190
MEDD78F4188A9CD4691A44DA5D7A1E5E8C6

Välplanerat på populär adress!

Kommande®

Torsvik, Lidingö

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,155 inklusive värme/vatten + 250 kr för kabel-tv och bredband.
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm

Ansvarig mäklare

Ett stenkast från bron på attraktiv adress ligger denna fina och välplanerade 2:a om 58 kvm. Här är idag ett stort kök med plats för matbord och öppen planlösning mot vardagsrummet som är stort med flera fönster och access till balkong. Stort sovrum med klädkammare och externa förråd. Stabil förening. Nära till kommunikationer, centrum och endast ca 10-15 min till Stureplan.

Om området

Torsvik är beläget intill brofästet och är ett av Lidingös mest omtyckta och populära områden. Centralt med närhet till Torsvikstorg med bland annat mataffär, skola och daghem, skogsområden och fina promenadstråk längs vattnet. Gångavstånd till Lidingö centrum med affärer, restauranger, caféer och banker.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med bussar från Torsvikstorg eller Lidingöbanan, till Ropsten tar det ca 2 min. Med bil tar det ca 10 min att ta sig in till Stockholms innerstad. Det finns även bra anlagda cykelvägar in till Stockholms innerstad.

Närservice

Vid Torsvikstorg finns bland annat mataffär, gym, kemtvätt och skräddare. I närområdet finns även butiker, restauranger, caféer och banker.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg