190

Svartbäcken, Haninge

Fakta

Boarea134 kvm
Tomtarea171 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

På mycket attraktiv adress saluförs snart detta välplanerade och hemtrevliga radhus med ett av områdets bästa läge! I denna underbara boendemiljö med hög trivselfaktor bor du i en miljö där den är som allra bäst. Huset har stilrena materialval och området inger en härlig stämning med mycket barnfamiljer. Här är boendet för er som värderar bra planlösning, många sovrum, oslagbart naturnära läge samt bra kommunikationer in till stan.

Tomten har en stor trädäckad altan i mycket bra solläge på baksidan som ligger avlägset och gränsar mot allmäning. Gott om plats för matgrupper, solstolar och loungegrupp. Stor trädäckad altan finns även på framsidan med plats för matgrupp krukor, växter och grillen. Uteplatser på både fram och baksida gör det möjligt att välja vart solen ska avnjutas!

Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva cykla till kompisar och för-/skola precis intill. Även bekväm närhet till kommunikationer, affärer, Svartsjön som bara ligger några 100 meter ifrån bostaden. Fina motionsspår i Tyresta nationalpark ett stenkast bort för dig som gillar att motionera och för avkopplande, vacker, bevarad natur.

Missa inte chansen att bli ägare av detta perfekta radhus för hela familjen!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg