MED90849CF9E94E4D7FA3A64E4B2976CEB9

Nya radhus - hög kvalitet - inflytt höst/vintern 2021!

Nyproduktion

Vega Haninge, Haninge

Timvinkelvägen (Hus 15)

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,400 I avgiften ingår parkering, gemensamma anläggningar och sophantering.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Biarea3.2 kvm
Lägenhetsnummer15
Byggår2021
Driftskostnad2,450 kr/månad

Fast pris: SEK 4,050,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

** Välkommen till Brf Vintertriangeln**

Hitta hem i Vegas nya radhuskvarter! I populära och barnvänliga Vega i Haninge planerar vi att bygga nästa etapp med välplanerade stadsradhus. Läs mer på hemsidan för Vintertriangeln: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/vintertriangeln/

Vega är en helt ny stadsdel i Haninge och ett hållbart, barnvänligt område för dig som föredrar ett lite lugnare läge, närmare skog och sjö än stadens puls. Du tar dig lika smidigt in till citypulsen som ut i skärgården och den lugna naturen ligger precis runt husknuten.

Brf Vintertriangeln kommer att bestå av 24 ljusa radhus i tre olika storlekar om cirka 100-129 kvm fördelade på 4-5 rum och kök. Alla radhus får en härlig uteplats att umgås på och det större radhuset får ett tredje våningsplan med en rymlig takterrass. Husen genomsyras av kvalitet och hållbarhet med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar. Här bygger vi för att det ska hålla över tid. För att du ska må bra här, både nu och i framtiden. Ett modernt boende där vardagspusslet är enkelt att lägga, där du känner dig hemma. Helt enkelt ett hem att längta hem till.

Preliminär inflyttning sker under hösten/vintern 2021.

Läs mer och klicka på nedan "Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Haninge"

Hemsida för Brf Vintertriangeln: www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/vintertriangeln/

Om området

Baksidans uteplats inbjuder till skönt umgänge och på den gemensamma gården finns det förutom parkeringsplatserna även utrymmen för lek och aktiviteter. Husen genomsyras av kvalitet, hållbarhet och är genomtänkta för att kunna skapa ett unikt hem med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar. Här byggs det för att det ska hålla över tid. För att du ska må bra här, både nu och i framtiden. Alltid i harmoni med miljön men aldrig på bekostnad av den.

SKOLOR

I dagsläget finns här två förskolor, och för att kunna möta behoven som den stora inflyttningen innebär, planeras mellan 6-8 nya förskolor att byggas. En helt ny F-6-skola byggs i Vega, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

FRITID

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Kolartorps naturreservat är ett vackert skogsområde med berghällar och gles tallskog, perfekt för spännande utflykter med familjen. Tack vare att reservatet ligger på hög höjd kan ni ha picknick och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt.
Centralt beläget i kommunen finns gym så som SATS Haninge, Nordic Wellness, Jumping Haninge, Friskis och Svettis, Vega CrossFit och många fler, och 2020 får Vega ett eget Puls & Träning.

SHOPPING

I närheten finns Port 73. Ett Köpcentrum med två stora mataffärer samt 40 olika butiker och restauranger samt Haninge Centrum som är Haninges största mötesplats med butiker, restauranger, sportaktiviteter och service.

På kort avstånd ligger även Länna köpcentrum, en riktig shoppingdestination med brett utbud av butiker, lekland och över 1000 parkeringsplatser.

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett boende med närhet till allt. Här är närheten till Stockholms innerstad lika självklar som närheten till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.

KOMMUNIKATION

Oavsett om du vill åka kommunalt, ta bilen eller cykla, är det enkelt att ta sig till och från Vega. Den nya pendeltågsstationen, busstorget, gång och cykelvägarna samt en ny trafikplats är en del
av utvecklingen av Vega, och för stadsdelen ännu närmare Stockholm. Med pendeltåget tar det bara 20 minuter till Stockholms central, och direktbussen till Gullmarsplan tar bara 15 minuter. Det finns även andra busslinjer som tar dig till Farsta och Haninge Centrum.

För dig som tar bilen har Vega fått en egen avfart från riksväg 73, vilket gör bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.

Närmast pendeltågstationen blir det höga flerfamiljshus och i utkanten av stadsdelen består bebyggelsen främst av villor och radhus. Totalt planeras cirka 3 300 bostäder för ungefär 10 000 invånare.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL:
Ytterdörr med handtag i aluminium, elektroniskt lås och mekanisk dörrklocka. I hallen läggs ett mörkt klinkergolv med mörkgrå fog. Teknikrummet har klinkergolv som hall. I övrigt är väggar och tak enligt generell beskrivning.

KÖK:
Kökssnickerier från Vedum med vita släta luckor som även har svarta handtag som standard. Karusellskåp i hörn. I köksön finns två st 60-hurtsar med tre lådor i varje, samt ett eluttag. Vidare kommer golvet vara belagt med ekparkett. Lådorna är 3-delade fullutdragslådor och i diskbänkskåpet finns fullutdragslåda med sorteringskärl. Bänkskivan är svartmelerad laminatbänkskiva med rak framkant. Diskhon har två hoar. Ovan bänkskiva sitter ett vitt stänkskydd av kakel sätts med rak sättning och fogas med ljusgrå fog. Köken utrustas med inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys samtliga vitvaror är i rostfritt utförande. I övrigt är väggar och tak enligt generell beskrivning.

WC/DUSCH PÅ ENTRÈPLAN I RADHUS OM 100 KVM:
I badrummet läggs ett mörkt klinkergolv som fogas med mörkgrå fog. Väggarna kaklas med ett matt vitt kakel som fogas med en ljusgrå fog. Kakelplattorna sätts i liggande rak sättning. Tvättställspaket från Vedum med 2 lådor och handfat i vitt porslin. Grepplister i krom och mjukstängande lådor. Eluttag finns i låda. Vitt spegelskåp med speglar på både in- och utsida och med glashyllor invändigt. Belysning ovan spegelskåp, ej dimbar. Eluttag finns invändigt i spegelskåp. Taket är vitmålat och har dimbara spotlights. Duschväggar med raka dörrar i klarglas med runda grepphandtag och duschset. Badrummet utrustas även med elektrisk handdukstork. Vattenburen golvvärme i badrum.

WC/DUSCH/TVÄTT PÅ ÖVRE PLAN I RADHUS OM 100 KVM:
I badrummet läggs ett mörkt klinkergolv som fogas med mörkgrå fog. Väggarna kaklas med ett matt vitt kakel som fogas med en ljusgrå fog. Kakelplattorna sätts i liggande rak sättning. Tvättställspaket från Vedum med 2 lådor och handfat i vitt porslin. Grepplister i krom och mjukstängande lådor. Eluttag finns i låda. Vitt spegelskåp med speglar på både in- och utsida och med glashyllor invändigt. Belysning ovan spegelskåp, ej dimbar. Eluttag finns invändigt i spegelskåp. Taket är vitmålat och har dimbara spotlights. Duschväggar med raka dörrar i klarglas med runda grepphandtag och duschset. Badrummet utrustats även med vattenburen handdukstork och elpatron. Tvättmaskin och torktumlare och ovan maskinerna sätts en vit laminatbänkskiva. På vägg ovan bänkskiva sätts skåp med vita luckor. Elektrisk komfortgolvvärme i badrum.

UTEPLATSER / FÖRRÅD:
Framsidans uteplats är stenlagd med avskiljare mellan husen. På baksidan finns en träaltan med avskärmande träplank samt gräsyta. Bostadens förråd finns på altanen på baksidan. Hus 15 är beläget med fördelaktigt gavelläge och har em/kvällssol på baksidan.
Antal rum
4 rum
Boarea
100 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning av våningsplan
Bostadsrättsradhus.
Pris
SEK 4,050,000 Fast pris
Avgift
SEK 4,400 I avgiften ingår parkering, gemensamma anläggningar och sophantering.
Driftskostnad
SEK 29,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,000
VA
SEK 3,600
Uppvärmning
SEK 12,000
Försäkring
SEK 4,200
Övrigt
SEK 3,600
Kommentar
(Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, försäkring, vattenförbrukning, elförbrukning och elavtal). Övrigt avser bredband 300kr/mån. Kostnaderna är schablonberäknade/ungefärliga och uppskattade kostnader.)
Andel i föreningen
3.8023 %
Tillträde
Preliminärt Q4-2021.
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus i 2 plan
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och varmvattenberedare.
Ventilation
Frånluft med återvinning
Förening
Namn
Bostadsrättsföreningen Vintertriangeln
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Vega Haninge Haninge

Timvinkelvägen (Hus 15)

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg