230
MED4620AE9866D541EA8E43EE18FB9ADFA2

Margretelund, Åkersberga

Trälhavsvägen 18


PRIS (utgångspris)8 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

170 kvm

BIAREA

57 kvm

TOMTAREA

2 250 kvm

BYGGÅR

2000

DRIFTSKOSTNAD

3 377 kr/månad

PRIS

8 495 000 kr Utgångspris

Ståtlig och pedantiskt skött 2-plansvilla med loft, belägen på en höjd, med en oslagbar utsikt över vackra omgivande ängar. Denna fina villa står stolt på en generös tomt om 2250 kvm, där en stor plan gräsmatta sträcker sig över två etagé och möter en kuperad naturdel. Det stora grönytorna bjuder in till gott om plats för lek- och bollspel. Vyerna från fastigheten är oslagbara och bjuder på ett skådespel av färger under årets alla årstider. Som namnet på gatan viskar om – Trälhavsvägen – bor man med direkt närhet till havet och härliga närliggande badplatser. Ny bergvärmepump från IVT november 2023, med 10 års garanti.

Redan innanför grinden märker man att detta är något speciellt. Smidesbelysningen följer den asfalterade uppfarten och direkt till vänster finns den fina trädgården med vackra äppelträd och en stor, ståtlig björk. Varje steg du tar på den eleganta granittrappan, omgiven av fin stenläggning, bekräftar att du är på väg in i ett hem där varje detalj är genomtänkt med omsorg och kvalitet.

Fastigheten bjuder på flera fina uteplatser. Från balkongen blickar du ut över ängarna. Ett fint inslag i denna fastighet är den över 60 kvm stora uteplatsen, en privat oas helt fri från insyn, där du kan njuta av lugna morgnar och soliga eftermiddagar i fullständig avskildhet.

Utöver huvudbyggnaden finns en friggebod högt upp på tomten, ett objekt med god potential och renoveringsmöjligheter, som bjuder på en härlig utsikt som belöning för ditt arbete. I anslutning till huset finns också ett integrerat garage, samt ett kallgarage i direkt anslutning till bakdelen av huset.

Vi börjar med att presentera husets hjärta – det magnifika vardagsrummet – som bjuder på härlig rymd med sin generösa takhöjd på 5,5 meter och fönster i tre väderstreck. Här finns gott om utrymme för såväl en stor soffgrupp som ett matbord. Direkt tillgång till både balkong och terrass.

Det nästan 40 kvm stora loftet med en takhöjd i mitten på rummet på 2,3 meter är en mysig reträtt med frostade glasräcken som erbjuder en fin vy över vardagsrummet.

Det moderna och välutrustade köket bjuder på en matplats där man genom stora fönster kan njuta av utsikten över ängarna medan man äter. Köket är utrustat med allt man behöver inklusive en bardisk med träskiva som skapar en naturlig och social samlingspunkt.

På övervåningen finns ett rymligt sovrum om ca 12 kvm som erbjuder plats för en dubbelsäng och annan möblering. Två fönster ger rummet ett rikligt ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med golvvärme och en modern duschhörna väntar, med bekvämligheter som handdukstork, golvvärme och riklig förvaring i den breda kommoden. Ett tvättnedkast skickar smidigt ner all smutstvätt direkt till tvättstugan.

På entréplan välkomnas man av hall med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finns Två rymliga sovrum om ca 15 kvm respektive ca 10 kvm. Från hallen finns ingång till en funktionell tvättstuga med allt man behöver för tvätt och förvaring, inklusive ett praktiskt torkrum.

Från tvättstugan når man det helkaklade badrummet med bubbelbad och duschmöjligheter samt en bastu med Helo-aggregat för avkopplande stunder. Bastun håller alltid en grundtemperatur. Lyft på locket till aggregatet, ta en svalkande dusch och bastun är sedan uppvärmd för rekreation.

På entréplan finns även ett integrerat garage/hobbyrum med gott om plats för såväl bil som förvaring. I anslutning till detta rum finns även husets teknikrum.

Kommunikationerna till och från Trälhavsvägen är utmärkta. En kort promenad bort finns busshållplats med täta avgångar mot såväl Åkersberga C, Danderyds sjukhus samt buss 628C med direktlinje till Östra Station.

Barnen tar sig smidigt till närliggande Tråsättraskolan (4-9) samt Margretelundsskolan (F-6). I närområdet finns också flera förskolor.

Närhet även till Margretelunds Centrum med den välsorterade matbutiken & lanthandeln ICA Favoriten, vårdcentral och apotek samt restaurang. Mängder av fina promenadstråk, motionsspår, skogar och bad på bekvämt gångavstånd.

Österåker är en levande Skärgårdskommun. Det är aldrig långt till havet, naturen eller närmsta badsjö. För golfspelaren finns flera fina golfbanor i kommunen, bl.a. välrenommerade Österåkers GK.

Huset säljs besiktigat och energideklarerat.

Varmt välkommen på visning!

Bilder

MED4620AE9866D541EA8E43EE18FB9ADFA2
MED0147EF85BD554765BDB9CC551D83FACF
MED896F1E9DC0204681A0DD69401BCAD3D3
MEDCB75BC950CDF44A4B49F7DD77B2EFA06
MED52E585B3F13D4A22B60D46B946B07086

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Österåker Margretelund

Trälhavsvägen 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret