190

Tormestorp, Tormestorp

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea170 kvm
Tomtarea1,291 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Kommande försäljning!

Just nu förbereder vi försäljningen av denna smakfulla souterrängvilla i populära Tormestorp. Bostaden har renoverats löpande och har b.la stora och luftiga sällskapsrum. Härlig trädgård med sol större delen av dagen. Här bor man med närhet både till förskola, skola och inte minst naturen.

Anmäl gärna ert intresse redan idag för kommande visningar!

Om området

Tormestorp ligger i ett mycket fint naturområde på Göingeåsens västa sluttning. Här finns gott om vackra utsiktsplatser mot Hovdala och Finjasjön. Tormestorp är en tätort med ca 1 100 invånare. Genom bostadsområdet sträcker det sig fina gångbanor och promenadstigar som även kopplar an på Skåneleden uppe på åsen. Norr om tätorten finner man de mindre bostadsområdena Källstorps Backe och Hallarna som erbjuder boende i en lugn och naturskön miljö. Väster om Tormestorp ligger Hovdala Slott med historia så långt som tillbaka till 1300-talet. Idag bedrivs bl. a. restuarangverksamhet i lokalerna och området används för diverse event året runt. Runt om slottet finns även tydligt utmärkta vandringsleder för dagsvandringar. Med cykelavstånd från Tormestorp finns badplatsen Björkviken vid Finjasjön. Här finns även flertalet grillplatser som används flitigt om somrarna. I anslutnings ligger även en vindsurfingklubb.

Kommunikation

Stadsbussen trafikerar sträckan Tormestorp - Hässleholm. Till Tormestorp cyklar du på fina cykelbanor och med en resväg på ca. 20 min.

Närservice

Tormestorp har två förskolor samt skola för åk. F-5.

Här finns orienteringsklubb, idrottsplats, frisör och pizzeria.

Övrigt

Tormestorp har byalag som går att nå via hemsidan www.tmpby.se.

Information uppdaterad 2020-01-20.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg