Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Upplands-Bro

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Upplands-Bro

Ska du sälja eller värdera ditt hus, radhus eller din bostadsrätt i Kungsängen eller Bro och söker en fastighetsmäklare? Eller funderar du på att köpa något i området? Då har du kommit rätt, våra erfarna mäklare i Uplands-Bro har koll på marknaden och guidar dig gärna på vägen till en lyckad bostadsaffär.

Upplands-Bro är en underbar plats. Det är inte bara vi som tycker det. Allt fler upptäcker staden, regionen och söker sig hit för att hitta sin bostad. Våra mäklare kan Upplands-Bro och älskar att göra affärer. Vi är fastighetsmäklare och inget annat. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Upplands-Bro

Som din mäklare i Upplands-Bro kan vi berätta mer om bostadsmarknaden, aktiviteter, sevärdheter och hur din vardag här kan se ut. Söker du bostad i Upplands-Bro så matchar vi dina preferenser med rätt objekt. Vi förmedlar alla typer av bostäder och hjälper årligen både köpare och säljare att göra lyckade bostadsaffärer. Kom till oss när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad. Vår passion för mäklaryrket borgar för att du kan va trygg med ditt val av mäklare när du kommer till oss. Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Upplands-Bro så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Gamla Landsvägen 4 , 196 30 Kungsängen
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Box 2120, 19602 Kungsängen
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi söker fler mäklare!

Upplands-Bro växer snabbt och det gör vi med! Bli del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg