230
MED4CD63479A9C1458092A7EBC780CD0295

Exklusiv, nyproducerad 2:a med balkong i västläge i populära Brf Fabriken i Nacka strand!Tändkulevägen 33, vån 5 Nacka strand, Nacka

Nacka strand, Nacka

Tändkulevägen 33, vån 5


PRIS (utgångspris)2 750 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

44 kvm

VÅNING

5 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

18-1103

MÅNADSAVGIFT

3 632 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

2 750 000 kr utgångspris

Exklusiv, nyproducerad 2:a med balkong i västläge i populära Brf Fabriken i Nacka strand!

VISNING SÖNDAG 10/12 kl. 11:30-12:00 - - OBS! Gå in på gården via gången bredvid Lokomobilvägen 2G, följ skyltning. Varmt välkommen! - -

Välkommen till en inflyttningsklar, exklusiv tvåa i populära Nacka strand med stora fönsterpartier och balkong i västläge. Balkongen är hela 14 kvm och löper längs med hela lägenheten i väster och viker även runt hörnet och går en bit längs lägenhetens söderläge.

Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, tillsammans med det generösa ljusinsläppet, ger bostaden dess speciella karaktär av ljus och rymd. Här finns det plats för både matbord och soffhörna. Stilrent kök i sober grön ton från välrenommerade Vedum med bänkskiva och stänkskydd i vacker natursten. Maskinell utrustning från Electrolux, såsom kyl/frys i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt kombinerad inbyggnadsugn/mikro. Sovrum med bra förvaring i praktiskt inredd garderobsvägg med skjutdörrar samt plats för dubbelsäng. Väggen mellan sovrummet och vardagsrum/kök är i denna lägenhet extraisolerad. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme samt är utrustat med wc, handfat med kommod, duschhörna med duschvägg i klarglas, handdukstork, spotlights i taket samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hall med plats för avhängning i garderob med två skjutdörrar, varav den ena är en spegeldörr. Externt förråd finns. Lägenheten är mycket välplanerad och har fina materialval såsom vitpigmenterad ekparkett, målade väggar i vackra grågröna toner och samtliga snickerier från Vedum.

Denna lägenhet är inredd med Besqab Plus inredningslinje "Suberb" med exklusiv inredning och material. Se Besqabs inredningskatalog under "Viktiga dokument" här i annonsen och renderingsbilder på Besqabs hemsida för projektet; https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand-fabriken/. I dokumentet "Inredningsspecifikation lgh 18-1103" under "Viktiga dokument" kan du läsa detaljerad information om lägenhetens inredning.

Garage finns i projektet, där platser hyrs ut (separat kösystem). I föreningen finns ett övernattningsrum som kan bokas för dina gäster.

Nacka strand Fabriken är Svanen-märkt, vilket gör det möjligt att ta gröna bolån. Fråga därför din bank om möjligheten till grönt bolån.

Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan kommer till Nacka kommer det finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an.

Ansvarig mäklare

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bilder

MED4CD63479A9C1458092A7EBC780CD0295
MEDCDF4DD01F2154147B8F91F4BAA75D11A
MEDAB01400121E74B2D838C3075104553D4
MED695FFE4CFBA24A86A7BD1F07DA0509D4
MED7F5903184B8E4427A03CA1D5E7CE0B21

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

44 kvm

LÄGENHETSNUMMER

18-1103

VÅNING

5 av 19, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 632 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

2 750 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

UTEPLATS

Balkongen löper längs med hela lägenheten i väster och även en liten bit runt hörnet i söder.

Alla inredningsval som är gjorda för denna lägenhet finns specificerade i dokumentet "Inredningsspecifikation lgh 18-1103", se under "Viktiga dokument".

Om området

Nacka strand är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd i Nacka Forum. I Nacka strand finns även några butiker, konditori, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Fin promenadväg längs med Svindersviken eller nära till Nyckelviken som är ett stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. När tunnelbanan till Nacka C blir klar kommer det att finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an.

Läs gärna mer på www.nackastrand.se och www.kajen.nu/17/33/att-gora-pa-kajen/

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Huset har totalt 19 våningsplan, varav 15 våningar ligger från entréplan på Tändkulevägen och uppåt samt 4 våningsplan ligger i souterräng neråt mot nedre gården.

ANDEL I FÖRENINGEN

1,6167 %

TILLTRÄDE

2023-11-29

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett förråd. Det kommer även att finnas några få extra förråd i föreningen, vilka kommer att hyras ut (separat kö). Tillgång till en gemensam lounge från gårdsentréplanet.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information. Besök även Nacka kommuns monter i Nacka Forum där kommunen ställer ut sin modell som visar hur området på sikt ska se ut.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

ÖVRIGT

8 364 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

8 364 kr / år

KOMMENTAR

Under "Övrigt" redovisas preliminär årskostnad för varmvatten och hushållsel inkl. moms, se ekonomisk plan. Lägenheten är under produktion, historik över faktiska driftkostnader finns därför ej. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

676 132 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad utifrån bostadsrättsföreningens ekonomiska plan.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk från- och tilluft, med separat FTX-aggregat i varje lägenhet.

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Fabriken i Nacka

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

49

OM FÖRENINGEN

Brf Fabriken i Nacka består av 49 bostadsrätter i ett trapphus med adressen Tändkulevägen 33. Brf Fabriken blir Nacka strands högsta hus. Byggherre för projektet är Besqab. På besqab.se och i projektbroschyren för Brf Fabriken kan du läsa mer om Besqab och projektet. Besqab certifierar sina projekt enligt Svanen (fråga din bank om möjligheten att få sk grönt bolån).

Bostäderna Brf Fabriken är Besqab Plusbostäder. Plus kallar Besqab sina bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, sobrare inredning, generösare materialval eller planlösningar med en extra dimension.

TV OCH BREDBAND

Föreningen har tecknat ett gruppavtal för grundutbud för kabel-tv och fiberanslutning som är obligatoriskt för alla medlemmar och ingår i månadsavgiften. Abonnemang för fler kanaler eller större fiberhastighet, tecknas av medlemmarna själva.

GÅRDSPLATS

INNERGÅRDAR
Den nedre innergården delas mellan Brf Fabriken, Brf Magasinet och Brf Verkstaden.
Den övre innergården delas mellan Brf Fabriken och Brf Magasinet.
På gårdarna kommer det att finnas gräsytor, planteringar, gångar, cykelplatser samt lek- och sittytor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Övernattningslägenhet
Leveransrum
Cykelverkstad och cykelrum
Förråd till samtliga lägenheter i källarplan
Extra förråd och cykelboxar för uthyrning
Kombinerade barnvagns- och rullstolsförråd
Miljörum finns i Brf Magasinet för restavfall, matavfall och källsortering.

PARKERING

Garage finns i gemensamhetsanläggning (Brf Fabriken, Brf Magasinet, Brf Verkstaden). Brf Fabriken innehar 24 platser för bil, varav en av dessa är avsedd för föreningens bilpoolsbil samt en MC-plats. Det kommer att finnas laddplatser för el- och laddhybridbilar. För att ställa sig i kö för garageplats kontaktar man parkeringsbolaget Parkman. Det är inte en fast parkeringsplats man hyr i garaget, utan man parkerar där det finns en ledig plats.

- Bilparkeringsplats: fn 1 500 kr/mån
- Bilparkeringsplats, laddplats: fn 1 800 kr/mån + elförbrukning
- MC-plats: fn 1 000 kr/mån

För andra parkeringsalternativ i Nacka strand, se:
https://nackastrand.se/om-nacka-strand/kommunikationer/parkering/

ÖVRIGT

EL
Du behöver inte teckna eget elavtal, föreningen har ett gemensamt avtal. Kostnaden för din förbrukade el kommer på månadsavin.

VARMVATTEN
Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten. Kostnaden för din förbrukning kommer på månadsavin.

Viktiga dokument & länkar

Bofakta 18-1103
Ekonomisk plan Brf Fabriken i Nacka
Inredningskatalog Brf Fabriken
Inredningsspecifikation 18-1103
Projektbroschyr Brf Fabriken
Stadgar Brf Fabriken i Nacka
Info om Besqabs inredningslinje "SUPERB"
Kajen vid Nacka Strand
Båt och buss till/från Nacka strand
Länk till Besqabs projekthemsida för brf Fabriken
Stadsutveckling Nacka strand
Kajen vid Nacka strand
Stadsutveckling Centrala Nacka
Nya tunnelbanan till Nacka - 12 minuter till city

Karta

Nacka Nacka strand

Tändkulevägen 33, vån 5

Boendekalkyl

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg