KarriärOm oss

Nina Strange

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Nina Strange

Omdömen från mina kunder

"Det var riktigt positivt bemötande av Nina så att vi fick den bästa upplevelse som möjligt. Mina förväntningar är ärlighet och trygghet vid ekonomiska uppgörelse vilken som vi hade från första sekunden med henne, Allting var perfekt, vi är nöjda glada och tacksamma , vi ska rekommendera mäklaren till andra människor."
Siamak H2 veckor
Verifierad kund
Hej. Att arbeta som fastighetsmäklare för mig är inget yrkesval utan en livsstil. Vi får aldrig glömma att en bostadsaffär är en av de viktigaste händelserna i en människas liv. En livsförändring beroende av många olika orsaker. Omdömen från mina kunder genom åren är; Driven, säljfokuserad, ödmjuk och pedagogisk Bakgrund Utbildade mig till fastighetsmäklare med byggnadsteknisk inriktning på KTH i Stockholm 2004. Före det har jag varit verksam som säljare och regionchef inom dagligvaruhandeln och mediebranschen i 10 år.

Mina försäljningar

Nina Strange

Reg. Fastighetsmäklare

0704382789

nina.strange@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg