Expressvärdera din bostad

Expressvärdera din bostad

Vi välkomnar kunder med höga krav och ett sätt att matcha det är att ge dig en värdering av din bostad inom en arbetsdag. Tillräckligt lång tid för att kunna ge ett seriöst uppskattat värde. Snabbt nog för att du ska kunna komma vidare med tankarna om framtiden.

Värdet bygger på uppgifter vi tar per telefon och baserar sig på mäklarens tidigare erfarenheter av liknande försäljningar i området samt att din bostad håller normal standard.

För ett mer exakt marknadsvärde rekommenderar vi att mäklaren besöker din bostad och tar del av mer ingående information. På plats kan mäklaren även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på bostaden.

Värdera din bostad idag

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg