Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Jönköping

HusmanHagberg - mäklare i Jönköping

Jönköping, som är Sveriges tionde största ort, ligger i Jönköpings län vid södra delen av Vättern. Tack vare goda allmänna kommunikationer kan du välja att resa dit med tåg, flyg, buss eller ta dig dit med bil. Flera stora vägar, bland annat E4 och RV 26, passerar genom orten. Stadsytan är relativt stor jämfört med andra svenska orter, och stadsdelar som utvecklats snabbt och blivit populära att bo i den senaste tiden är bland annat Huskvarna, Torpa och Rosenlund. Nybyggnationen har ökat kraftigt och det finns goda möjligheter att köpa hus i Jönköping eller dess andra kommundelar. Vi har kunniga mäklare i Jönköping hjälper dig att hitta rätt boende.

Att bo i Jönköping

För den som önskar både närheten till vackra Vättern och en expanderande stad är Jönköping helt rätt. Närheten till natur, sjö- och strandliv finns både mitt i centrum och ute på landsbygden. I Jönköping finns sportlag som är kända över hela landet, som HV71 och J-Södra och deras matcher går att följa till exempelvis på Kinnarps arena. Kulturutbudet är stort och visas på flera scener. Staden har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. Högskolan i ligger centralt och lättillgängligt. Vi hjälper dig att titta på utbudet av hus till salu i Jönköping i olika områden som Ekhagen, Liljeholmen och Bymarken.

Köpa villa, radhus eller bostadsrätt i Jönköping

Stadsparken med sin lummighet och fantastiska utsikt över staden är en oas för alla invånare. Där anordnas också arrangemang för Jönköpingsborna med jämna mellanrum, till exempel konserter och Valborgsmässofirande. Strax nedanför ligger det innovativa Tändsticksområdet med trevliga restauranger, museum och kulturhus. Jönköping är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. För närvarande ligger nyproduktionen på högtryck, och nya stadsdelar växer upp. Många av dem finns på promenadavstånd från centrum, såsom Munksjöstaden och Kungsängen. Det är rätt läge att köpa hus i Jönköping. Vår ambition som mäklare i Jönköping är att hitta det bästa boendet för våra köpare. Vi på HusmanHagberg Jönköping börjar där andra nöjer sig! Varmt välkomna!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Klostergatan 23, 553 17 Jönköping
  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Postadress

  • Klostergatan 23, 553 17 Jönköping
  • Besök oss på:

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Proffsigt bostadsfoto

För att du ska få så bra bilder som möjligt på din bostad när du säljer med oss samarbetar vi med Sebastian Holmgren som driver Holmgrens Foto.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

Energideklaration

Alla fastigheter ska enligt lag energideklareras vid försäljning. Vi hjälper dig gärna med kontakt med en certifierad besiktningsman så att allt är klart inför försäljningen.

Homestyling

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg