Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Bålsta / Håbo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Bålsta / Håbo

Bålsta i Håbo kommun ligger vackert belägen i de södra delarna av Uppsala län. Centralorten Bålsta med cirka 15 000 invånare ligger 5 mil nordväst om Stockholm. Vill du köpa bostad i Håbo kommun finns det familjevänliga bostadsområden i Bålsta, Skokloster och Krägga att ta en närmare titt på. Från Bålsta kan du enkelt ta dig med pendel- eller regionaltåg till Stockholms förorter eller centrala delar samt norrut till Uppsala eller söderut mot Göteborg. Vi som arbetar som mäklare i Bålsta, Håbo kommun känner till området väl och kan hjälpa dig att värdera, köpa eller sälja bostad.

Att bo i Bålsta eller Håbo

När du planerar att köpa hus i Håbo får du kultur, ungdomsaktiviteter och friluftsliv runt knuten. Det relativt låga invånarantalet till trots finns här biograf, bowlinghall, friidrottsarena, ishall, simhall och tennishall. Bålsta HC har fostrat många kända hockeyspelare, däribland den tidigare NHL- och numera HV71-spelaren Marcus Nilsson. Klubben har en bred och välutvecklad barn- och ungdomsverksamhet. Kommunen är även rik på fornlämningar och här finns många av Sveriges mest välkända runstenar. I Bålsta centrum finns det ett trettiotal butiker, vårdcentraler och bibliotek. Befolkningen i Håbo kommun växer stadigt och kommunledningen arbetar bland annat med att göra centrum i Bålsta mer urbant.

Köpa, sälja eller värdera hus i Bålsta och Håbo

Förutom de täta formminnesfynden finns det flera andra sevärdheter i kommunen. I en ladugård i närheten av Väppeby gård finns Åbergs museum, som grundades av Lasse Åberg 2002. Skokloster slott räknas som ett av Europas främsta barockslott. Vid slottet finns en 330 år gammal lindallé och varje sommar anordnas det riddarspel på slottsområdet. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Håbo kommun hjälper våra kunniga mäklare dig. Vi har koll på marknaden och kan berätta mer om populära områden som Frösundavik, Viby äng, Väppeby park och Måttan i Skokloster, Som din mäklare i Bålsta välkomnar vi dig att känna dig som hemma i kommunen!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

  • Centrumstråket 15, 746 32 Bålsta
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Box 258, 746 26 Bålsta
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg