MED4B4351386B754884B62D5CB3E1AA2F5E

Vega, HANINGE

Timvinkelvägen 38

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,812 Ink Värme & vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea73 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer291401
Byggår2017
Driftskostnad485 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,990,000

Lägenheten säljs till ett accepterat pris!
Här erbjuds en ljus och stilfull lägenhet om 73 kvm belägen högt upp i huset! Lägenheten fördelar sig på 3 rum och kök, som karaktäriseras av ljusa och stilsäkra materialval i ett hus byggt 2017. Lägenheten erbjuder en smart och effektiv planlösning som i kombination med praktiska detaljer innebär ett boende i toppklass!

Varmt välkommen på visning!

Om området

SKOLOR

I dagsläget finns här två förskolor, och för att kunna möta behoven som den stora inflyttningen innebär, planeras mellan 6-8 nya förskolor att byggas. En helt ny F-6-skola byggs i Vega, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

FRITID

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Centralt beläget i kommunen finns gym så som SATS Haninge, Nordic Wellness, Friskis och Svettis, Vega CrossFit och många fler, och under 2020 fick Vega ett eget Puls & Träning.

SHOPPING

I närheten finns Port 73. Ett Köpcentrum med två stora mataffärer samt 40 olika butiker och restauranger samt Haninge Centrum som är Haninges största mötesplats med butiker, restauranger, sportaktiviteter och service.

På kort avstånd ligger även Länna köpcentrum, en riktig shoppingdestination med brett utbud av butiker och över 1000 parkeringsplatser.

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett boende med närhet till allt. Här är närheten till Stockholms innerstad lika självklar som närheten till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.

KOMMUNIKATION

Oavsett om du vill åka kommunalt, ta bilen eller cykla, är det enkelt att ta sig till och från Vega. Den nya pendeltågsstationen, busstorget, gång och cykelvägarna samt en ny trafikplats är en del av utvecklingen av Vega, och för stadsdelen ännu närmare Stockholm. Med pendeltåget tar det bara 20 minuter till Stockholms central, och direktbussen till Gullmarsplan tar bara 15 minuter. Det finns även andra busslinjer som tar dig till Farsta och Haninge Centrum.

För dig som tar bilen har Vega fått en egen avfart från riksväg 73, vilket gör bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.

Närmast pendeltågstationen blir det höga flerfamiljshus och i utkanten av stadsdelen består bebyggelsen främst av villor och radhus. Totalt planeras cirka 3 300 bostäder för ungefär 10 000 invånare.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ/HALL
Inbjudande hall med funktionell del för avhängning av ytterkläder. Mer förvaring finns i garderoberna intill. Heltäckningsmatta i grått ligger på golv och väggar målade i vitt.

BADRUM
Helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva över maskinerna där du kan ta hand om din tvätt och kan använda som avlastningsyta. Dusch med svängdörrar i klarglas för att optimera platsen i badrummet. Här finns självklart också toalett, handfat med kommod och ett spegelskåp över för ännu mer förvaring. Belysning i tak och spottar i skåp. Värmegolv för att öka trivsamheten och ha ett varmt badrum oavsett årstid.

VARDAGSRUM
Hallen öppnar sig upp mot vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp tack vare flera fönsterpartier. Öppen planlösning mot kök vilket ger en utmärkt yta för sociala sammanhang och tillställningar.

KÖK
Köket från Ballingslöv erbjuder goda arbetsytor till alla kökets sysslor och generöst med förvaring i skåp och luckor. Köket är vidare utrustat med kyl & frys, ugn och spis med induktionshäll, inbyggd mikro samt diskmaskin som också är integrerad. Samtliga vitvaror i rostfritt som ej är integrerade.
Gott om plats för ett stort matbord med rum för hela familjen och vänner!

BALKONG
Via köket nås balkongen med morgon och förmiddagssol. Balkongen är rymlig och det finns gott om plats för möbelgrupp.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med ett härligt ljusinsläpp tack vare två stora fönsterpartier. Garderob med skjutdörrar längs med ena väggen där du kan förvara alla dina kläder. Väggar målade i mörkgrå matt nyans och golv av ekparkett.

SOVRUM 2
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt önskat möblemang. Insynsskyddad utsikt med fönster mot grönska. Härifrån har du direkt tillgång till lägenhetens förråd som kan ha flera användningsområden, såsom kontor, klädkammare etc.

Välkommen på visning!
Antal rum
3 rum
Boarea
73 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Pris
SEK 2,990,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,812 Ink Värme & vatten
Driftskostnad
SEK 5,820 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,820
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning och elavtal.
(försäkring tillkommer på driftkostnaden)
Andel i föreningen
1.8159 %
Andel av årsavgiften
1.8159 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme - vattenradiatorer utan synliga stammar.
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utförd 2/21/2020
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
55 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2 + 1 kopplade
Övrigt
*Tv-möbeln ingår i köpet och kommer att lämnas kvar till ny ägare.
Övriga byggnader
Barnvagnsrum finns på bottenvåningen.
Lägenhetsförråd finns i lägenheten.
Förening
Namn
Brf Vegabonusen
Om föreningen
En av de första bostadsrättsföreningarna i den nya stadsdelen Vega som växer fram i Haninge är brf Vegabonunsen.
Vega byggs nu för dig som vill bo nära natur, skola, närservice och kommunikationer. Här bor du på en inspirerande, miljövänlig och rofylld plats – men ändå nära storstan. Det planeras för bra och tät kollektivtrafik och med närheten till matbutiker och annan service får du en enkel vardag i Vega.

Här går det att förena yrkesliv med ett rikt hemmaliv och en aktiv fritid. Här får du tid att sätta guldkant på vardagen

Brf Vegabonusen består av 63 lägenheter. Lägenheterna är på mellan 2-4 rum och kök, från 38-93 kvm.

Praktiska lösningar för barnvagnsförråd och sophantering för hushållsavfall finns.
Antal lägenheter
63
Tv och bredband
Bredband:
Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät med hög kapacitet och stor valfrihet av tjänster inom bredband, TV och telefoni.
Via bredbandsnätet kan du få upp till 1 000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket.

Tv:
Det finns inte något traditionellt kabel-tv nät i fastigheten - för att kunna titta på TV måste du beställa en tjänst, inklusive digitalbox, från någon av leverantörerna i nätet.
För att kunna börja använda tjänsten måste du göra en beställning hos Com Hem!
Parkering
Brf Vegabonunsen har 26 stycken parkeringsplatser. Alla är för närvarande uthyrda.
Längst gatorna i området finns flertalet gatuparkeringar, kostnad ca 10kr/timman. Möjlighet till att köpa periods biljett finns för denna typ av parkering.
1 dygn: 50 kr
7 dagar: 200 kr
30 dagar: 500 kr

För att ställa dig i kö eller säga upp din förhyrda plats för de parkeringar som föreningen äger, kontakta den ekonomiska förvaltaren Hem och Fastighet på:

E-post För dig: medlem@hemochfastighet.se

Telefon 08-525 225 00 (vardagar 9.30 – 11.30)
Delat ägande
Köparen står för överlåtelseavgiften. Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2.50 % av aktuellt prisbasbelopp
Övrigt
Ett spännande område i en helt ny stadsdel - Vega. Här, strax söder om Stockholm växer denna underbara stadsdel fram, som erbjuder ett modernt boende med närhet till Haninges grönskande natur, kommunikationer, handelsplatser samt Stockholm C.
I den nya stadsdelen har man prioriterat kollektivtrafik, gång- samt cykelvägar för att enkelt kunna ta sig till skolor, handelsplatser m.m. 2019 invigdes den nya pendeltågsstationen, som transporterar dig in till Stockholm C på ca 20 minuter.

Karta

Vega HANINGE

Timvinkelvägen 38

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg