KarriärOm oss
230
MED0C533756E0AE4212A10CC7DCAC5CD153

Unikt livsstilsboende!Trossvägen 4 Gåshaga, Lidingö

Gåshaga, Lidingö

Trossvägen 4


PRIS (utgångspris)8 500 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

112 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

09132

MÅNADSAVGIFT

6 717 kr

BYGGÅR

2000/2001

PRIS

8 500 000 kr utgångspris

Unikt livsstilsboende!

Tilltalande lägenhet om totalt disponibel yta om ca 143 kvm med högt, fritt, sjönära läge endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Stilren fastighet med vacker arkitektur och kvalitativ känsla på trivsamma Trossvägen 4, i eftertraktade Gåshaga Pirar. Gångavstånd till förskola, skola, mataffär, gym och padelhall. Ett mycket eftertraktat livsstilsboende i underbar miljö med strandpromenad, restauranger, caféer, badplats, båthamn med möjlighet till båtplats. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna som går in till stan men också ut i Skärgården. Området erbjuder också en härlig badö med badbrygga samt sandstrand.

Man välkomnas direkt av en mycket rymlig hall med vackert kalkstensgolv samt bra klädförvaring.
Lägenheten erbjuder ett trevligt öppet kök med köksö som är utrustad med två vinkylar. Generösa arbetsytor i Carreramarmor. Bra med förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Köket är öppet mot den ljusa trevliga matplatsen intill burspråk som har en härlig utsikt mot vattnet. Vardagsrum som angränsar till både kök och matplats. Härifrån kommer man ut till den rymliga inglasade balkongen som är användbart nästan året om tack vare infravärme och skjutbara glaspartier.

Två till tre fina, ljusa sovrum med glasade balkongdörrar som leder ut till lägenhetens längsgående balkonger. En tidigare klädkammare som idag nyttjas som arbetsrum. Två helkaklade badrum, det ena är lite mindre och utrustat med wc, handfat samt dusch. Det större badrummet har badkar, tvättställ, wc samt handfat. En rymlig tvättstuga i anslutning till badrummet, som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. Även tvättstugan har en egen utgång till den längsgående balkongen. Känslan och funktionen är nästan som att bo i ett enplanshus men med bekvämligheten att bo i en brf.

Bilder

MED0C533756E0AE4212A10CC7DCAC5CD153
MED5DF4B13DAC9A4DCD8EA878DAEC525C70
MED0F0F44E31E1448B4849406FFD4C97784
MED4A9EFE073435454BB5C8D386EB5637EF
MED09B0D33BC67F4A898848828030731787

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

112 kvm

LÄGENHETSNUMMER

09132

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

6 717 kr

BYGGÅR

2000/2001

PRIS

8 500 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Två längsgående balkonger med sjöutsikt samt stort inglasat uterum om 15 kvm.

PARKERING

Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 550 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö, ledig plats finns.

BALKONG

Ja

HALL

Rymlig hall med vackert kalkstensgolv samt bra klädförvaring.

KÖK

Lägenheten erbjuder ett trevligt öppet kök med köksö som är utrustad med två vinkylar. Generösa arbetsytor i Carreramarmor. Bra med förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Köket är öppet mot den ljusa trevliga matplatsen som har en härlig utsikt mot vattnet.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med generösa ytor som angränsar till både kök och matplats. Härifrån kommer man ut till det rymliga inglasade uterummet om ca15 kvm som är utrustad med infravärme och skjutbara glaspartier.

SOVRUM 1

Fint föräldrasovrum med accsess ut till den längsgående balkongen som har sjöutsikt. Bra med klädutrymmen.

SOVRUM 2

Ljust och rymligt sovrum med plats för både skrivbord, säng och förvaring. Fungerar bra både som barnrum/gästrum eller varför inte tv-rum. Helglasad balkongdörr ut till balkong.

TIDIGARE KLÄDKAMMARE

En tidigare klädkammare om ca 6 kvm disponeras idag som arbetsrum. Utgång via helglasad balkongdörr ut till balkongen. Möjlighet att disponeras som mindre extra barnrum/gästrum.

BADRUM 1

Det större helkaklade badrummet har golvvärme, badkar, tvättställ, wc samt handfat.

BADRUM 2

Ett mindre helkaklat badrum som är utrustat med golvvärme, wc, handfat samt dusch.

TVÄTTSTUGA

En rymlig tvättstuga i anslutning till det större badrummet, som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. Även tvättstugan har en egen utgång till den längsgående balkongen.

Om området

Lidingö är som namnet antyder en kommun belägen på en ö vars slogan är hälsans ö. Med sitt unika läge nära skärgården och innerstan är det en unik plats att bo på.

Lidingö sägs varit bebodd redan på 600-talet men nyttjades i större utsträckning främst som en tillflyktsort för semesterfirande och började på allvar bebyggas 1925 när första bron stod klar med vackra ståtliga villor ofta med Gathe som arkitekt. På 40-talet började många flerbostadshus komma upp med spridning på ön och efter det har Lidingö bara fortsatt att exploaterats och vi ser idag en varierad bebyggelse där varje område har sin karaktär och bidrar till en fin helhet. Målsättningen har dock alltid varit att bevaka och värna om grönområden och friluftsliv. Tack vare detta kan vi fortfarande njuta av fantastiska naturreservat med exotisk växtlighet, vackra promenadstråk, utegym och fina badplatser. Idag finns närmare 48.000 antal invånare där var 8:e invånare av 10 skattar sin hälsa som bra eller mycket bra.

Ön är vitt känd vilket inte är så konstigt då världens största terränglopp Lidingöloppet utkämpas här varje år, kulturprofiler som Monica Zetterlund, Raoul Wallenberg, Hasse och Tage och nobelpristagaren Gustaf Dalén med sitt företag AGA har kopplingar härifrån.

Idrotten har en central plats för lidingöborna och här finns de flesta sporterna att utöva. På Lidingövallen intill Kyrkviken samlas en ny tillbyggd tennishall, nya fotbollsplaner och en friidrottsplats under uppbyggnad. Utöver två golfbanor, en skidbacke planeras det för en ny fin simhall. Bosön som samlar många av våra landslag för träning och utbildning finns även på Norra ön.

Här finns många moderna och populära för- och grundskolor samt Gymnasium, flertalet matbutiker, ett centrum med stort utbud som också är under förvandling kommande år, mindre torg med närservice samt goda kommunikationer med lidingöbanan som tar dig till Ropsten och goda bussförbindelser. Möjlighet finns dessutom vattenvägen över till Storholmen som tillhör Lidingö, Nacka, Nybrokajen och ut i skärgården via hållplatser i bl a Gåshaga samt Dalénum.

Utbudet av restauranger, vackra brunchställen och trendiga bagerier/caféer är goda och utspridda över ön. Det finns även flera kursgårdar, flertalet båtklubbar och historiska hotell Foresta med gästande celebriteter som the Beatles och Rolling Stones.

Norra Länken stod klar för några år sedan vilket ger en smidig access till innerstan samt E4:an och det sker även stora satsningar på andra sidan Lidingöbron med Norra Djurgårdsstaden samt Värthamnen, vilket kommer öka dragningskraften än mer till denna del av Stockholm.

Välkommen till Lidingö!

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,45081 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,82001 %

Ekonomi

EL

8 986 kr

FÖRSÄKRING

3 600 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

12 586 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

709 587 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2000/2001

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-06-09

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

151 kWh/m² (Atemp) och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Det finns cykelförråd, källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga. Möjlighet till egen garageplats.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Gåshaga Pirar 2

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

55

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

800 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

300 kr

FÖRSÄKRING

Fullvärdesförsäkring finns via Trygg-Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

INFORMATION AVGIFT

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift baseras på gällande prisbasbelopp

OM FÖRENINGEN

Brf Gåshaga Pirar 2 bildades 2000 och är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten byggdes 2001-2002 och består av 7 flerbostadshus med 55 st lägenheter. Föreningens adresser är: Slipvägen 3, 5, 7, 9 samt Trossvägen 2, 4 och 6.

Föreningen höjde avgiften med 10 % 1/1 2023 och planerar inga ytterligare avgiftsförändringar i nuläget.

Föreningen har en gemensamhetslokal/övernattningslägenhet.

Lägenhetsfördelning:
2st 2rok, 37st 3rok, 2st 4rok, 13 st 5rok och 1st >5rok. Lokalen är 63kvm och används till handel.

Tvättstuga finns i fastigheten på Trossvägen 4.

TV OCH BREDBAND

Föreningen har avtal med Com Hem och Ownit. Tv kanalpaket Medium 8 favoriter + analogt grundutbud 18 kanaler och bredband upp till 1 GB/s ingår i avgiften.

PARKERING

I hamnen vid Gåshaga Pirar äger Genova Propert Group ett antal båtplatser och sjöbodar. I Hamn 2 finns 20 st båtplatser. I Hamn 1, 3 och Hamn 4 finns ca 30 båtplatser/hamn och 24 sjöbodar. Är du intresserad av att ställa dig i kö för en båtplats, kontakta: 08-124 443 60 eller info@genova.se. F n finns några platser lediga och de prioriterar boende i området.
Det finns 54 st garageplatser i huset, en garageplats kostar 550kr/mån och det är separat kö. Vissa platser har laddplatser och kostar då 225 kr extra + faktisk elförbrukning. Gratis parkering på gatan med tillstånd.

RENOVERINGAR

Föreningen följer en underhållsplan som är mellan 2017-2036.

Utfört underhåll:
2018 - Stamspolning
2018 - Slutlig OVK efter fläktbyte i 7 st lägenheter.

Karta

Lidingö Gåshaga

Trossvägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg