KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Jönköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Jönköping

Söker du en erfaren mäklare i Jönköping? Då är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Jönköping och ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vår passion för mäklaryrket gör att du alltid kan räkna med att vi jobbar hårt för matcha våra objekt med rätt köpare.

Jönköping som är Sveriges tionde största ort, ligger i Jönköpings län vid södra delen av Vättern. Tack vare goda allmänna kommunikationer kan du välja att resa hit med tåg, flyg, buss och självklart även med bil. Jönköping har en levande stadskärna som erbjuder så väl shopping som ett stort utbud av restauranger. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Jönköping berättar gärna mer om vår kära stad och om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Jönköping

För den som önskar både närheten till vackra Vättern och en expanderande stad är Jönköping helt rätt. Närheten till natur, sjö- och strandliv finns både mitt i centrum och ute på landsbygden. I Jönköping finns idrottslag som är kända över hela landet, som HV71 och J-Södra och deras matcher går att följa till exempelvis på Husqvarna Garden Arena. Kulturutbudet är stort och visas på flera scener.

Stadsparken med sin lummighet och fantastiska utsikt över staden är en oas för alla invånare. Där anordnas också arrangemang för Jönköpingsborna med jämna mellanrum, till exempel konserter och Valborgsmässofirande. Strax nedanför ligger Tändsticksområdet med trevliga restauranger, museum och kulturhus.

Staden har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. Högskolan med sitt breda utbud ligger centralt och lättillgängligt vilket lockar unga människor till staden. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta rätt i utbudet av hus till salu i Jönköping. Inte minst i populära områden som Ekhagen, Liljeholmen, Samset och Bymarken.

Värdera din bostad i Jönköping

Hur mycket är din bostad värd? Funderar du på att sälja bostad eller vill förhandla dig till bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden i Jönköping och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Jönköping för att boka in en värdering av hus eller lägenhet redan idag.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Jönköping

Jönköping är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. För närvarande ligger nyproduktionen på högtryck, och nya stadsdelar växer upp. Många av dem finns på promenadavstånd från centrum, såsom Munksjöstaden, Kålgården och Södra Munksjön.

Vår ambition som mäklare i Jönköping är att göra bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda. Varmt välkomna till oss när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad. Vi på HusmanHagberg Jönköping börjar där andra nöjer sig!

Omdömen från våra kunder

"Totalt ganska nöjd, bra med uppdatering hela tiden och han är trevlig, levererade inte det utlovade priset men flera faktorer spelade väl in på det kanske."
Emil B6 dagar
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och proffsigt bemötande av Michel Cosic. Var med hela vägen och kunde svara på allt man undrade över. Stort tack till Wilma Ågren som hjälpte till med bostad efter försäljningen. Rekommenderar starkt Husmanhagberg vid både sälj och köp av bostad. Grymt jobbat! "
Simon C1 veckor
Verifierad kund
"Jag bemötes på bäst möjliga sätt"
Faredin I1 veckor
Verifierad kund
"Mycket seriöst och bra bemötande. Hög aktivitet och proffsig annons som ledde till snabb och smidig affär. "
Anders Ingemar R2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra service, snabba som tusan och bara väldigt duktiga!"
Elias J2 veckor
Verifierad kund
"Amanda har bemött oss på bästa sätt redan sen vårt första möte. Snabb och klockren service vilket har underlättat stort för oss. Amanda och HusmanHagberg har uppfyllt alla våra förväntningar och vi är tacksamma för all vägledning vi fått. Amanda har agerat oerhört professionellt och vi har idel positiva lovord kring upplevelsen av vårt bostadsköp. "
Erik G2 veckor
Verifierad kund
"Vi gav oss in i en turbulent bostadsmarknad men Amanda var alltid lika pepp och hoppfull inför varje visning vi hade och hon var snabb med återkoppling i varje led. Nu är lägenheten såld och vi är så glada och nöjda! "
Ronja Z2 veckor
Verifierad kund
"Wilma är en alldeles fantastisk person att ha att göra med. Kompetent, trevlig, noggrann. Alltid nåbar och ett fantastiskt bollplank. Dessutom anlitar mäklarbyrån riktigt duktiga fotografer och har extremt snabba processer. "
Nina E2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande med en säljanda Var uppmärksam mot säljarens behov samt köparens möjligheter. Vi hade inga höga förväntningar då vi inte skulle köpa just nu men i och med att mäklaren var trevlig och tillmötesgående blev förväntningarna högre. Snabbt enkel och trevlig affär."
Matilda S3 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit fantastiskt bemött av våra 2 mäklare. Dom har uppdaterat oss hela tiden och verkligen gjort allt för att se till så att vi ska bli nöjda med försäljningen. Så tack så mycket Lina och Amanda för ett väl genomfört uppdrag. Vi kommer rekommendera HusmanHagberg när någon vi känner ska sälja sin bostad. Med vänlig hälsning, Fredrik och Jenny Almqvist."
Nils Fredrik A3 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bra bemötta hela vägen. Amanda hjälpte oss hitta en bostad som uppfyllde alla våra krav och mer! Hon var väldigt behjälplig, supertrevlig och fanns tillgänglig hela tiden. Vi uppskattade även den snabba återkopplingen som hon kunde ge oss. Lina var också väldigt bra, kunnig och var tydlig med vad som händer efter att avtalen skrivits på, men vi hade inte lika mycket kontakt med henne som Amanda. Lina förklarade och förtydligade saker som vi tyckte kändes otydligt eller som vi inte förstod, vilket vi verkligen uppskattade! Sammanfattningsvis så har vi som köpare haft en riktigt bra upplevelse hos HusmanHagberg jämfört med andra mäklarbyråer i Jönköping. "
Vanessa P5 veckor
Verifierad kund
"En proffsig mäklare att rekommendera "
Christian I6 veckor
Verifierad kund
"Mycket ihärdiga, hjälpsamma, snabba och lyhörda. Alldeles utmärkt nöjda är vi. "
Jolyano A6 veckor
Verifierad kund
"Jag har bara lovord att ge till Amanda. Mycket proffesionellt och supertrevligt bemötande. Att kändes genomtänkt från kontakt till visning och försäljning. Ambitiöst genomfört med en personlig touch. Går ni i säljtankar så är det Amanda ni ska vända er till. Tack för att du hjälpte oss! Robert"
Robert M6 veckor
Verifierad kund
"Hej! Jag blev välbemött av mäklaren Amanda. Hon är jättetrevlig och kunnig samtidigt omtanksam. Jag får alltid snabbt svar via sms eller epost. Hon kontaktar mig med stort engagmang och värmt hjärtat. Det känns att hon är både professionellt och snällt. Mycket duktig mäklaren och gjort utmärkt jobb!"
Wang Wei S6 veckor
Verifierad kund
"Nöjd med bemötande. Serviceinriktad mäklare som snabbt försökte ta reda på frågor som kom upp. Bra genomgång vid kontrakt och hur allt funkar. "
Amanda G7 veckor
Verifierad kund
"Amelie gjorde ett kanonjobb. Nöjd på alla sätt och vis!"
Jakob D7 veckor
Verifierad kund
"Köpte lägenhet via Amelie. Allt gick smidigt och vi var väl informerade genom hela affären."
Jakob D8 veckor
Verifierad kund
"Jag är hittills mycket nöjd med kontakten med mäklaren Michel Cosic och det arbete han utfört. Han har varit engagerad, tillgänglig och med kort varsel både visat objektet och svarat på de frågor jag haft. "
Annica K8 veckor
Verifierad kund
"Michel är självklart den bäste mäklare i stan .Påläst ,duktig,engagerad ,på hugget,tillgängligt vilken tid på dygnet ,hjälpsam ,sträcker ett hand när man man är nöd .Vi känner fortroende och känt oss trygga med honom . Stor respekt får en guldsjärna och rekomanderar honom till alla vår kontakt nät . Du är bäst !!!!"
Mariana R8 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Klostergatan 23, 553 17 Jönköping
  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Postadress

  • Klostergatan 23, 553 17 Jönköping
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Homestyling tar fram bostadens fulla potential! 

Amanda Emme ger dig tips kring hur du kan styla bostaden för att få ut maximalt vid bostadsförsäljning. Säljande bilder lockar fler spekulanter till visningen och framhäver bostadens fulla potential.

Brf Postiljonen

På Kålgården i Jönköping bygger vi nya bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar. I det nya stadskvarteret Drotten i Kålgården bygger vi nya lägenheter där det gamla postkontoret låg tidigare.

Säljstart för Hemliga Trädgården!

Just nu har vi säljpremiär för nya hem i Hemliga Trädgården. I första etappen släpper vi 50 av totalt 96 lägenheter. Var med från början och välj ditt drömläge i huset.

Brf Helgonet

På Väster i Jönköping erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar men samtidigt uppskattar den gamla charmen.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg