190

Svinninge, Åkersberga

Svinningeuddsvägen 55


PRIS (utgångspris)10 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

136 kvm

BIAREA

13 kvm

TOMTAREA

1 631 kvm

BYGGÅR

2014

DRIFTSKOSTNAD

3 975 kr/månad

PRIS

10 995 000 kr Utgångspris

Fantastisk villa med panoramautsikt över havet. Tillgång till gemensam brygga. Garage samt gästhus.

Med ett imponerande högt läge, som liknar ett örnnäste, finner du denna fina villa med en panoramavy över havet. Denna fastighet erbjuder ett härligt livsstilsboende med imponerande havsutsikt, en stor trädäckad terrass, ett rymligt isolerat garage, ett fullt utrustat gästhus samt en gedigen och påkostad huvudbyggnad. Dessutom finns en gemensam brygga bara cirka 200 meter bort, vilket ger en perfekt badplats och möjlighet för sommargäster att lägga till med sina båtar.

Det stora isolerade garaget är utrustat med en fjärrstyrd port och här finns gott om plats för flera bilar på den asfalterade uppfarten. Garage är utrustat med en elbilsladdningsstation.

Ett fullt utrustat gästhus genererar förnärvarande extra inkomster och stärker boendes ekonomi. Här finns möjlighet för nästa ägare att överta hyreskontrakt med befintlig hyresgäst.

Tillsammans med grannfastigheterna är man delägare i en samfällighet som har en välbyggd brygga. Här finns badstege och trevliga sittplatser som inbjuder till avkopplande stunder vid havet. I området finns ytterligare badplats på bara några minuters promenad. Där väntar en långgrund sandstrand, en stor gräsmatta samt en bollplan och gungställning - perfekt för lekfulla barn.

När du kliver innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och flera platsbyggda garderober för smidig förvaring. Direkt till vänster hittar du två av bostadens sovrum, varav ett av dem för närvarande används som en stilfull walk-in-closet.

Vardagsrummet, köket och matplatsen utgör en öppen och rymlig planlösning. Den imponerande takhöjden och de stora fönsterpartierna ger vardagsrummet en generös rymd. Braskaminen ger både värme och en mysig atmosfär. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den stora trädäckade terrassen. Här har nuvarande ägare planerat och ritat en fantastisk utbyggnad av vardagsrummet.

En trappa upp från vardagsrummet hittar du ett charmigt loft, som för närvarande används som arbetsrum. Glasräcken mot vardagsrummet ger loftet en fantastisk havsutsikt, och fönster samt takfönster ger loftet gott om naturligt ljus.

Huvudsovrummet, med ingång från vardagsrummet, är rymligt och bekvämt inrett med gott om plats för en dubbelsäng och övrig möblering. Här finns också en utgång till den trädäckade uteplatsen.

Det helkaklade badrummet är lyxigt och generöst tilltaget med bastu, bubbelpool, dusch med tak- och handdusch, spegelskåp med förvaring och belysning, en stor kommod med handfat, wc och en handdukstork. Ett frostat fönster ger badrummet en härlig ljusinsläpp. Mittemot badrummet finns även en gäst-WC.

Tvättstugan i huset är välutrustad med tvättmaskin och torktumlare från Miele och har en praktisk arbetsbänk. Dessutom är husets frånluftsvärmepump placerad här.

I omgivningen finns ett antal förskolor och skolor, inklusive Förskola Svartgarn, Tellus Svartgarn, Kunskapskryssaren Förskolan Skåvaren, samt utbildningsinrättningar som Fredsborg i Täljö, Rydbo Friskola (F-6) och Rydbo Skola i Rydbo. Dessutom finns det bekväma alternativ för dina inköp, antingen i Arninge (ungefär 15 minuters bilfärd bort) eller på Pilstugetorget med Stora Coop, den nyöppnade Ica Maxi och andra butiker (cirka 7 minuters bilresa). För smidiga och snabba inköp finns även två närliggande butiker att tillgå: "Svinninge Saluhall" som erbjuder ett komplett sortiment av livsmedel vid infarten till Svinningeområdet samt den dygnet-runt-öppna butiken "24sju".

Varmt välkommen på visning!

Bilder

MED6A96F689319C4EF8B6D4D206DEB4ADA4
MED632B4D18CCFA4385B42B5430C586A036
MEDF91FA0CA022448A8A3D18369598DADDA
MED5770865D2E7043F79B7C378C77B74F28
MED5CE9BE19F8F6492394D1DEB5A93E38B6

Drönarvy

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Österåker Svinninge

Svinningeuddsvägen 55

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret