Juridisk rådgivning i livets alla skeden

Juridisk rådgivning i livets alla skeden

Anno Advokater erbjuder juridisk rådgivning med personligt engagemang. Oavsett hur den situation du står inför ser ut. Om det är ett juridiskt problem eller en möjlighet så kan vi på Anno Advokater stötta dig längs vägen. Tillsammans kan vi hitta lösningar så att du når ditt mål.
Vi erbjuder dig som klient en gedigen erfarenhet med ett kreativt nytänkande i avtalsförhandlingar rörande svåra och känsliga privata situationer. Som juridiskt ombud står Anno Advokater alltid vid din sida, och vi kan hjälpa dig framåt.

Det här hjälper vi dig med
Är det dags att bli sambo? Ska ni gifta er? Eller planerar ni att gå skilda vägar? Kanske är det dags att göra semesterboendet utomlands permanent? Att köpa och sälja bostad är ett vägskäl i livet, vid en sådan förändring krävs ofta en översyn av livssituationen.
För att säkra tryggheten för dig och dina nära kan vi på Anno Advokater hjälpa dig att se över om du behöver upprätta samboavtal, äktenskapsförord, testamente, framtidsfullmakt med mera. Tillsammans har vi mer än ett sekel av samlad erfarenhet, och med vår kunskap kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss för rådgivning.

Kontakta HusmanHagberg, din fastighetsmäklare i Mullsjö/Habo för att få veta mer.