230
MED8FDBCA1F63CF4689B146B798CEF8A3CE

Nyproducerad 4:a i Nacka strand med balkong och tillgång till gemensam takterrass! Inflyttning 26/10Tändkulevägen 31, lgh 1303 Nacka Strand, Nacka

Nacka Strand, Nacka

Tändkulevägen 31, lgh 1303


PRIS (utgångspris)5 750 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

91 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

17-1303

MÅNADSAVGIFT

5 245 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

5 750 000 kr utgångspris

Nyproducerad 4:a i Nacka strand med balkong och tillgång till gemensam takterrass! Inflyttning 26/10

Nyproducerad 4:a (91 kvm) i Besqabs populära projekt i Nacka strand, där du blir först att flytta in. Inflyttning sker den 26 oktober 2023.

Här får du en ljus och rymlig våning om fyra rum och kök med fönster i två väderstreck samt indragen balkong med morgonsol. Vardagsrum med stora ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök. Lägenhetens välplanerade sociala yta ger plats för både soffgrupp och stort matbord. Modernt kök från välrenommerade Vedum med maskinell utrustning från Electrolux, såsom kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Tre bra sovrum, med tilläggsisolerade innerväggar in mot det stora sovrummet och massiva dörrar. Ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett badrum med dusch, vilket nås via det större sovrummet. Badrummen har kaklade väggar och klinkergolv samt är utrustade med wc, handfat med kommod, duschdel med takdusch och svängbar dörr i klarglas samt spotlights i taket. I det stora badrummet finns även handdukstork. Två klädkammare, varav den ena i anslutning till det stora sovrummet, samt garderober i de mindre sovrummen och skjutdörrsgarderob i hallen ger bra förvaringsmöjligheter i lägenheten. Även externt förråd finns. Lägenheten har målade väggar i Linnebeige samt mattlackad ekparkett från Kährs på golvet.

För denna lägenhet är Besqabs inredningslinje "Säsong" vald (se Besqabs inredningskatalog under "Viktiga dokument" här i annonsen och renderingsbilder på Besqabs hemsida för projektet, se länk). I dokumentet "Inredningsspecifikation lgh 17-1303" under "Viktiga dokument" kan du läsa detaljerad information om lägenhetens inredning samt vilka tillval som är gjorda för denna bostad.

Garage finns i projektet, där platser hyrs ut (kö kan förekomma). Förutom den egna balkongen har du här även tillgång till Brf Magasinets gemensamma takterrass med fin utsikt.

Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan kommer till Nacka kommer det finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an.

Huset byggs av Besqab som certifierar sina projekt enligt Svanen, vilket gör det möjligt att ta gröna bolån. Fråga därför din bank om möjligheten till grönt bolån. På Besqabs hemsida kan du se renderingsbilder från lägenheterna och projektet; https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/#property-images

INTRESSERAD? - RING/MESSA ansvarig mäklare för mer information - 070-434 99 19.

Bilder

MED8FDBCA1F63CF4689B146B798CEF8A3CE
MED2A91E20D5A814B7994DA9695EC27ED16
MED433DDD0209674A4FA12A3A852A4D6AA1
MEDBDFCBC0AFFB347B09D82DE24261EBE17
MED985E69C4763148AEB93DBC3A86C37910

Planritningar

Bofaktablad 17-1303

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

91 kvm

LÄGENHETSNUMMER

17-1303

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 245 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

5 750 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

Ekonomisk plan

UTEPLATS

Stor indragen balkong i östläge. Även tillgång till Brf Magasinets gemensamma takterrass med fin utsikt.

BALKONG

Ja

Alla inredningsval som är gjorda för lägenheten finns specificerade i dokumentet "Inredningsspecifikation lgh 17-1303", som finns under "Viktiga dokument" här i annonsen.

Om området

Nacka strand är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd i Forum Nacka. I Nacka strand finns även några butiker, konditori, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Fin promenadväg längs med Svindersviken eller nära till Nyckelviken som är ett stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Läs gärna mer på www.nackastrand.se och www.kajen.nu/17/33/att-gora-pa-kajen/

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,4155 %

TILLTRÄDE

2023-10-26

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett förråd. Det kommer även att finnas några extra förråd i föreningen, vilka kommer att hyras ut (separat kö).

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information. Besök även Nacka kommuns monter i Nacka Forum där kommunen ställer ut sin modell som visar hur området på sikt ska se ut.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

ÖVRIGT

10 010 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

10 010 kr / år

KOMMENTAR

Under "Övrigt" redovisas preliminär årskostnad för varmvatten och hushållsel inkl. moms, se ekonomisk plan. Lägenheten är under produktion, historik över faktiska driftkostnader finns därför ej. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 181 549 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad utifrån bostadsrättsföreningens ekonomiska plan.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluftsventilation (FX)

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Magasinet i Nacka

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

56

FÖRSÄKRING

Bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring, så man behöver
inte lägga till det i sin egen hemförsäkring.

TV OCH BREDBAND

Avtal har tecknats med fiberleverantören TELE 2. Det gäller för bredband 250/250 (LAN), telefoni Bas och ett baspaket av TV-kanaler.

GÅRDSPLATS

Takterrass
Du når den gemensamma takterrassen från trapphus 16 där det också finns ett gemensamt pentry som kan nyttjas av dig som vistas på takterrassen. Via trappan i trapphus 15 kommer du också upp till terrassen. Takterrassen är utrustad med trädäck med pergola, flyttbara möbler och platsbyggda sittplatser. Här finns också planteringar i platsbyggda lådor och takbeläggning av sedum.

Innergård
Innergården nås via trapphus 15 och 16 samt utifrån genom portalen mellan trapphus 17 och Brf Fabriken. På innergården finns sittplatser under pergola, sandlåda, cykelställ och växtplanteringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Förråd
Det finns ett förråd som tillhör varje lägenhet.

Cykelparkering
Cykelparkering finns i garaget i anslutning till trapphusen, på
innergården samt ett cykelrum som nås via innergården.

Cykelservice
I cykelrummet som nås från innergården finns en cykelverkstad.

Barnvagns- och rullstolsrum
Rum för förvaring av barnvagnar och rullstolar finns med
ingång på entréplan.

Återvinning och sopor
På Tändkulevägen 23 finns miljörum med möjlighet till
sortering av avfall i åtta fraktioner inklusive matavfall.
Övrigt avfall lämnas vid en miljöstation, återvinningsstation
eller kretsloppscentral.

Leveransrum
I föreningen finns ett leveransrum som kan användas för att ta emot leveranser av olika slag. Det kan vara allt från matleveranser till paketleveranser. Rummet är utrustat med hyllor och kylskåp. Leveransrummet ligger på Tändkulevägen 25.

PARKERING

Det finns totalt 27 p-platser för bil och 2 MC-platser i föreningen. Av dessa finns 19 p-platser (varav 2 HCP p-platser) i garaget under Brf Magasinet och ytterligare 8 p-platser och 2 MC-platser i gemensamt garage som delas med Brf Fabriken och Brf Verkstaden. Det kommer att finnas laddplatser för el- och laddhybridbilar. För att ställa sig i kö för garageplats kontaktar man parkeringsbolaget Parkman. Kostnaden för en ordinarie parkeringsplats är 1 500 kr och 1 800 kr för laddplats + förbrukning 2 kr kWh. Det är inte fasta parkeringsplatser i garaget utan man parkerar där det finns en ledig plats.

ÖVRIGT

Byggherre för projektet är Besqab. På besqab.se och i projektbroschyren för Brf Magasinet kan du läsa mer om Besqab och projektet. Besqab certifierar sina projekt enligt Svanen. Vad det innebär kan du läsa om på sidan 54 i projektbroschyren.

EL
Du behöver inte teckna eget elavtal, föreningen har ett gemensamt avtal. Kostnaden för din förbrukade el kommer på månadsavin.

VARMVATTEN
Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten. Kostnaden för din förbrukning kommer på månadsavin.

Viktiga dokument & länkar

Bofaktablad 17-1303
Inredningskatalog Brf Magasinet
Inredningsspecifikation 17-1303
Projektbroschyr Nacka strand Magasinet
Registrerad EkonomiskPlan Magasinet i Na
Stadgar Brf Magasinet i Nacka
Buss och båt till/från Nacka Strand
Stadsutveckling Nacka Strand
Projektsida brf Magasinet
Tunnelbanan till Nacka
Stadsutveckling Centrala Nacka

Karta

Nacka Nacka Strand

Tändkulevägen 31, lgh 1303

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg