230
MED53288E567729490496F20EB12E857110

Optimalt planerad 1:a med sovalkov och fantastiskt ljusinsläpp. Tillgång till gemensam takterrass!Tändkulevägen 27, vån 2 Nacka strand, Nacka

Nacka strand, Nacka

Tändkulevägen 27, vån 2


PRIS (utgångspris)2 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

32 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

16-1201

MÅNADSAVGIFT

2 605 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

2 295 000 kr utgångspris

Optimalt planerad 1:a med sovalkov och fantastiskt ljusinsläpp. Tillgång till gemensam takterrass!

RING/MESSA för visningstid - 070-434 99 19 - -

Optimalt planerad 1:a med sovalkov och ett fantastiskt ljusinsläpp från flera fönster i söderläge i Besqabs populära nyproduktion i Nacka strand. Lägenheten är tillträdd och visas på plats. Tillgång till föreningens fina takterrass med härlig utsikt samt trevlig, skyddad innergård.

Lägenheten är mycket välplanerad med plats för både matbord, soffhörna och sovalkov. Nuvarande ägare har i sovalkoven specialbyggt sänggavel och förvaringssystem med skåp och hyllor för bästa möjliga utnyttjande av ytan. Väldigt snyggt och praktiskt! Den öppna planlösningen mellan köket och övriga bostaden, tillsammans med de stora fönsterpartierna, ger bostaden dess speciella karaktär av ljus och rymd. Köket är från välrenommerade Vedum och går ton i ton med lägenhetens väggar, vilket ger ett stilrent och sobert intryck. Maskinell utrustning från Electrolux. Snyggt inrett, helkaklat badrum med komfortvärme i golvet, handdukstork och takdusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hall med gott om förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående målade väggar i en sober linnebeige ton som väl harmonierar med den vackra, vitpigmenterade ekparketten på golvet. Externt förråd finns.

Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan kommer till Nacka kommer det finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an. Garage finns i föreningen, där platser hyrs ut (kö kan förekomma).

Besqab certifierar sina projekt enligt Svanen, vilket gör det möjligt att ta gröna bolån. Fråga därför din bank om möjligheten till grönt bolån.

Varmt välkommen till visning!

Ansvarig mäklare

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bilder

MED53288E567729490496F20EB12E857110
MED4FC46B45575A4B77A0F58FC3DCD749AA
MEDD4E3A816DA664E56B934DCE33B3DAC0A
MEDCB1CFA2B23134364A273E74124211C07
MEDE5AA12B595084590B6CF1127C72334AB

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

32 kvm

LÄGENHETSNUMMER

16-1201

VÅNING

2 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 605 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

2 295 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

Ekonomisk plan

UTEPLATS

Tillgång till Brf Magasinets gemensamma takterrass med fin utsikt samt innergård med grillplats och sittplatser.

HALL
Hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i skjutdörrsgarderob. Målade väggar och vitpigmenterad ekparkett. Säkerhetsdörr.

KÖK
Stilrent kök från Vedum med inredning i en sober, sandbeige ton med pushöppning på de övre luckorna och rostfri lättrad knopp i snygg design på lådor och skåp nere. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och består av: Integrerad diskmaskin, kyl/frys, inbyggd kombiugn (ugn/mikro) samt induktionshäll. Helintegrerad fläkt med samma lucka som övriga köket och utdragbar kåpa. Bänkskiva och stänkskydd i laminat samt ledbelysning under överskåp. Målade väggar och vitpigmenterad ekparkett.

VARDAGSRUM / SOVALKOV
Kök, vardagsrum och sovalkov är i öppen planlösning och har gott om plats för både matbord, soffhörna och sängplats. Stora fönsterpartier i söderläge ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Väggarna är målade i en linnebeige ton som väl harmonierar med den fina vitpigmenterade ekparketten på golvet. Vackra fönsterbänkar av natursten. I sovalkoven finns ett platsbyggt förvaringssystem med hyllor, skåp och integrerad sänggavel.

DUSCH/WC/TVÄTT
Med ingång från hallen finns lägenhetens snyggt inredda, helkaklade badrum. Här finns duschhörna med svängbar vägg i klarglas och takdusch, wc, handfat med kommod, spegel med belysning, väggskåp samt handdukstork. Avlastnings-/arbetsyta i laminat ovanför kombimaskin (tvätt/tork). Spotlights i tak (LED) och komfortvärme i golvet.

Om området

Nacka strand är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd i Nacka Forum. I Nacka strand finns även några butiker, konditori, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Fin promenadväg längs med Svindersviken eller nära till Nyckelviken som är ett stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. När tunnelbanan till Nacka C blir klar kommer det att finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an.

Läs gärna mer på www.nackastrand.se och www.kajen.nu/17/33/att-gora-pa-kajen/

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,1994 %

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett förråd. Det kommer även att finnas några få extra förråd i föreningen, vilka kommer att hyras ut (separat kö).

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information. Ett tips är också att besöka Nackas kommuns showroom i Nacka Forum, där det finns en modell som visar kommunens planerade utbyggnad av centrala Nacka och tunnelbanan (vilken kommer få en uppgång även på Nacka strand-sidan).

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

ÖVRIGT

3 520 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 520 kr / år

KOMMENTAR

Under "Övrigt" redovisas preliminär årskostnad för varmvatten och hushållsel inkl. moms, enligt ekonomisk plan. Lägenheten är nyproducerad och har endast varit bebodd sedan september 2023. Historik över faktiska driftkostnader finns därför ej. Kostnad för hemförsäkring tillkommer (bostadsrättstillägg ingår i brf). Nuvarande ägares hemförsäkring kostar 258 kr/mån hos IF.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

586 690 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad utifrån bostadsrättsföreningens ekonomiska plan.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluftsventilation (FX)

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Magasinet i Nacka

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

56

FÖRSÄKRING

Bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring, så man behöver
inte lägga till det i sin egen hemförsäkring.

TV OCH BREDBAND

Avtal har tecknats med fiberleverantören TELE 2. Det gäller för bredband 250/250 (LAN), telefoni Bas och ett baspaket av TV-kanaler.

GÅRDSPLATS

Takterrass
Från föreningens fina takterrass har du fin utsikt i tre väderstreck. Det finns ett gemensamt pentry i anslutning till takterrassen, som kan nyttjas av dig som vistas där. Terrassen är utrustad med trädäck med pergola, flyttbara möbler och platsbyggda sittplatser. Där finns också planteringar i platsbyggda lådor och takbeläggning av sedum.

Innergård
På innergården finns sittplatser under pergola, sandlåda, cykelställ och växtplanteringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Förråd
Det finns ett förråd som tillhör varje lägenhet.

Cykelparkering
Cykelparkering finns i garaget i anslutning till trapphusen, på
innergården samt ett cykelrum som nås via innergården.

Cykelservice
I cykelrummet som nås från innergården finns en cykelverkstad.

Barnvagns- och rullstolsrum
Rum för förvaring av barnvagnar och rullstolar finns med
ingång på entréplan.

Återvinning och sopor
På Tändkulevägen 23 finns miljörum med möjlighet till
sortering av avfall i åtta fraktioner inklusive matavfall.
Övrigt avfall lämnas vid en miljöstation, återvinningsstation
eller kretsloppscentral.

Leveransrum
I föreningen finns ett leveransrum som kan användas för att ta emot leveranser av olika slag. Det kan vara allt från matleveranser till paketleveranser. Rummet är utrustat med hyllor och kylskåp. Leveransrummet ligger på Tändkulevägen 25.

PARKERING

Det finns totalt 27 p-platser för bil och 2 MC-platser i föreningen. Av dessa finns 19 p-platser (varav 2 HCP p-platser) i garaget under Brf Magasinet och ytterligare 8 p-platser och 2 MC-platser i gemensamt garage som delas med Brf Fabriken och Brf Verkstaden. Det kommer att finnas laddplatser för el- och laddhybridbilar. För att ställa sig i kö för garageplats kontaktar man parkeringsbolaget Parkman. Kostnaden för en vanlig parkeringsplats är 1 500 kr och 1 800 kr för laddplats + förbrukning 2 kr kWh. Det är inte fasta parkeringsplatser i garaget utan man parkerar där det finns en ledig plats.

ÖVRIGT

Byggherre för projektet är Besqab. På besqab.se och i projektbroschyren för Brf Magasinet kan du läsa mer om Besqab och projektet. Besqab certifierar sina projekt enligt Svanen. Vad det innebär kan du läsa om på sidan 54 i projektbroschyren.

EL
Du behöver inte teckna eget elavtal, föreningen har ett gemensamt avtal. Kostnaden för din förbrukade el kommer på månadsavin.

VARMVATTEN
Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten. Kostnaden för din förbrukning kommer på månadsavin.

Viktiga dokument & länkar

Inredningskatalog Brf Magasinet
Projektbroschyr Brf Magasinet
Registrerad EkonomiskPlan Magasinet i Na
Stadgar Brf Magasinet i Nacka
Länk till Besqabs hemsida för projektet
Kajen vid Nacka strand
Stadsutveckling Nacka strand
Tunnelbanan till Nacka - 12 min till T-centralen!
Stadsutveckling Centrala Nacka
Buss och båt till/från Nacka strand

Karta

Nacka Nacka strand

Tändkulevägen 27, vån 2

Boendekalkyl

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg