt som ni avnjuter en god middag kan blicka ut över omgivningen. Utgång till balkong. Gör balkongen till er egna oas, härifrån håller ni koll på folkvimlet på Smögenbryggan sommartid.
Sovrum
Sovrummet ger plats åt en dubbelsäng. Utsikt mot hamnen och Smögenbryggan. Garderob med skjutdörrar.
Badrum
Badrummet är helkaklat i harmoniska toner. Duschhörna med glasdörrar, wc, kommod med tvättställ och förvaring i lådor, kombinerad tvätt/ torktumlare, golvvärme.
Uteplats
Balkong med utsikt mot hamnen och Smögenbryggan.
Parkering
P-plats finns att hyra i närområdet i mån av plats via separat bolag. Avgift tillkommer.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,695,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,432 Ink. V/A, renhållning, internet, tv, uppvärmning.
Driftskostnad
SEK 4,344 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,084
Försäkring
SEK 1,260
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
2.61157 %
Andel av årsavgiften
2.61274 %
Tillträde
Enligt ök.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Ej utförd
Övriga byggnader
Förråd i separat byggnad.
Förening
Namn
Brf västra Hållö 1
Om föreningen
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Smögenmagasinets Samfällighetsförening. Föreningens andel är 10 procent. Samfälligheten förvaltar vägar, bryggor och VA.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
27
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Fiber
Parkering
P-plats finns att hyra i närområdet i mån av plats via separat bolag. Avgift tillkommer.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Smögen Smögen

Tunnbindarvägen 7 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg