KarriärOm oss
190
MED4B9564963BD34B7888EC30C3F7AB04A4

Högt upp, exklusiv arkitektur och stor balkong på Cityläge!Slottsgatan 41 A Jönköping Öster, Jönköping

Kommande®

Jönköping Öster, Jönköping

Slottsgatan 41 A


PRIS1 850 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

34 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

175-175-032

MÅNADSAVGIFT

2 129 kr

BYGGÅR

2017-2018

PRIS

1 850 000 kr

Högt upp, exklusiv arkitektur och stor balkong på Cityläge!

Perfekt studentlägenhet! Högt upp i huset, exklusiva material, stor balkong mot innergården, yteffektiv planlösning och ett av husets bästa lägen! - Perfekt för studenten, som investering eller för dig som söker ett smart och trendigt boende. Nytt och fräscht är ledorden i detta arkitektritade hus där byggherren lagt vikt vid detaljer som både syns och märks. - Unikt på citynära adress i Jönköping med närhet till Högskolan/Jönköpings University (JU).

Interiört ett exklusivt fullutrustat kök med diskmaskin och micro. För att inte tala om din egen tvättsektion med kombinerad tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Här finner du den större bostadens fördelar fördelat på den mindre ytan. Hallen är öppen och inbjudande och bjuder fina avhängningsmöjligheter för dina gäster. Allrummet är enkelt möblerbart för flera sektioner och avskärmning för sovalkoven når du längst in lite mer privat.
Extra lyxigt med stor balkong belägen mot innergården. Njut av skönt balkonghäng eller ta klivet ut i morgonrocken för att starta dagen med en rykande kopp kaffe. Här är det enkelt att trivas.

Ett vindsförråd finns tillhörande bostadsrätten och möjliggör att enkelt stuva undan sådant du inte önskar tillgång till lika ofta. Compact living på attraktivt läge!

Brf Studio 50 är en förening med alla önskvärda mervärden för dig som boende. Bredband 100/100 via fiber och ett grundutbud tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Parkering på gården ansöks om via separat kö och möjlighet till boendeparkering i kvarteret finns möjlighet att söka.

Mer centralt än i Brf Studio 50 går knappt att bo! Jönköping Öster som område innebär några minuters cykeltur till fina promenadstråk, City och Jönköping University(JU). Endast några minuters gångväg till Vätterstranden, matbutiker, uteliv, kommunikationer och allt City har att erbjuda!

Varmt välkommen till Slottsgatan 41A, Jönköping Öster! Visning sker efter bokning till ansvarig mäklare.

Bilder

MED4B9564963BD34B7888EC30C3F7AB04A4
MEDF015E53D9E344853ABBD684B76753CE7
MED71EA17D231074A2D861DDF16E339821E
MED3A7F11659A564564B0F60AC905E6F682
MED5696C5A89A4D4162A30CEED0E14C50B5

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

34 kvm

LÄGENHETSNUMMER

175-175-032

VÅNING

3 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 129 kr

BYGGÅR

2017-2018

PRIS

1 850 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Genomgående för bostaden är vita väggar och tak samt ett parkettgolv.

HALL

Välkomnande hall med ett ljusinsläpp från balkongdörr och med plats för avhängning samt garderob för förvaringen.

KÖK

Stilrent Marbodal-kök i snygg design med exklusiva materialval. Vit och grå skåpsinredning med kaklat stänkskydd i vitt . Utrustat med: induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro, fläkt och integrerad diskmaskin. Vitvaror från Cylinda.

ALLRUM

Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket med möjlighet att ha matsalsbord samt att man här får ett schysst ljusinsläpp från fönstern. Här finns plats för såväl soffgrupp som för skrivbord i vardagsrummet. Den avskiljda sovalkoven bidrar till att sängen kommer undan från de sociala ytorna. Vill man så kan man med frödel sätta dit en rumsavskiljare eller varför inte en vägg i utförandet industrifönster? Dubbla garderober för förvaring.

BADRUM

Direkt till vänster är badrummet beläget. Helkaklat i snyggt grått och vitt. Utrustat med WC, tvättställ, vägghängd kommod, duschhörna med glasvägg samt egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

BALKONG

Att ha en såhär stor balkong på en etta är få förunnat och skapar det där extra! Perfekt för mysiga mornar eller sena kvällar.

Om området

Jönköping Öster är belägen i östra delen av Jönköping i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. Här bor du vackert med närhet till både Munksjön, Vättern och Rocksjön. Unikt läge mitt i Jönköping!

Utbud på området
På Jönköping Öster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv.

Naturnära områden
Området med närheten till Vätterns är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och Öster finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva. Trevliga butiker såsom klädbutiken Story och Fabriken samt systembolaget Atollen och Coop Atollen bara rund knuten. Även Kajen 23 finner du runt hörnet med utsikt över Munksjön och likaså El Gordo om du vill byta ut den italienska middagen mot middag med tapaskaraktär. Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av samtliga linjebussar som går mycket frekvent.

Skola och barnomsorg
I området och angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,83 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

555 927 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån senaste årsredovisningen 2021. Föreningens nettoskuld beräknas enligt följande formel; ”räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel”. Föreningens nettoskuld multipliceras sedan med den aktuella bostadsrättens andelstal för avgifter till föreningen.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2017-2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk till- och frånluft.

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glasfönster

Förening

NAMN

Brf Studio 50

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

49

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Bostadsrättsföreningen Studio 50 äger fastigheten Jönköping Citadellet 10 som uppfördes 2018. Fastigheten består av en byggnad med sammanlagt 49 bostadslägenheter.
Adress: Slottsgatan 41 A och B i Jönköping.
Teknisk förvaltning sköts av Fastighetspartner i Vätterbygden AB och den administrativa förvaltningen ombesörjes av Jönköpingsbostäder.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar.

Lägenhetsfördelning:
40 st 1 rok 33-39 kvm
9 st 2 rok 50-53 kvm
Totalt: 49 st lägenheter.

Ägandeformer:
Juridisk person: Beslutas i varje enskilt fall.
Andelsägande: Tillåts.

Ekonomi:
Styrelsen har beslutat att höja avgifterna med ca. 100 kr/månad från årsskiftet. Inga övriga förändringar planerade för närvarande men diskussioner förs med anledning av inflation, ränteläge och dyl.

Lånen:
Lånebilden ser ut som nedan:
1/3 bundet 2026-08-28 0,94 % ränta.
2/3 bundet till 2023-08-28 2,36 % ränta.
Sammantagande en genomsnittsräntan gör att styrelsen tycker att de ligger bra till inför framtiden likaså.

Parkeringsmöjligheter:
Parkeringsplatser med kostnad: 600 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

TV/bredband/telefoni:
Bredband. Leverantör: ComHem. Bredband 100/100 via fiber ingår i månadsavgiften.
Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Ett grundutbud tv-kanaler ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen:
Det finns cykelförråd tillhörande föreningen.
Föreningen håller förråd tillgängliga.

Övrigt:
Kallhyra, debiteras separat av dig som bostadsrättsinnehavare.

Informationen avstämd med ordföranden/styrelsen 2022-11-15.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2020
Årsredovisning 2021
Bostadsbeskrivning
Bostadsbeskrivning
Kommande

Karta

Jönköping Jönköping Öster

Slottsgatan 41 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg