KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Mullsjö / Habo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Mullsjö & Habo

I Mullsjö hittar bor du med naturen runt knuten samtidigt som du har bra pendlingsmöjligheter med bil, buss och tåg till Göteborg, Jönköping och Stockholm. Habo är en expansiv kommun i natursköna omgivningar vid Vätterns kant. Vi som arbetar som mäklare i Mullsjö / Habo har god kunskap om båda kommunerna och deras tätorter där vi kan visa objekt i populära bostadsområden som Sandhem, Fagerhult och Furusjö. I Mullsjö finns grundskolor och en folkhögskola där det bedrivs verksamhet hela året runt. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Mullsjö är du välkommen till oss. Vi har koll på den lokala bostadsmarknaden och ser till att du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Att bo i Mullsjö eller Habo

Oavsett om du bor i Mullsjö eller i Habo har du tillgång till ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. Här finns ett flertal naturreservat med slingrande stigar i varierande terräng och sjöar där det är tillåtet att fiska med fiskekort. Mullsjö har en stark anknytning till idrotten och här finns hemmaarenan för innebandyklubben MAIS, skid- och orienteringsklubben Mullsjö SOK samt Mullsjö alpina skidklubb. I juni varje år passerar cirka 23 000 cyklister som kör Vätternrundan genom Habo. När du letar efter hus till salu i Mullsjö eller Habo kan våra mäklare visa objekt i centrala Mullsjö och Habo, men även i mindre närliggande orter som exempelvis Baskarp.

Köpa, värdera eller sälja hus i Mullsjö eller Habo

Oavsett om du redan bor i kommunen och söker en ny bostad eller om du är inflyttande från en annan stad, är det fördelaktigt att anlita våra erfarna mäklare i Mullsjö / Habo när du ska köpa ett hus eller en lägenhet. I båda kommunerna pågår en nyproduktion på Kärleksudden, Ekbacken och Kärnekulla, områden som passar bostadsköpare i alla åldrar och olika livssituationer. Med goda pendlingsmöjligheter till övriga städer runt Vättern kan du bo nära både natur och större städer.

På HusmanHagberg har vi ett stort engagemang, hög kreativitet och ett brett kontaktnät. Vi finns här för dig oavsett om du önskar köpa, värdera eller står inför en bostadsförsäljning. Låt oss visa vägen till en lyckad affär när du ska köpa eller sälja bostad i Mullsjö!

Omdömen från våra kunder

"Väldigt bra bemötande och noggranna. Kan verkligen rekommendera Fredrik som mäklare. "
Alva L10 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevliga och kunniga. Skönt att ha en mäklare som känner till området där man är bosatt. Vi hade en god och öppen kommunikation vilket ledde till att förväntningarna uppnåddes även att marknaden inte var den bästa. God seriöst bemötande, hjälpsamma, lätta att nå om frågor fanns. Tillgängliga under visningar och framförde önskemål till andra parter på bra sätt om vi hade några. Vi är nöjda. "
JESSIE V11 veckor
Verifierad kund
"Precis som betyget säger. Helt exceptionellt och mycket mer. Ni har hjälp oss att uppfylla en dröm, trots i dessa svåra tider. Människor som ni som bryr sig om sina kunder och som har stöttat mig och min familj under resans gång är precis dom rätta personerna i mäklar branschen. Lätt dom bästa mäklarna i Mullsjö. Vi önskar er gott nytt år från min familj och stort tack för allt. "
JESSIE V12 veckor
Verifierad kund
"Väl bemöt Kunnig och väl insatt i fastigheten Lätt att få tag på Mycket trevlig "
Renata G16 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare och väldigt energisk trots att marknaden var trög. Vi är mycket nöjda med Mäklaren"
Tage Einar Tommy S21 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och lärorikt när det gäller bostadsköp."
Haidar A23 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med bemötandet. Mäklaren var hjälpsam och fick oss att känna ett lugn och en trygghet genom hela affären."
Hampus S41 veckor
Verifierad kund
"Mkt kunnig och proffsig. Rekommenderas! "
Thomas L50 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och trevligt bemötande av både Fredrik och Anna Trolander. Våra förväntningar av att vi skulle få samlad information om vad som gäller vid husförsäljning både när det gäller regler och villkor men även hur man agerar mot banken med tanke på räntevillkor och längden på lånen. Även vad man har för rättigheter och skyldigheter vid försäljning. Detta gicks väl och noggrant igenom av Fredrik. Vi är mycket nöjda med Fredrik och Anna som utfört affären, allt har gått smidigt och vi har fått all information och hjälp vi behöver."
Fredrik Bo Allan B52 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och personlig service"
Ted B58 veckor
Verifierad kund
"Jag upplevde mäklaren som väldigt duktig på att ta sig tid för oss och inte glömma bort oss. "
Victoria C67 veckor
Verifierad kund
"Så bra. Allt har funkat kanon… snabb återkoppling.. kommer rekommendera husman Hagberg till bekanta o vänner //Anders Hedman "
Anders H81 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och visning . "
Per Jörgen C82 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren va superbra. Gjorde allt enkelt och förståligt. Skulle absolut anlita Fredrik igen"
Richard å89 veckor
Verifierad kund
"Professionell bryr sig om serviceinriktad tar tag i allt meddetsamma tillgänglig en perfekt mäklare inkl personal"
Bengt Arne M90 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker vår mäklare är väldigt jordnära, lätt till skratt och lättsam att prata med. Vi kände att våra förväntningar var uppfyllda. Allt gick lätt och smidigt. Vi kommer rekommendera vår mäklare till andra."
Carolina N90 veckor
Verifierad kund
"möttes med respekt o fint bemötande. en förstående mäklare som gjorde allt för att göra mig och min sambo nöjda. trevlig och tillmötesgående. noggrann och förklarade varje frågetecken för oss. kommer absolut anlita er igen om det behövs. Tack 😊😊😊"
Åsa A92 veckor
Verifierad kund
"Bra kontakt med mäklare och mycket professionell handtering av försäljningen "
Julie Marie M92 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och smidigt handlat. Fick många bra alternativ som kunde passa oss, Tackar"
Jan M97 veckor
Verifierad kund
"Very helpful and knowledgeable. With excellent English."
Yvonne B98 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Strandvägen 10, 565 32 Mullsjö
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Strandvägen 10, 565 32 Mullsjö

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Juridisk rådgivning i livets alla skeden

  Anno Advokater erbjuder juridisk rådgivning med personligt engagemang. Oavsett hur den situation du står inför ser ut. Om det är ett juridiskt problem eller en möjlighet så kan vi på Anno Advokater stötta dig längs vägen. Tillsammans kan vi hitta lösningar så att du når ditt mål.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg