510
MED9A4EBD2542AD418BAD29A6A94CDFBE72

Såld!

Välplanerad och yteffektiv 1,5:a med 3 meter takhöjd - fransk balkong - Bilpool!Tecknarvägen 7 Västra Skogen, SOLNA

Västra Skogen, SOLNA

Tecknarvägen 7Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

43 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

43

MÅNADSAVGIFT

2 828 kr

BYGGÅR

2016

Välplanerad och yteffektiv 1,5:a med 3 meter takhöjd - fransk balkong - Bilpool!

- 3 meter i takhöjd
- Stilrent kök från Marbodal med bänkskiva av italiensk marmor.
- Fransk balkong
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
- Rymligt badrum med tvättmaskin
- Ljusa materialval
- Garage i huset
- Välskött förening
- Nära till Stockholm City
- Nära till kommunikationer 5-7 min promenad
- Promenadavstånd till Vasastan, Kungsholmen och Hornsbergstrand

En riktig drömlya väntar i Västra skogen, med närhet till både city, strandpromenaden och bekvämligheter. Bostaden är en fin, ljus 1,5:a om 43 kvm, producerad 2016 vilket gör att den är så gott som ny. Ytan är mycket väl nyttjad med bra utrymme för matplats samtidigt som det även här finns en rejäl vardagsrumsyta. Arkitektritad vägg mellan sovplats och vardagsrum skapar en balanserad uppdelning av lägenheten utan att kompromissa på ytan. Sovplatsen som är avskild och harmonisk nås av ett behagligt naturligt ljus

Köket och den öppna planlösningen mot vardagsrummet är optimalt planerad, med en ren och okomplicerad form som ger ett trevligt rumsligt intryck. Köket är också välutrustat, med bra arbetsytor, moderna vitvaror och bänkskiva i marmor. Fransk balkong i vardagsrummet ger en fin möjlighet att öppna upp och släppa in morgon- och förmiddagssolen.

Ovanligt för nyproduktion är den generösa takhöjden på 3 meter som ger härlig rymd och luftighet. Takhöjden erbjuder dessutom extra stora förvaringsmöjligheter, inte minst i garderoben. Lägenheten har i överlag gott om förvaringsplats i både garderober och en separat klädkammare. Till lägenheten hör även ett källarförråd på 1,5 kvm. Allt är stilrent, elegant och av hög kvalitet. Golven är i 3-stav ekparkett. Bostaden har egen tvättmaskin i det moderna och luftiga badrummet som har allt man kan tänkas önska. Stora hallen ger möjlighet att använda ytan till någon extra förvaringsmöbel eller liten arbetshörna.

Föreningen är välskött och har många gemensamhetsutrymmen, förutom en välutrustad och fräsch tvättstuga finns gemensamhetslokal och uthyrningslägenhet för medlemmar att nyttja. Den stora innergården har grillmöjligheter, lekplats, cykelparkering och fina grönytor runt omkring. I övrigt finns miljö- och återvinningsrum, cykelrum och barnvagnsrum. Garage finns i huset med p-platser att hyra

Mer information om föreningen finns på https://www.hsb.se/stockholm/brf/ektorget/om-hsb-brf/

Läget är utmärkt med ca 5 min till T-bana Västra Skogen där båda de blå linjerna tar en till city på 7 min. Strax utanför dörren går flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma Flygplats. På andra sidan gatan finns ICA Nära och i föreningen finns idag både en sushirestaurang. stenugnspizzeria samt ett STC- Gym. I området finns även den populära restaurang Asplunds, känd för sina frukostar, luncher och goda bruncher. För den idrottsintresserade finns flera gym, utmärkta cykelvägar och fina promenadstråk och löpvägar i närområdet. Vid Ulvsundasjön finns även Huvudstabadets uppvärmda utomhuspool och ett mycket fint och populärt utomhusbad med bryggor i Mälaren. På kort promenadavstånd nås Pampas Marina med sina restauranger, uthyrning av kajaker och sin marina och mysiga varvsmiljö. Vill man upptäcka Hagaparken och Brunnsviken så är en kort cykeltur dit att rekommendera eller varför inte en joggingtur? För den med bil nås både E4 och E18 via smidiga anslutningar för att enkelt ta sig vidare.

Varmt välkomna till er nya drömbostad!

Bilder

MED9A4EBD2542AD418BAD29A6A94CDFBE72
MED9E711997FE594240AF84AEAAE2EB9E18
MEDD1E104B72C484A6A8F941F19D2B19C71
MED9419BAFF64574328A0AF9731DEB3B25E
MED679FDE83D7E94F6481AB500844ED5E68

Planritningar

Planritning Tecknarvägen 7

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg