Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Bålsta / Håbo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Bålsta / Håbo

Bålsta i Håbo kommun ligger vackert belägen i de södra delarna av Uppsala län. Centralorten Bålsta med cirka 15 000 invånare ligger 5 mil nordväst om Stockholm. Vill du köpa bostad i Håbo kommun finns det familjevänliga bostadsområden i Bålsta, Skokloster och Krägga att ta en närmare titt på. Från Bålsta kan du enkelt ta dig med pendel- eller regionaltåg till Stockholms förorter eller centrala delar samt norrut till Uppsala eller söderut mot Göteborg. Vi som arbetar som mäklare i Bålsta, Håbo kommun känner till området väl och kan hjälpa dig att värdera, köpa eller sälja bostad.

Att bo i Bålsta eller Håbo

När du planerar att köpa hus i Håbo får du kultur, ungdomsaktiviteter och friluftsliv runt knuten. Det relativt låga invånarantalet till trots finns här biograf, bowlinghall, friidrottsarena, ishall, simhall och tennishall. Bålsta HC har fostrat många kända hockeyspelare, däribland den tidigare NHL- och numera HV71-spelaren Marcus Nilsson. Klubben har en bred och välutvecklad barn- och ungdomsverksamhet. Kommunen är även rik på fornlämningar och här finns många av Sveriges mest välkända runstenar. I Bålsta centrum finns det ett trettiotal butiker, vårdcentraler och bibliotek. Befolkningen i Håbo kommun växer stadigt och kommunledningen arbetar bland annat med att göra centrum i Bålsta mer urbant.

Köpa, sälja eller värdera hus i Bålsta och Håbo

Förutom de täta formminnesfynden finns det flera andra sevärdheter i kommunen. I en ladugård i närheten av Väppeby gård finns Åbergs museum, som grundades av Lasse Åberg 2002. Skokloster slott räknas som ett av Europas främsta barockslott. Vid slottet finns en 330 år gammal lindallé och varje sommar anordnas det riddarspel på slottsområdet. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Håbo kommun hjälper våra kunniga mäklare dig. Vi har koll på marknaden och kan berätta mer om populära områden som Frösundavik, Viby äng, Väppeby park och Måttan i Skokloster, Som din mäklare i Bålsta välkomnar vi dig att känna dig som hemma i kommunen!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Centrumstråket 15, 746 32 Bålsta
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Centrumstråket 15, 746 32 Bålsta
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Wiebe & Berge Fastighetsmäkleri AB, Bålsta / Håbo
Org.nr. 559338-0172