Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Jönköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Jönköping

Söker du en erfaren mäklare i Jönköping? Då är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Jönköping och ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vår passion för mäklaryrket gör att du alltid kan räkna med att vi jobbar hårt för matcha våra objekt med rätt köpare.

Jönköping som är Sveriges tionde största ort, ligger i Jönköpings län vid södra delen av Vättern. Tack vare goda allmänna kommunikationer kan du välja att resa hit med tåg, flyg, buss och självklart även med bil. Jönköping har en levande stadskärna som erbjuder så väl shopping som ett stort utbud av restauranger. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Jönköping berättar gärna mer om vår kära stad och om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Jönköping

För den som önskar både närheten till vackra Vättern och en expanderande stad är Jönköping helt rätt. Närheten till natur, sjö- och strandliv finns både mitt i centrum och ute på landsbygden. I Jönköping finns idrottslag som är kända över hela landet, som HV71 och J-Södra och deras matcher går att följa till exempelvis på Husqvarna Garden Arena. Kulturutbudet är stort och visas på flera scener.

Stadsparken med sin lummighet och fantastiska utsikt över staden är en oas för alla invånare. Där anordnas också arrangemang för Jönköpingsborna med jämna mellanrum, till exempel konserter och Valborgsmässofirande. Strax nedanför ligger Tändsticksområdet med trevliga restauranger, museum och kulturhus.

Staden har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. Högskolan med sitt breda utbud ligger centralt och lättillgängligt vilket lockar unga människor till staden. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta rätt i utbudet av hus till salu i Jönköping. Inte minst i populära områden som Ekhagen, Liljeholmen, Samset och Bymarken.

Värdera din bostad i Jönköping

Hur mycket är din bostad värd? Funderar du på att sälja bostad eller vill förhandla dig till bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden i Jönköping och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Jönköping för att boka in en värdering av hus eller lägenhet redan idag.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Jönköping

Jönköping är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. För närvarande ligger nyproduktionen på högtryck, och nya stadsdelar växer upp. Många av dem finns på promenadavstånd från centrum, såsom Munksjöstaden, Kålgården och Södra Munksjön.

Vår ambition som mäklare i Jönköping är att göra bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda. Varmt välkomna till oss när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad. Vi på HusmanHagberg Jönköping börjar där andra nöjer sig!

Omdömen från våra kunder

"Bra första intryck redan vid lägenhetsvisningen. Behjälplig på alla sätt. Var lätt att nå om man ville fråga något sen att hon kunde möta mina krav som köpare och tillgodo se dom gjorde henne ”guld värd” Amanda Emme är en mäklare jag varmt kan rekommendera "
Joakim Emil Arvid O3 dagar
Verifierad kund
"Det var en trygg och trevlig vägledning genom hela processen från Michel Cosic,, bra jobbat! "
Jonathan W2 veckor
Verifierad kund
"Bra rätt igen och hoppas på fortsatt bra jobb med nästa objekt."
Emil B2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och proffsig mäklare. Bra service och snabba svar. Väldigt nöjd med HusmanHagberg och Michel Cosic’s tydlighet och snabba svar."
Jesper K3 veckor
Verifierad kund
"Vår upplevelse var bra då allt funkade smidigt och snabbt. "
Hugo H4 veckor
Verifierad kund
"Superkunniga mäklare, snabba och gör allt för att möta dina förväntningar."
Dalin M4 veckor
Verifierad kund
"När vi ännu en gång behövde anlita en mäklare var det självklart att återigen anlita Michel Cosic på HusmanHagberg Jönköping. Michel är en väldigt sympatisk, driven, trygg och kompetent mäklare! "
Åsa S4 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit väl bemötta av mäklaren och mäklarfirman. Däremot kan man önska mer digitalisering av kontraktsskrivningen då all signering sker förhand och inte via e-signering! "
Josefin B5 veckor
Verifierad kund
"From my perspective, as a non-Swedish speaker, the broker did his best to accommodate doing his work in english and explain the essential details. The overall process was very fast (surprisingly) and smooth."
Ricardo M5 veckor
Verifierad kund
"I had the pleasure to work directly Michel Cosic and i am very happy with the support i have received form him all the way. Thank you! "
Jelena K5 veckor
Verifierad kund
"Köpte min lägenhet med hjälp av Amanda Emme hos HusmanHagberg. Jag har fått fantastisk bra hjälp och snabb återkoppling. Under hela processen har hon varit tillgänglig för frågor och stöttning. Hon har varit lugnt och gett ett tryggt intryck under hela köpet. Supernöjd!"
Tina S6 veckor
Verifierad kund
"Jätte fint upplevelse. Fantastiskt jobb av Amanda."
Jorge L6 veckor
Verifierad kund
"Vi är nöjda med vår mäklare, trevligt bemötande"
Ulrika S6 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande av mäklaren Michel Cosic som jobbade hårt för att få igenom våra önskemål. Därmed överträffade han våra förväntningar. Jag skulle beskriva Michel som pålitlig och förtroendeingivande."
Nadan B6 veckor
Verifierad kund
"Michel har varit fantastisk från första mötet. Lyhörd och ärlig vilket jag värderar i en mäklare. Han har levererat över förväntningar och fått mig att känna mig trygg hela vägen. "
Filippa N7 veckor
Verifierad kund
"Michel på HusmanHagberg har varit rak, ärlig och agerat proffesionellt genom hela vår försäljning, men samtidigt aldrig släppt fokus från att göra en bra affär med oss som säljare samt köpare. Vi var från start tveksamma över att sälja en bostad under en sämre bostadsmarknad, men Michel löste det med bravur och vi står på andra sidan mer än nöjda. Nu har vi både köpt och sålt vår lägenhet med Michel och vill man göra en bra affär när man säljer sin bostad, kontakta honom."
Ola L7 veckor
Verifierad kund
"Vår mäklare Lina Nilsson från HusmanHagberg har varit helt fantastisk. Då jag och sambon gick in i vårt första bostadsköp någonsin kändes det direkt så tryggt och säkert med Lina. Hon visade gång på gång att inga frågor är dumma att ställa. Hon har hela vägen varit flexibel, pratat i klarspråk och varit otroligt trevlig. Både jag och min sambo känner att vi inte hade kunnat ha en bättre mäklare än Lina. Kan varmt rekommendera. "
Amanda Z7 veckor
Verifierad kund
"Jag har bara gott att säga om mäklaren på H&H. Hon gav ett trygg och seriöst intryck från start och jag blev aldrig besviken på vägen till försäljningen. Hon var mer engagerad än jag förväntade mig av en mäklare så jag kan starkt rekommendera att anlita Wilma Ågren vid en försäljning."
Helén D9 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Tydlig information och kontinuerliga uppdateringar. Min mäklare, Lina Nilsson, förhandlade mycket professionellt å mina vägnar, och hjälpte mig genom hela processen. Jag är väldigt tacksam! "
Linda L10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och fint engagemang av mäklaren! "
Erika B11 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Klostergatan 23, 553 17 Jönköping
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Postadress

  • Klostergatan 23, 553 17 Jönköping
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Homestyling tar fram bostadens fulla potential! 

Amanda Emme ger dig tips kring hur du kan styla bostaden för att få ut maximalt vid bostadsförsäljning. Säljande bilder lockar fler spekulanter till visningen och framhäver bostadens fulla potential.

Brf Postiljonen

På Kålgården i Jönköping bygger vi nya bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar. I det nya stadskvarteret Drotten i Kålgården bygger vi nya lägenheter där det gamla postkontoret låg tidigare.

Sälj med oss och få en komplett villabesiktning!

Varför är det så viktigt att utföra en komplett villabesiktning? Boka ett förutsättningslöst möte redan idag så berättar vi. Vi samarbetar med Enspecta och bjuder just nu på besiktning av din villa när du säljer din bostad med oss!

Säljstart för Hemliga Trädgården!

Just nu har vi säljpremiär för nya hem i Hemliga Trädgården. I första etappen släpper vi 50 av totalt 96 lägenheter. Var med från början och välj ditt drömläge i huset.

Expressvärdera din bostad

Vi välkomnar kunder med höga krav och ett sätt att matcha det är att ge dig en värdering av din bostad.

Brf Helgonet

På Väster i Jönköping erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar men samtidigt uppskattar den gamla charmen.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg