230
MED9403AFA6FF3F48B0B31FF1FECE8999D7

Skärgårdshus med magnifik havsutsikt i helt obelånad föreningTimrarövägen 4 Åkersberga

Nyproduktion

Åkersberga

Timrarövägen 4


PRIS (utgångspris)5 475 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

99 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2

MÅNADSAVGIFT

1 250 kr

BYGGÅR

2021/2022

PRIS

5 475 000 kr Utgångspris

Skärgårdshus med magnifik havsutsikt i helt obelånad förening

Nu är sista huset i Brf Saxarvy till salu! Övriga sålda och inflyttade. Ett unikt tillfälle att förvärva en nybyggd bostad med året runt-standard och magisk sjöutsikt över Saxarfjärden. Drömmer ni om ett alldeles nytt hus i hjärtat av Stockholms skärgård med egen båtplats och direkt tillgång till bad på både klippor och strand? Då kan ni sluta leta nu.

Husen är belägna på en soldränkt höjd, i bästa söderläge, med första parkett mot vattnet. Bostadsrättföreningen är helt obelånad, vilket bidrar till mycket låg månadsavgift. Kommunalt vatten och avlopp, påkostade materialval och alla önskvärda faciliteter. Det här är ett bekvämt boende för dig som inte har tid eller lust att ägna dig åt underhåll på semestern och helger!
Här förenas det bästa av två världar. Du har ditt eget hus och en tomt att utforma efter dina önskemål. Här kan du skapa dig din helt egna oas samtidigt som du kan njuta av fördelarna med en gemensam brygganläggning och andra ytor. I föreningen finns långtgående planer på gemensam bastu.
Huset som säljs nu är hus nummer två, se situationsplan. Det högra huset i översta raden, sett från havet. Omgående tillträde är möjligt.

Om huset:
99 mycket välplanerade kvadratmeter fördelade på två plan. Redan när du kliver in genom ytterdörren så slås du av en underbar sjöutsikt. Entréplanet bjuder in till social samvaro med ett rymligt allrum och kök i öppen planlösning. Stora fönsterpartier och skjutdörrar mot vattnet bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Smakfullt och påkostat kök från Ballingslöv med vitvaror från Husqvarna. Vid entrén finns helkaklad wc med tvättmaskin och genomtänkt förvaring.
Även övervåningen bjuder på magnifik sjöutsikt och högt i tak. Här finns gott om sängplatser fördelade på tre sovrum och ett allrum. Allrummet kan dessutom enkelt konverteras till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Rymligt, helkaklat badrum utrustat med wc, handfat och duschhörna.

Huset har en egen tomt som man som bostadsrättsinnehavare disponerar över helt själv. Delar av tomten vetter mot en allmänning och här kan du avskilt njuta av både morgon- och kvällssol. Brygga med egen båtplats (värde cirka 100.000 kr) direkt nedanför tomten ingår.

Om Stora Timrarön:
Stora Timrarön ligger i Österåkers kommun cirka en mil nordost om Åkersberga. De flesta av husen på ön nyttjas som fritidshus året runt vilket ger en god gemenskap och på ön finns gemensamma traditioner med midsommarfirande, kräftskivor, valborg etc.

Rakt över vattnet från den egna bryggan ligger Linanäs. Här finns restauranger och sjömack med butik. På Ljusterö finns även mycket aktiviteter för både stora och små; golf, padel, tennis, fotboll och seglarläger.

Från Stora Timrarön är det enkelt att ta sig till många olika skärgårdskrogar och populära utflyktsmål. Grinda, Waxholm, Svartsö, Finnhamn och Siaröfortet är exempel på några.

Från centrala Stockholm tar det cirka 60 minuter att åka ut till ön. Med egen båt tar det cirka fem minuter från fastlandet. Närmaste båthamnar är Skeppsdal, Nykvarn och Dyviks Marina. Dyviks Marina har vinterförvaring, mack och service.

Idag trafikeras Stora Timrarön året runt av Waxholms-bolaget med start från Strömkajen vidare till Skeppsbron, Hasseludden, Gåshaga, Vaxholm och Stora Timrarön. Ni kan även smidigt ta er ut med taxibåt. Full mobiltäckning (både 3G och 4G). För smidig matleverans finns www.mathem.se som levererar mat direkt till bryggan.

Bilder

MED9403AFA6FF3F48B0B31FF1FECE8999D7
MEDF49CD7621C2A4DA592FF18D634214397
MED91BFFF9706F44BAF9F612824B70E1E6C
MEDD35BA96C3B904955AA78108671FF1525
MED99A6A8E4A5064C3AA28CE188B51A869C

Drönarvy

Planritningar

Planritning Entréplan

Planritning Övervåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

99 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2

MÅNADSAVGIFT

1 250 kr

BYGGÅR

2021/2022

PRIS

5 475 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

enligt ritning

UTEPLATS

Stor trädäckad terrass. Föreningen bestämmer gemensamt hur övriga ytor som föreningen disponerar ska utformas.

Om området

Stora Timrarön ligger i Österåkers kommun ca 1 mil nordost om Åkersberga. De flesta av husen på ön nyttjas som fritidshus året runt vilket ger en god gemenskap och på ön finns gemensamma traditioner med midsommarfirande, kräftskivor etc.

Rakt över vattnet från den egna bryggan ligger Linanäs. Här finns restauranger och sjömack med butik. I närheten finns populära utflyktsmål med tillhörande restauranger och butiker så som Grinda och Vaxholm.

KOMMUNIKATION

Från centrala Stockholm tar det ca 60 minuter att åka ut till ön. Med egen båt tar det ca 5 minuter från fastlandet. Närmaste båthamnar är Skeppsdal, Nykvarn och Dyviks Marina. Dyviks Marina har vinterförvaring, mack och service. Ni kan även smidigt ta er ut med taxibåt. Idag trafikeras Stora Timrarön av Waxholms-bolaget med start från Strömkajen vidare till Skeppsbron, Hasseludden, Gåshaga, Vaxholm och Stora Timrarön.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

20 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

20 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

2021/2022

UPPVÄRMNING

Luftvärmepump, el-värme WC, elektriska element

VENTILATION

Självdrag

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Karta

Österåker Åkersberga

Timrarövägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg