MEDCFA6BBCEE2D0494AB27EF48876BC4222

Kungsängen Centrum, Kungsängen

Tallrisvägen 4

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,100 Exl. värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea91 kvm
Lägenhetsnummer03021
Byggår2009
Driftskostnad758 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,395,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Ring för privat visning.

Varmt välkomna till denna rymliga och välplanerade 4: a med allt som kan önskas. Rejäla sällskapsytor, generösa förvaringsmöjligheter och 2 helkaklade badrum. Stor inglasad balkong i soligt läge och utsikt över Mälaren. Drömläge med bara ett stenkast från centrum och pendeltåg som går varje kvart in till Stockholm C. Måste upplevas på plats!

Om området

Kungsängen är Stockholms verkliga pärla, med närhet till det mesta. Skogsområden och närheten till Mälaren är en stor del av Kungsängens charm, men också närheten till huvudstaden lockar. I Kungsängen finns både gott om förskolor för de yngre och bra möjligheter till grundskolor för de äldre. Upplands-Bro gymnasium ligger på gångavstånd.

Kommunikation

Från Kungsängens station avgår bussar till de allra flesta delar av kommunen. Pendeltåget går med kvartstrafik i stort sett hela dygnet mot Stockholms Central och till Bålsta, förutom på nätter då den ersätts av nattbussar. Tågresa mot Stockholm Central tar inte mer än 25 minuter. Norrut är slutstationen Bålsta. Direktbuss till Kista finns på morgonen och går tillbaka efter arbetstidens slut.

Närservice

Serviceutbudet i Kungsängen Centrum är gott. Här finns all service, som restauranger, matbutiker, postservice, systembolag, vårdcentral, folktandvård, optiker, frisörer och spelbutiker. Stormarknad finns i Brunna som ligger 10 minuter med bil från Centrum. Det finns även möjligheter att ta sig till Bro där äventyrsbad och även fler matbutiker som Willys finns.

Övrigt

I Upplands-Bro kommun finns allt man kan önska sig. Här finns 13 mil mälarstränder, stora skogs- och grönområden, skolor och förskolor med hög kvalitet, närhet till shopping och restauranger samt ett stort utbud av ridskolor, golfklubbar och annat roligt att göra på fritiden. Oavsett om du har familj eller precis har flyttat hemifrån trivs du här - Kungsängen har något för alla.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hela lägenheten har genomgående ekparkett och målade väggar.

Hall
Generös plats för ytterkläder och flertal garderober.

Badrum
Fräscht och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk och förvaringsskåp ovanför.
Duschhörna, wc, handfat med underskåp samt spegelskåp med belysning.
Golv: Klinker Väggar: Kakel

Kök
Köket har genomgående snygga vita luckor, laminatbänkar, vitt liggande kakel som stänkskydd samt alla vitvaror från 2009.
Utrustning: Diskmaskin, Spishäll med ugn, spisfläkt samt kyl och frys.
Ett helt underbart skafferirum eller klädkammare erbjuder härliga utrymmen till förvaring.

Vardagsrum
I vardagsrumsdelen finns det en given plats för soffa och vägg för TV samt utgång till den inglasade balkongen med en helt magisk utsikt.

Balkong:
Härlig balkong på hela 14 kvm. Mälarutsikt med sol hela dagen. Inglasning runt om med flyttbara sektioner. Eluttag finns.

Sovrum 1:
Ett extra sovrum har anskaffats i denna bostad som planritningen erbjuder.
Egen ventilation och ett fönster med Mälarutsikt.
Önskar man ta bort denna vägg skapar inte det några stora problem i bostadens interiör.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp från tre väderstreck och sjöutsikt från hörnfönstret.
Från detta sovrum har man även direkt åtkomst till lägenhetens andra badrum.
Flertalet garderober som lämnas kvar vid överlåtelsen.

Badrum 2
Helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat och spegel ovan.

Sovrum 2
Sovrum som ligger i gavel med ingång från köket med 3 stora garderober.

-------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
4 rum
Boarea
91 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Inglasad balkong
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning av våningsplan
Bostad är bekvämt belägen på entréplan
Pris
SEK 3,395,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,100 Exl. värme och vatten
Driftskostnad
SEK 9,091 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,620
VA
SEK 2,011
Uppvärmning
SEK 5,460
Beräknat antal personer
5
Andel i föreningen
0.00729 %
Andel av årsavgiften
0.72904 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Mälarbranten
Om föreningen
Brf Mälarbranten är en förening belägen i Upplands-Bro kommun. Föreningen består av 161 bostadsrättslägenheter som fördelar sig på sex stycken flerbostadshus/trappuppgångar. Lägenheterna fördelar sig på 1 - 4 rok och alla lägenheter har ett inglasat uterum om 14 kvm med sjöutsikt (1 rok har en öppen balkong om 6 kvm). Varje trappuppgång har gemensamt trapphus samt hiss till varje våningsplan. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen fördelat på rullstols- och barnvagnsförvaring samt cykelförvaring i varje byggnad. Sop och miljösorteringsrum finns belägen i tre kompletterande byggnader.

Trädgården erbjuder grillplats och pergola (med bord och stolar) som kan nyttjas av alla medlemmarna (bokning kan göras på hemsidan). I närområdet finns flera planteringar, gräsmattor, cykelparkering, lekplats och gångvägar i området. Garageplats finns att hyra i garage i anslutning.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Kräver alltid styrelsens samtycke. Föreningen tar ut en avgift vid andrahandsuthyrning. Avgiften motsvarar 10 % av ett prisbasbelopp/år. Den maximala tiden du får hyra ut din lägenhet är ett år. Stadgar och trivselregler gäller även för hyresgästen.

Mer information om föreningen kan du se på deras hemsida: www.malarbranten.se
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
161
Tv och bredband
Telia tripelplay ingår i månadavgiften. Internet med fiber 50/100 - 50/100 Mbit/s, tv-anslutning (kanalpaket Lagom) med c:a 17 kanaler och Bredbandstelefoni. Till lägenheten hör smartbox (Thomson), två digitalboxar (Motorola) samt router.
Parkering
Garage finns att hyra. Separat kö som förvaltas av HSB.
E-postadress: service.stockholm@hsb.se

189 garageplatser alla med motorvärmaruttag. En p-plats för bil kostar 550 kr/mån och en MC-plats kostar 150 kr/mån. Cykelplats kostar 50kr. På gården finns 6 st handikappsplatser, max tid för parkering är 5 timmar. Vid in- och utflyttning kan tillfälliga tillstånd erhållas. Kontakta husvärden.
Ekonomi
Fastighetsförvaltare: HSB.
Ekonomiförvaltare: SBC.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,182 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Individuell mätning och debitering av el, varm- och kallvatten. Inloggning till GARO mätdata görs via hemsidan. Kvartalsvis debitering.

Fyra nycklar samt 3 nyckeltaggar tillhör varje lägenhet.

Karta

Kungsängen Centrum Kungsängen

Tallrisvägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg