Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Bålsta / Håbo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Bålsta / Håbo

Bålsta i Håbo kommun ligger vackert belägen i de södra delarna av Uppsala län. Centralorten Bålsta med cirka 15 000 invånare ligger 5 mil nordväst om Stockholm. Vill du köpa bostad i Håbo kommun finns det familjevänliga bostadsområden i Bålsta, Skokloster och Krägga att ta en närmare titt på. Från Bålsta kan du enkelt ta dig med pendel- eller regionaltåg till Stockholms förorter eller centrala delar samt norrut till Uppsala eller söderut mot Göteborg. Vi som arbetar som mäklare i Bålsta, Håbo kommun känner till området väl och kan hjälpa dig att värdera, köpa eller sälja bostad.

Att bo i Bålsta eller Håbo

När du planerar att köpa hus i Håbo får du kultur, ungdomsaktiviteter och friluftsliv runt knuten. Det relativt låga invånarantalet till trots finns här biograf, bowlinghall, friidrottsarena, ishall, simhall och tennishall. Bålsta HC har fostrat många kända hockeyspelare, däribland den tidigare NHL- och numera HV71-spelaren Marcus Nilsson. Klubben har en bred och välutvecklad barn- och ungdomsverksamhet. Kommunen är även rik på fornlämningar och här finns många av Sveriges mest välkända runstenar. I Bålsta centrum finns det ett trettiotal butiker, vårdcentraler och bibliotek. Befolkningen i Håbo kommun växer stadigt och kommunledningen arbetar bland annat med att göra centrum i Bålsta mer urbant.

Köpa, sälja eller värdera hus i Bålsta och Håbo

Förutom de täta formminnesfynden finns det flera andra sevärdheter i kommunen. I en ladugård i närheten av Väppeby gård finns Åbergs museum, som grundades av Lasse Åberg 2002. Skokloster slott räknas som ett av Europas främsta barockslott. Vid slottet finns en 330 år gammal lindallé och varje sommar anordnas det riddarspel på slottsområdet. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Håbo kommun hjälper våra kunniga mäklare dig. Vi har koll på marknaden och kan berätta mer om populära områden som Frösundavik, Viby äng, Väppeby park och Måttan i Skokloster, Som din mäklare i Bålsta välkomnar vi dig att känna dig som hemma i kommunen!

Omdömen från våra kunder

"Bra , fått all hjälp som jag behöver"
Lise-Lott A1 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt och proffsigt bemötande av mycket kunniga mäklare. Stort engagemang och förståelse för oss som köpare, vårt behov och våra önskemål. Det resulterade i ett fantastiskt bra husköp för oss! Sara Engström som vi köpte av är supertrevlig med stort engagemang i både oss köpare och säljare för att få till en bra affär för båda parter. Proffsig och mycket trevlig! Vi är mycket nöjda och rekommenderar Sara varmt!"
Sylwia L8 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevliga mäklare! Proffsiga och tillmötesgående! "
Anne-Marie Å8 veckor
Verifierad kund
"- Vi blev bemötta med stor professionalism och fick väldigt bra rådgivning initialt om en handlingsplan. Under resans gång så fick vi alltid återkoppling och vad som nästa steg i processen var, även råd om hur vi borde agera för att maximera chanserna till en lyckad försäljning. - Vi hade rätt höga förväntningar trots en sval marknad men mäklaren överträffade dessa med råge. - Otroligt kompetent, driven och lyhörd. Frida är ett föredöme för mäklarkåren. "
Filip Håkan Mikael H11 veckor
Verifierad kund
"Otroligt fint och mysigt kontor. Jag fick ett väldigt proffesionellt intryck och kan specifikt rekommendera Frida Evstedt som sålde mitt hus och gjorde ett fantastiskt bra jobb!"
Johanna Stina H11 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Pigg och trevlig, engagerad med mycket driv. Såg direkt möjligheterna med vår fastighet och lyckades sälja på rekordtid till utsatt pris. Allt gick väldigt smidigt och var väldigt bra på att hela tiden hålla oss underrättade."
Ann Lillemor G12 veckor
Verifierad kund
"Sara is really friendly and nice! "
Shiyao Y13 veckor
Verifierad kund
"mäklaren (Sara) är mycket professionell, vänlig och förklarar allt i detalj. Gör vår inköpsprocess mycket smidig."
Wen L13 veckor
Verifierad kund
"Sara was the best! Professional and humane. "
Saliu Oborien A19 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. Återkom snabbt med svar på frågor "
Sandra Christina H21 veckor
Verifierad kund
"Vi hade en mäklare som la ner tid på att hitta en bostad som verklgien passade oss och fanns sedan där hela vägen för oss som första husköpare för att svara på alla våra miljoner frågor. Stort tack!!!"
Lina B22 veckor
Verifierad kund
"Enkla och professionella. Drivande och lösningsorienterande. "
Daniel Raymond L22 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt och flexibel mäklare med en ödmjuk bemötande samt alltid tillgänglig vid behov, eventuella frågor. Varmt rekommenderar."
Adrienn S24 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare som svarade på mina frågor innan jag ens han trycka "skicka""
Emil Hemming E24 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och kunnigt bemötande. Lösningsorienterad."
Håkan L25 veckor
Verifierad kund
"Blev bra bemött, bra kommunikation, allt gick smärtfritt."
Monica P25 veckor
Verifierad kund
"Really good experience working with with Real Estate Agent Sara Engström. Always reachable, patient and competent. I would definitely recommend.."
Eugene N33 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, och proffesionellt. Objektet blev snabbt sålt efter en bra annons. Uppskattar Frida mycket som är sympatisk, lyhörd och lätt att kommunicera med. Bra foton i annonsen!?."
Eva H37 veckor
Verifierad kund
"Det är inte varje dag man säljer sitt hus, så därför har det känts jättebra att kunna bolla olika frågeställningar som dykt upp tillsammans med Sara. Hade hon inte svaret direkt, så tog hon reda på det. Det har känts tryggt. Hon har lett oss på ett bra, vänligt och proffsigt sätt genom den här processen. Vi kan varmt rekommendera Sara till andra, som vill sälja sina fastigheter."
Maria Birgitta M37 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Centrumstråket 15, 746 32 Bålsta
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Centrumstråket 15, 746 32 Bålsta
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Frida Evstedt

Frida Evstedt

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Bålsta / Håbo

sven
Sara Engström

Sara Engström

Reg. fastighetsmäklare

Reg. Fastighetsmäklare

Bålsta / Håbo

svenes
Oskar Berge

Oskar Berge

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Bålsta / Håbo

sven
Magnus Wiebe

Magnus Wiebe

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Bålsta / Håbo

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg