230
MED8F6CC1AC24A542C48F1B86D5933CE023

Svartöbrinken 1A Svartöbrinken, Luleå

Svartöbrinken, Luleå

Svartöbrinken 1A


PRIS (utgångspris)6 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

217 kvm

TOMTAREA

713 kvm

BYGGÅR

2006

DRIFTSKOSTNAD

4 077 kr/månad

PRIS

6 295 000 kr utgångspris

Stor villa i underbart läge med magisk trädgård i Svartöstaden! Denna villa ligger i ett trevligt läge med fantastiska balkonger och uteplatser där man kan följa sommarmånadernas soltimmar och få utsikt över vattnet. Planlösningen är socialt planerad med öppna ytor och vattenburen golvvärme i hela markplan. Det stora köket har inredning från HTH med bänkskivor av granit och mycket goda möjligheter för förvaring och matlagning. Vardagsrummet med kamin har stora fönster mot framsidan och dess altan. På övre plan finns ett badrum med bastu och direkt utgång till en stor insynsskyddad balkong med eftermiddags- och kväll. Genomgående håller villan en mycket hög standard och här kan man man bara flytta in för att direkt trivas. Vidare erbjuds många praktiska lösningar så som en stor tvättstuga och goda möjligheter för förvaring. Trädgården är något utöver det vanliga där bland annat träd och buskar mycket noga planerats.

Vidbyggt garage med plats för en bil samt eluttag för motorvärmare. Elbilsladdare finns.

Fiber är installerat.

Fastigheten har del i områdets samfällighet som bl.a. äger det gula kallbadhuset nere vid vattnet nedanför villan. Området är mycket trevligt och har en sandstrand precis nedanför villan och ligger stadsnära till Luleå centrum som nås via cykelväg längs vattnet på ca 10 minuter. Ett stenkast från fastigheten ligger en hamn där det också finns möjlighet till båtplats.

Bilder

MED8F6CC1AC24A542C48F1B86D5933CE023
MED70957AAD3CF44251BF6B284ABED759AA
MED54F92309B1D14BD581F5ACF0B1B4A143
MED511EBEAAC54B4BADAB52B68AAF1C293B
MEDFD6008DD08FB49DCBB76C3F8EF4D16AF

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

217 kvm

TOMTAREA

713 kvm

BYGGÅR

2006

DRIFTSKOSTNAD

4 077 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum varav 5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Enligt taxeringsinfo 192 kvm

Den här välplanerade (och lättskötta) trädgården är en harmonisk oas med en blandning buskar, exotiska träd och blommor. Varje del av trädgården är noggrant utformad för att skapa en fridfull och inspirerande utomhusmiljö. En stig av naturliga stenar leder genom trädgården och skapar en inbjudande och naturlig väg att utforska. Vid sidan av stigen finns blomstrande rabatter fyllda med olika färger och former av växter och blommor som blommar i olika årstider.

För avkoppling och socialt umgänge finns ett bekvämt sittområde som är perfekt för utomhusmiddagar eller morgonkaffe.

Trädgården är omsorgsfullt belyst för att skapa en magisk atmosfär på kvällen. Diskret placerade ljuskällor lyser upp växtlighet och stigar.

KÖK

Med en imponerande öppen planlösning mot vardagsrummet är detta kök hjärtat av hemmet. Det första som fångar din uppmärksamhet är det generösa ljusinsläppet där flertalet fönster från tre olika väderstreck skapar en ljus och luftig atmosfär.

Generöst med köksskåp och förvaring med inredning från HTH. Släta skåpluckor och bänkskiva av granit. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Fullstor kyl och frys samt köksfläkt.

Den generösa matplatsen i anslutning till köket är perfekt för sammankomster och middagar.

Altan mot husets baksida nås genom balkongdörren i köket, vilket gör exempelvis en grill lättillgänglig.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med fönster från golv till tak och utsikt mot husets framsida altan och trädgård. Parkettgolv, infällda takspotlights och tapetserade väggar.

HALL

Välkomnande och praktisk hall med mycket goda utrymmen för förvaring. Här finns bland annat en platsbyggd garderob med skjutdörrar.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan är fullt utrustad med tvättmaskin och torktumlare, klinkergolv och golvvärme. Här finns en platsbyggd garderob, arbetsbänk, torkskåp och vägghängda förvaringsskåp. Med andra ord, goda ytor för förvaring. I tvättstugan finns en dörr ut till husets baksida.

BADRUM PÅ NEDRE PLAN

Badrum inrett med golvvärme, kakel och klinker. Här finns ett badkar, toalettstol samt handfat med kommod och spegel.

ALLRUM ÖVRE PLAN

Beläget mellan två av sovrummen på övre plan finns ett trevligt allrum. Parkettgolv och målade väggar. Här finns två öppningsbara fönster.

SOVRUM 1-2

Dessa två sovrum ligger i anslutning till allrummet på övre plan och är båda inredda med tapetserade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3-4

Rymliga sovrum med tapetserade väggar, parkettgolv och underbart ljusinsläpp från stora fönster med fin utsikt. Båda rummen har gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. I det ena sovrummet finns en utgång till balkong och platsbyggd garderob.

SOVRUM 5

Mindre sovrum på övre plan som med fördel kan användas som kontor eller gästrum. Här finns även en walk-in-closet.

BADRUM ÖVRE PLAN

Badrum på övre plan är lyxigt inrett med kakel och klinker, golvvärme och bastu. Här kan man direkt efter bastun gå ut på balkongen och njuta av utsikt och kvällssol. Handfat med tillhörande kommod och spegel samt toalettstol.

Om området

Svartöbrinken är ett otroligt fint område med närhet till vatten och strövområden. I området finns en fin badstrand för boende i området.

Ekonomi

EL

15 365 kr

VA

14 589 kr

UPPVÄRMNING

16 753 kr

RENHÅLLNING

2 217 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

48 924 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är hämtade från Luleå Kommun och Luleå Energi och är nuvarande ägares faktiska förbrukning och kostnad. Kostnad för försäkring och fastighetsavgift tillkommer. Tänk på att driftskostnaden varierar beroende på familjesammansättning och levnadsvanor.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

2006

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk (till- och frånluft)

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-08-24

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

90 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

70 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

24 175 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Svartön 18:44

ÖVRIGT

När huset byggdes hade det 192 kvadratmeter boarea, då det var öppet och högt till tak i vardagsrummet. Detta byggde ägarna om så att det blev ytterligare sovrum på övervåningen.

Vidbyggt garage med plats för en bil.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 268 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 966 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 590 000 kr

Tomt

AREAL

713 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan (2005-01-31)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Luleå Svartön GA:2 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Luleå Svartön GA:3 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Luleå Svartön GA:4 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Luleå Svartön GA:5 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Luleå Svartön GA:6 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Luleå Svartön GA:7 ändamål: Bad och/eller båtanläggning, Samfällighet: Luleå Svartön S:1
Avtalsservitut Byggnad Mm
Last: Avtalsservitut Byggnad Mm, 2580IM-03/21099.1

Karta

Luleå Svartöbrinken

Svartöbrinken 1A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg