230
MEDC5A9DE026F4D4ECAB981DB59041BEC6F
Boka visning

Enastående boende omfamnat av naturens skönhet!Törtippsvägen 13 Nösund

Nösund

Törtippsvägen 13


PRIS6 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

180 kvm

TOMTAREA

780 kvm

BYGGÅR

2012

DRIFTSKOSTNAD

3 413 kr/månad

PRIS

6 695 000 kr

Enastående boende omfamnat av naturens skönhet!

Ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett naturskönt boende alldeles intill havet! På Törtippsvägen 13 finner du denna vackra villa om hela 180 kvm och en väl tilltagen tomtarea om 780 kvm. Detta är det perfekta boendet för den som drömmer om ett hem i ett lugnt och avskilt läge, men samtidigt nås storstaden inom endast en timme. Villan karaktäriseras av sin genomgående höga standard, härliga naturliga ljusinsläpp, stora sociala ytor samt högt i tak. Dessutom finns vackra materialval såsom bohusgranitskiva i köket och snygga nåtade ekgolv genomgående i hela huset.

En luftig hall med högt i tak sätter prägel på denna bostad. Här erbjuds goda möjligheter för önskad möblering samt förvaring. Hallen leder intill den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder på trevliga sociala ytor. Köket är av högsta kvalité och har en snygg köksö som erbjuder goda arbetsytor. Den öppna planlösningen fungerar det perfekt för sociala tillställningar där goda måltider kan avnjutas i nära vänners och familjs sällskap. På varma sommarkvällar kan sällskapet flytta ut till den härliga altanen som ligger i västligt läge med sol större del av eftermiddag och kväll. För kallare dagar finns en mysig gjutjärnskamin att utnyttja på nedre plan, men även en effektiv braskamins i övre plans mycket rymliga vardagsrum. Vidare disponerar bostaden två mysiga sovrum, ett på vardera våningsplan som båda rymmer plats för dubbelsäng. Sovrummen har högt i tak och ger en känsla av luft och rymd. Sovrummet på nedre plan har även ett eget badrum fullt utrustad med både dusch och lyxigt badkar. På bottenvåningen finns också separat tvättstuga med ergonomiskt placerade TM och TT. Här finns även ett kontor alt. sovrum. Ett fullt utrustat gästhus finns även att tillgå. En båtplats i Nösunds båthamn ingår också. I övrigt finns tre fräscha badrum, varav ett i gästhuset, alla med dusch.

Huset är energisnålt med bergvärme där nuvarande ägare förbrukar ca 14 000 kWh/år. I den förbrukningen ingår även elbilsladdning som tar ungefär 3500–4000 kWh/år. Elbilsladdaren, av märket Tesla, ingår också i huset.

Detta är helt enkelt ett hem att trivas i direkt, som har allt du kan önska dig!

Nösund är ett litet och välbevarat samhälle beläget på sydvästra Orust och skiljer sig från övriga tätt bebyggda kustsamhällen på Orust. Nösund är perfekt för den som gillar naturen då det finns många härliga naturstigar att motionera och jogga på. Det är den vackra naturen och bergen som sätter sin prägel på samhället. Nere vid havet vid ångbåtsbryggan finns endast en liten husklunga. Nösund är nära till bad, båtliv och trevliga restauranger. Här finns två fina bad med anrika badhus, en av Bohusläns finaste tennisbanor, ett gammalt varmbadhus och utmärkta vandringsleder inpå knutarna. Stillheten tillsammans med den vackra naturen tätt inpå knutarna är anledningarna till att människor väljer att besöka och bosätta sig i Nösund. På sommartid växer aktiviteten avsevärt i samhället. Då erbjuds seglarskola med regattor, simskola, tennisturnering, författarfrukostar samt yoga.

Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 mail: jessica.nyman@husmanhagberg.se

Varmt Välkommen på vising!

Bilder

MEDC5A9DE026F4D4ECAB981DB59041BEC6F
MED06152EA6DADF40CEB3000B75A71737F0
MED9C832C4D81D64A9EA19E58DC9A93C93C
MED29AB0B41C8B54561B9A16A9386D6670D
MED2DB7C2A5889D4F3E80BA27EEE0C95AF9

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

180 kvm

TOMTAREA

780 kvm

BYGGÅR

2012

DRIFTSKOSTNAD

3 413 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Rymlig hall med högt i tak. Goda avhängningsmöjligheter och plats för önskad möblering. Naturligt ljusinsläpp från fönster och altandörrar i glas. Mörk klinker och liggande väggpaneler i vitt kombinerat med mönstrad tapetsering. Golvvärme.

VARDAGSRUM

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för soffa, soffbord, TV-möbel samt stort matbord för minst 5–6 personer. Naturligt ljusinsläpp från flertalet fönster och två altandörrar, med djupa nischer. Mysig gjutjärnskamin finns att tillgå. Massivt enstavs ekgolv, vitmålade väggar samt infällda spotlights. Golvvärme.

KÖK

Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter i vita över- och underskåp. Fullt utrustad med Siemens spishäll, köksfläkt, kyl och frys, integrerad ugn/mikrovågsugn och ångugn. Naturligt ljusinsläpp från fönster. Goda arbetsytor på bland annat köksön med brun/svart arbetsbänk i bohusgranit. Vita väggar i kombination med glasmosaik ovan arbetsbänk, mörk klinker samt infällda spotlights. Golvvärme.

KONTOR/SOVRUM

Rymligt kontor med plats för skrivbord och stolar samt annan önskad möblering. Naturligt ljusinsläpp från fönster. Goda förvaringsmöjligheter i garderob. Massivt ekgolv och målade väggar i ljus kulör. Golvvärme.

SOVRUM ENSUITE

Sovrum som är högt i tak med ensuite badrum. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan önskad möblering. Goda förvaringsmöjligheter i garderober. Naturligt ljusinsläpp från glasade dubbeldörr och fönster. Massivt ekgolv och mönstrad tapetserad vägg i kombination med väggpanel i vitt. Golvvärme.

BADRUM ENSUITE TILL SOVRUM


Helkaklat badrum i vitt kombinerat med små kakelplattor i grått samt grå klinker. Fullt utrustad med toalett, kommod med dubbla handfat, stor spegel med infällda spotlights ovan, dusch med takduschmunstycke, lyxigt badkar samt handdukstork. Golvvärme.

BADRUM 2

Helkaklat badrum med vita kakelplattor och mörk klinker. Fullt utrustad med toalett, kommod, spegel, duschhörna med mönstrade glasdörrar och takduschmunstycke samt handdukstork. Golvvärme

TVÄTTRUM

Fullt utrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, i ergonomisk höjd, från LG. Naturligt ljusinsläpp från fönster. Vit golvklinker. Golvvärme.

ALTAN

Stor altan i väst läge. Gott om plats för önskad möblering.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med naturligt ljusinsläpp från flertalet fönster och glasad balkongdörr. Gott om plats för soffor, fåtölj, TV-möbel och annan önskad möblering. Braskamin finns att tillgå. Massivt ekgolv samt vitmålade väggar.

SOVRUM

Sovrum med högt i tak med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Naturligt ljusinsläpp från fönster. Massivt ekgolv, tapetserad vägg samt övriga målade i vitt. Garderober och sittbänk.

BADRUM

Helkaklat badrum med vita kakelplattor kombinerat med pärlemormosaik vid kommod och grå klinker. Utrustad med toalett, kommod med dubbla handfat, stor spegel med infällda spotlights ovan, dusch och handdukstork. Infällda spotlights i tak.

BALKONG

Balkong med plats för önskad möblering.

GÄSTHUS

Rymligt gästhus med litet badrum. Badrummet är helkaklat i vitt med ljus klinker och fullt utrustad med toalett, dusch och kommod. Laminatgolv och vita väggar och träpanel i tak i vitt. Liten bänk med diskho. Golvvärme.

Ekonomi

EL

11 730 kr

VA

14 704 kr

UPPVÄRMNING

4 500 kr

RENHÅLLNING

2 916 kr

VÄG, SAMF

1 200 kr

SOTNING

700 kr

FÖRSÄKRING

5 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

40 950 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

2012

UPPVÄRMNING

Bergvärme

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ELFÖRBRUKNING

10 200 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Tegel

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Nösund 1:217

ÖVRIGA BYGGNADER

Gäststuga på tomten

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 336 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 784 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

960 000 kr

Tomt

AREAL

780 kvm

TOMTTYP

Naturtomt

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Orust Nösund GA:5 ändamål: Vägar

Karta

Orust Nösund

Törtippsvägen 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg