510
MED0ABDCCA98A954DAD87D8CABAC78AFCF5

Såld!

Svärdsysslevägen 13 Hacksta, Åkersberga

Hacksta, Åkersberga

Svärdsysslevägen 13Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

152 kvm

BIAREA

43 kvm

TOMTAREA

947 kvm

BYGGÅR

1968

DRIFTSKOSTNAD

1 719 kr/månad

Med ett centralt läge bjuds nu denna praktiska och välplanerade 2-plansvilla i souterräng ut till försäljning. Huset, som är om totalt 195 kvm, är i gott skick och erbjuder fem stycken sovrum med gott om plats åt den stora familjen. Övervåningen bjuder på stora sociala sällskapsytor med matplats, kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns flera utgångar till husets uteplatser. De stora fönsterpartierna och dörrarna i helglas ger ett härligt ljusinsläpp – samtidigt som våningsplanet är fritt från insyn. Huset värms upp via bergvärme vilket ber bra driftskostnader. Fiber finns indraget. Huset säljs besiktigat.

Härlig soldränkt trädgårdstomt med stora fina trädäckade uteplatser, delvis under tak. Här finns bärbuskar och fruktträd. Den plana gräsmattan ger gott om plats för lek och bollspel. Uteplatserna är belägna i söder- och västerläge. Uteplatsen i söderläge har markis vilket ger svalkande skugga under de varma och soliga dagarna. Från matplats och sovrum finns utgång till balkongen där morgon- och förmiddagssolen kan fångas.

På uppfarten till huset finns plats för tre bilar. Garaget är integrerat med huset och rymmer såväl bil som bra förvaring.

Läget på huset är perfekt med direkt närhet till Åkersberga C, skolor, förskolor, matbutiker, restauranger, idrottsplats, badhus samt Hackstaspårets populära motionsspår. Endast ett par hundra meter till närmsta busshållplats och ca 1 km ner till Åkersberga och Roslagsbanan.

OM BOSTADEN:
Väl innanför ytterdörren välkomnas man av en hall med ett mörkt slitstarkt klinkergolv. Direkt till vänster finns en garderob med skjutdörrar som ger gott om plats för förvaring och skor och ytterkläder

Till höger om hallen finns ett av entréplanets två sovrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Till vänster om hallen finns entréplanets andra sovrum med en platsbyggd garderob för bra förvaring. I detta sovrum finns plats för dubbelsäng samt övrig möblering.

Entréplanets helkaklade badrum är rymligt med modern inredning. Direkt till höger innanför dörren till badrummet finns dubbelhandfat samt spegelskåp med belysning. Rakt fram finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt gott om plats för förvaring. Direkt till vänster innanför dörren når man duschutrymmet som har ordentligt med svängrum. Här finns två stycken duschar med både hand- och takdusch. Vägghängd wc, snygg och praktisk inbyggd förvaringsnisch samt handukstork. Spotlights i taket ger en härlig och mysig belysning. Husets bastu är väl tilltagen och den svängda bastulaven ger gott om plats för det stora sällskapet. Härlig dämpad belysning ger en mysig känsla.

Hall leder till husets rymliga garage. I anslutning till hallen finns förråd samt ingång till pannrum. Här står husets bergvärmepanna placerad. Garaget har gott om plats för en bil samt övrig förvaring.

Den breda svängda trappen leder till husets övervåning. Under trappen finns praktisk förvaring. Två fönster i trappen ger ett härlig ljusinsläpp.

På övervåningen välkomnas man av hall, kök, matplats och vardagsrum i en härlig öppen planlösning. Stora fönsterpartier och altan/balkongdörrar i helglas ger utrymmet ett härligt ljusinsläpp samt direktaccess till både balkong, uteplatser samt den fina trädgårdstomten.

Matplatsen rymmer många gäster och är fint integrerat med köket. Köket innehåller allt som ett modern kök bör innehålla såsom gott om arbetsyta, skafferi, nedsänkt spishäll i den breda köksön, fläkt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, varmluftsugn/mikrovågsugn, vinkyl samt fullstor kyl&frys. Ett stort fönster ger köket härligt ljusinsläpp. Från matplatsen finns utgång till övervåningens balkong.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har gott om plats för en rejäl soffgrupp. Stora fönsterpartier ger vardagsrummet ordentligt med ljusinsläpp, men är ändå fritt från insyn. Här finns utgång till den stora trädäckade altanen.

Övervåningen har tre stycken bra sovrum. Från ett av sovrummen har man direktaccess till övervåningens badrum.

Badrummet är utrustat med plastmatta på golvet, kakel på väggarna, handfat, wc, spegelskåp samt badkar. Två fönster ger bra ljusinsläpp. Badrummet är fullt funktionsdugligt, men här ges den nya ägaren möjlighet att enligt egna önskemål renovera badrummet till önskad standard.

Bilder

MED0ABDCCA98A954DAD87D8CABAC78AFCF5
MED9147925D8A55423C90E6FAD853E0A013
MEDC361F3FD850340EEAA5261818E8DD3C4
MED13D8A35C3CBE477F9E93CFE7D9CA5AD6
MED40095D1E0FF04593A6403B8D8DE8F640

Planritningar

Entréplan

Övervåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg