KarriärOm oss
230
MED5487643B2DB94BDCBC7936B716344A13

Hiss, inglasad balkong och högt ljust läge i huset.Trollhättevägen 8 Centrum, KUNGÄLV

Centrum, KUNGÄLV

Trollhättevägen 8


PRIS (utgångspris)2 895 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

81 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

24

MÅNADSAVGIFT

5 331 kr

BYGGÅR

2006

PRIS

2 895 000 kr utgångspris

Hiss, inglasad balkong och högt ljust läge i huset.

Välkomna till en mycket ljus gaveltrea på populära Trollhättevägen.

Här finner ni bland annat fönster i tre väderstreck, inglasad balkong, hiss, parkettgolv, ljusa väggar, utsikt, bra planlösning och ett härligt läge.

Bostaden ligger i populära brf Citadellet med gångavstånd till Mimers Hus, nya Vita Fläcken, Ica Maxi, Oasen, Resecentrum, Kongahälla Center och massor av lunchställen och närservice.

Bilder

MED5487643B2DB94BDCBC7936B716344A13
MEDDA442BE56F7B4A0EB0C9D1A6A3DDFC00
MED25DB97CB6128494CA0B22C4930ADAAC8
MEDDB5DAB8E5000475289EC076978248BFE
MEDF0A284BB372244F19C14CD8E6065D74C

Planritningar

Planritning 2D

Planritning 3D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

81 kvm

LÄGENHETSNUMMER

24

VÅNING

2 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 331 kr

BYGGÅR

2006

PRIS

2 895 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

UTEPLATS

Underbar inglasad balkong i perfekt solläge.

PARKERING

Garageplats går att hyra.

BALKONG

Ja

Entré/Hall
Välkomna in i en bra planerad hall med ljusa väggar och ekparkett. Ni finner mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare många garderober och en rymlig klädkammare som även fungerar som förråd till bostaden.

Klädkammare/Förråd
Klädkammaren nås från entrén och även här finns ljusa väggar och ekparkett. Då källare saknas används ofta klädkammaren som förråd till bostaden.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Här finner ni ekparkett oh ljusa väggar. Rummet är såpass rymligt att om man önskar ytterligare garderober för extra förvaringsmöjligheter så ryms dom utan bekymmer.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med matchande klinkergolv. Här finner ni tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva, överskåp, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, handdukstork, infällbara duschväggar i glas samt ett fönster som skänker rikligt med naturligt ljus och vädringsmöjligheter.

Sovrum 2/Arbetsrum/Gästrum
Nästa sovrum är lite mindre än det första och används idag till arbetsrum/gästrum. Även här finner ni ekparkett samt ljusa väggar. Ni finner även en fransk balkong som bidrar till ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

Kök
Modernt kök i ljusa färger med allt man kan tänkas behöva. Här finner ni ljusa luckor, matchande kakel och bänkskivor, diskmaskin, spis med häll, kyl, frys samt en trevlig bardisk som passar perfekt för fördrinken då nära och kära kommer på besök. En extra avlastningsyta finns i köket och där är den perfekta platsen för kaffebryggare och/eller micro. Även köket har ljusa väggar och ekparkett.

Vardagsrum
Mycket rymligt och ljust vardagsrum med fönster i tre väderstreck. Här ryms såväl soffgrupp som matgruppen utan bekymmer. Stora och många fönsterpartier ger naturligt ljus. Tack vare våningsplanet och läget i huset skapas en privat känsla och insynsskydd. Ni finner ekparkett, en modern fondvägg, ljusa väggar samt utgång till bostadens pärla, den inglasade balkongen.

Inglasad balkong
Underbar inglasad balkong i perfekt solläge. Balkongen blir en naturlig samlingspunkt för fika med bekanta, tomatodling eller bara för avkoppling i det fria. Tack vare inglasningen förlängs balkongsäsongen avsevärt.

Om området

Kungälvs centrum har länge varit i en växande fas och är så ännu. Det senaste tillskottet är Kongahälla centret som verkligen satt vår trevliga stad på kartan.

Här finns flera bostadsområden som tillsammans erbjuder centralt boende eller mer lantligt. Alltså ett område som passar alla.

I centrum finns även charmiga gamla stan med Västra Gatan, Östra Gatan, Ytterbyvägen mm. En kort promenad till maffiga Bohus fästning från ca 1300-talet, underbara Fontin med promenadstråk, löparspår och fikamöjligheter. Eller varför inte ta en promenad på kärleksstigen och njuta av utsikten.

KOMMUNIKATION

Våren 2018 stod Kungälvs resecentrum klart vilket i sin tur utvecklade kommunikationerna rejält. Med täta avgångar till kommunens övriga delar samt flera expressbussar till Göteborg, är nu Kungälv i framkant var gäller kollektivtrafiken.

NÄRSERVICE

I centrala Kungälv finns verkligen allt. Ifrån nya Kongahälla center, Vita fläcken och bort till Västra gatan. Det finns alltid något som passar alla smaker.

PARKERING

Det finns boendeparkering på dom flesta ställena i Kungälv där du kan betala med app eller köpa en månadsbiljett för ca 400kr.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,51429 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,51452 %

TILLTRÄDE

Omgående

Ekonomi

EL

2 400 kr

FÖRSÄKRING

1 300 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 700 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftkostnaden kan variera med hushållets storlek och sammansättning.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

769 128 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSÅR

2006

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

122 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

2 557 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Det finns cykelförråd och ett gemensamt garage.

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Redutten

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

Viktiga dokument & länkar

Karta

Kungälv Centrum

Trollhättevägen 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg