Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Upplands-Bro

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Upplands-Bro

  Ska du sälja eller värdera ditt hus, radhus eller din bostadsrätt i Kungsängen eller Bro och söker en fastighetsmäklare? Eller funderar du på att köpa något i området? Då har du kommit rätt, våra erfarna mäklare i Uplands-Bro har koll på marknaden och guidar dig gärna på vägen till en lyckad bostadsaffär.

  Upplands-Bro är en underbar plats. Det är inte bara vi som tycker det. Allt fler upptäcker staden, regionen och söker sig hit för att hitta sin bostad. Våra mäklare kan Upplands-Bro och älskar att göra affärer. Vi är fastighetsmäklare och inget annat. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Upplands-Bro

  Som din mäklare i Upplands-Bro kan vi berätta mer om bostadsmarknaden, aktiviteter, sevärdheter och hur din vardag här kan se ut. Söker du bostad i Upplands-Bro så matchar vi dina preferenser med rätt objekt. Vi förmedlar alla typer av bostäder och hjälper årligen både köpare och säljare att göra lyckade bostadsaffärer. Kom till oss när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad. Vår passion för mäklaryrket borgar för att du kan va trygg med ditt val av mäklare när du kommer till oss. Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Upplands-Bro så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Gamla Landsvägen 4 , 196 30 Kungsängen
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

  Postadress

  • Box 2120, 19602 Kungsängen
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Mälarvyn, 17 st fristående villor

  På en höjd med härlig utsikt över ängar och med glimt av Mälaren, uppförs nu 17 st fristående villor i samarbete med Trivselhus.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg